- 16 Haziran 2017
- 75
- 85
- 3
- 28
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5 aylik hamileyken esime ayni evde yasamak istemedigimi soyledim beni kolumdan tutup evden disari atti. Ailem bilmiyor.
Ailenize durumu anlatın, eşinize de resti çekin. İstemiyorum ya ayrı ev ya da ayrılırız deyin. Bitecek olan biter zaten. Yazık size.Bunun bir caresi olmali. Ben dayanamiyorum nankorluklerine. Ailem.her destegi verdi bgne kdr. Yaranamadilar.
Ailenize nasıl laf söyletiyorsunuz hayret ediyorum. Onlar kim ne hakla söylerler. Bu kadar sessiz kalmayın.Zaten ikisinde de merhamet duygusu yok. Benim ailemin yaptigi herseye laf ediyorlar ama kendilerinin yaptigi hicbisey hata bile olsa susulmali. Nefret ediyorum annesinden. Gormek istemiyorum.
Olmasın. Sizin kaybetme korkunuz var ama. Değmez ömrünüzü heba etmeye. Üstelik mesleğiniz var.Canim benim esimde kaybetme korkusu olacağını ben pek sanmıyorum.
şimdi ağzımı açarımda banlanmaya niyetim yok kaynananın gö..ünü yadığı evde anan neden gelip temizlik yapıyor a cahil kızımIyi aksamlar. Benim bir sorunum var ve ne yapacagimi bilemiyorum. Ben 1 yillik evliyim bu haftasonu da ilk bebegimi dogum yapacagim. Kayinvalidemle birlijte yasiyorum. Esim evlenirken onu yalnuz birakamayacagini soyledi ben de malesef kabul etmistim. Ancak kayinvalidem evdeki herseyde soz sahibi ve dedigim dedik biri. Bisey soylediginde onun dedigi olmali. Ev sanki onun gibi davraniyor. Dogum icin annem 3 gun geldi evimi temizledi. Ancak ne esime ne de kayinvalideme yaranamadi hatta arkasindan dunya laf ettiler. Ikisi de cok nankör. Ben hamile olduğum halde beni uzmekten cekinmiyorlar. Sizce ne yapmaliyim lutfen yardimci olun cok yoruldum.
Ben temizletmedim ben yapamadigim icin annem gelip yapmak istedi hatta ben yapma birak o yapsin dedim ama dinlemedi laf olmasin dedi yaptı. Koltuguma buhar makinesi annem temizlik yaparken hasar vermis kayinvalidem kalkmis bgn bana yepyenu koltuk gitti niye yaptiki diye söylendi. Esim de ayni sekilde. Ben nasi ayni evde olmayi kabul ettim hic bilmiyorum. 5 aylij hamileyken esimme ayni evde yasamak istemedigimi soyledim beni kolumdan tutup evden disari atti. Ailem bilmiyor.
Ben temizletmedim ben yapamadigim icin annem gelip yapmak istedi hatta ben yapma birak o yapsin dedim ama dinlemedi laf olmasin dedi yaptı. Koltuguma buhar makinesi annem temizlik yaparken hasar vermis kayinvalidem kalkmis bgn bana yepyenu koltuk gitti niye yaptiki diye söylendi. Esim de ayni sekilde. Ben nasi ayni evde olmayi kabul ettim hic bilmiyorum. 5 aylij hamileyken esimme ayni evde yasamak istemedigimi soyledim beni kolumdan tutup evden disari atti. Ailem bilmiyor.
Esimle dogumdan birkac ay sonra konusmayi düşünüyorum. Ya annesi ayri eve cikar ya da çocuğuyla benden vazgecer. Ama tercihini de biliyorum annesinden vazgecmez bizden vazgecer. Iste bu noktada ben ne yapmaliyim? Artik dik durmak istiyorum.
Esimle dogumdan birkac ay sonra konusmayi düşünüyorum. Ya annesi ayri eve cikar ya da çocuğuyla benden vazgecer. Ama tercihini de biliyorum annesinden vazgecmez bizden vazgecer. Iste bu noktada ben ne yapmaliyim? Artik dik durmak istiyorum.