Ya bak ne demiştim öbür konunda acıdığın adamlar acınacak hale getirir seni. Terbiyesizlik şimdi de vicdan azabı duyuyor musun canım eşine karşı? Karıköylüymüş lafa bak.
Gerçekten çok cahilce düşünceleri var belkide ben buyuzden yasamadigim şey yuzunden iki damla kan gelmeme ihtimaline karşı ikna oldum doktorda ve psikolojimi bosyere bozdum tabiki ohh ii yapmam demiorm genede ama bazen gerçekten kendime bosuna haksızlık ediorm ...eşim söz vermiş koye gidicekms bebek ordakiler gorcekmis nasıl kiyayim da vereyim ben ya dioki bide sen de ise gtcen rahat edersin aynı seymi ozmn sabah bırakıp akşam alcam aynı mahalledeyiz zaten ama köyde biray kafayı yerim bebegim olmadan(
Yoo artık senin sesni çıkartma vaktin geldi dva açsan hakkın var ve kazanabilirsin bile ispatlarsan sakın bebeğini kaptırma ve sakın boynunu eğme sert çık ssini de çıkart eşine karşı
Vermem zTen bebegimi sonu ne olursa olsun o benim doğmadan hayat ışığım,umudum ...onun için katlaniyorum bazı şeylere..isten çıkarıldim calisamiyorum dört duvarda zaman geçsin diye sabrediyorum yazları biray köye gonderemem hemde nisan mayıs gbi bebek iki üç aylık oluyor ki bu sene deil seneye bile gondermem uzak yol bu .
Bunlar cidden çok cahil. Bir de bebek yaptın göz gore gore sırf suçluluk psikolojinden. Ne diyelim ki sana artık. Karıköylü derlermiş he çok komik lafa bak.
Onun dışında ben olsam yazın anneme ya da eşimin ailesine yollarım ikisi de uzak şehirlerde. Ama sen o kadına yollama. Kendi oğlu gibi bir erkek daha yetiştirmesin bi zahmet. Ki 2-3 aylık bebek anneden ayrılmaz. Benim dediğim artık 2-3 yaşından sonar olur.
Yok canım merak etme sabırla bekledigm aylardan sonra ben oğlundan ayrilamam allahimda ayırmasın insallah hiçbir anneyi evladindan.benim kocama kilibik diyor abisi falan ama hiç alakası yok bindebir çağırdıklrnda maça gelmio dye karısı hamile dye düşünmuolar yalnız brakmym dye gtmio ama bu binde bir yani genelde gdior gtmedigdne hemen kilibik diyorlar. Benim kocam kılibiksa olmayanlari hiç dusunemiorum:)İlk 1 yıl bebekle annenin teması ne kadar önemlidir halbu ki. Bak bu ileride çocuğun psikolojik problemlerine bile yol açar yanında annesini bulamazsa güvensizliği öğrenir hayattan ben söyleyim sakın böyle cahillere fırsat verme sakın çocuğunun ruh sağlığı için
Bebegim olmasını ben çok istedim Heebide kayınvalidemin baskısı varddi çocuğunuz olmuyor mu dye ama zaten ilk iki ay birlikte olamadık vajinismus yüzünden sonra borçlar btsin dye beş ay korunduk borçlar btnce Milletin lafından skldm bide gerçekten istedim ben anne olmayı..ilk denedigmz ayda hemen oldu kısmet bu ya ..milletin agzida kapandı hatta kaynanam kocama bak ii oldu bi çocuk olsun enaZindan sonrada spiral taktrsn demiş banada demio kocama dio sanki ona sorcam :) canım ben baska şehire anneme belki yollardim güvendiğim için ama o bile çok zor gelirdi ki allahtan uzakta olsa başka şehirde deil...Kaynanamaa guvenmiorm deil sadece çok cahil ve mesela çocukları cok sewio ama enterasan şekilde komşunun oğlunun dışı kaşınıo dye altı aylık bebegin agzna parmaklrni sokuyor çok yanlış yani mikrop kapabilir dimi ama ?? Bide geri kafalı yetstrsn istemiorm burda ise gderken brakicam ama eğitimi için birebir ilgilenicem elimden gelen herseyi yapicam..esim ve kardeşleri çok asosyal iş dışında sadece maç ve pes var hayatlarında kız arkadslri bile yok çoğunun.. öyle olsun istemiorm bide şive açısından konuşma tarzi açısından istemiorum(
bebeğin ne kadarlık da 750 km uzağa yolluyorsun? sakın ha sakın.. olacak iş mi, bunlar zır cahil mi? küçük bebek anasız ne yapar? sakın böyle bir şeye izin verme..
Yok canım merak etme sabırla bekledigm aylardan sonra ben oğlundan ayrilamam allahimda ayırmasın insallah hiçbir anneyi evladindan.benim kocama kilibik diyor abisi falan ama hiç alakası yok bindebir çağırdıklrnda maça gelmio dye karısı hamile dye düşünmuolar yalnız brakmym dye gtmio ama bu binde bir yani genelde gdior gtmedigdne hemen kilibik diyorlar. Benim kocam kılibiksa olmayanlari hiç dusunemiorum:)
1 aycık annen baksın ne var. yollama sen yollamazsan kşmse bir yere götüremez bebeğini. Kaçırdılar diye polise gidersin. Bunun için sonuna kadar diret. Ayrıca doğumdan sonar hemen işe mi giricen? Bekle bakalım ya bi meydana çıksın yavrun hazır çalışmıyosun madem.
1 aycık annen baksın ne var. yollama sen yollamazsan kşmse bir yere götüremez bebeğini. Kaçırdılar diye polise gidersin. Bunun için sonuna kadar diret. Ayrıca doğumdan sonar hemen işe mi giricen? Bekle bakalım ya bi meydana çıksın yavrun hazır çalışmıyosun madem.
Yazın ele avuca gelicekmis daha dogmadi canım 36haftalik hamileyim heran gelebilir bebekte :) 6aylikken 1 yaşındayken falan düşünuyorlar konusu geçti oyle köyde eşimin dedesi falan var o gorcekmis akrabalarvavarmış Banane ya isteyen gelsin görsün iyi niyette biyere kadar ama dimi yanlışmi dusunuyorum kiskanclikmi ediyorum yazları gidecekmis onla bende rahat edermisim esim beni düşünmus kendkze zaman ayirrz calisicaz ztn diyor da ben naparm Okdr zmn dayanamam
seni sadece taşıyıcı anne olarak düşünüyorlar sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?