Erkekler birbirlerini bir yere çağırdığında kışkırtmak için kılıbık der. Eşin bunu anlayamamış. Gitmeyince cidden kılıbık olduğunu mu sanıyormuş :)
2-3 aylık bebek annesinden nasıl ayrılır yaa 750 km uzağa hemde, görecek olan gelsin görsün bebeği hediyesini altınını bıraksın gitsin ben deliririm heralde bunun şnakası bile yapılsa yıkarım ortalığı milletin elinde oyuncak olacak çocuk, hem işten çıkarılmışsın bebek doğduktan sonra hemen nasıl iş bulacaksında sen çalışıp kv bebeğe bakacak? gerekirse çalışma efe kocan baksın size
Yazın ele avuca gelicekmis daha dogmadi canım 36haftalik hamileyim heran gelebilir bebekte :) 6aylikken 1 yaşındayken falan düşünuyorlar konusu geçti oyle köyde eşimin dedesi falan var o gorcekmis akrabalarvavarmış Banane ya isteyen gelsin görsün iyi niyette biyere kadar ama dimi yanlışmi dusunuyorum kiskanclikmi ediyorum yazları gidecekmis onla bende rahat edermisim esim beni düşünmus kendkze zaman ayirrz calisicaz ztn diyor da ben naparm Okdr zmn dayanamam
2-3 aylık bebek annesinden nasıl ayrılır yaa 750 km uzağa hemde, görecek olan gelsin görsün bebeği hediyesini altınını bıraksın gitsin ben deliririm heralde bunun şakası bile yapılsa yıkarım ortalığı milletin elinde oyuncak olacak çocuk, hem işten çıkarılmışsın bebek doğduktan sonra hemen nasıl iş bulacaksında sen çalışıp kv bebeğe bakacak? gerekirse çalışma efe kocan baksın size
İş bulmam kolay canım uzun yillardr aynı işi yaptgm için belli bir çevrem.oldu smdi bile Nezmn baslicaksin dye soruyorlar ama ben bebek altiay olnca calisirm diyorum ama kaynnm üç dortayda ele avuca gelir toparlanır çalsrsn dio ev almak çok istiorz düğün borçlarını tazmntmla kapattm calisinca direk para brktreblcem eşimin çalışmasyla ev almamız zor benm maaşım falan daha fazla ondan ...bebeğe hicbsey almadılar kayınvalidem bana şunu al bunu al yorgan diktir falan diyor ama al bak şunu aldım demiyor ozenipte..altında yapmazlar yani dugudne bile bilezikleri kendim aldım krediyle bebeğe ne altını :)) maksat hava atmak köye .beni de düğünden sonra goturmslrdi bir bilezigimi bozdurup
valla canım ben 2 sene ücretsiz izin alıcam isterse 10 günde ele avuca gelsin evde alınır arabada lakin bebeğinle geçireceğin zamanın geri dönüşü telafisi yok onlar çok biliyo, sen bi kere hala eşime acıyorum üzülüyorum falan deme bizi iyice çileden çıkarma
Bebegin bağlanması konusunda ne dusunuyorsunuz ben kiyamam ya kirkgun( esir gibi heryerini baglicakmis eski adetmis daha iyiymiş haklı mi sizce netten arastrdm doktorlar çok karşı.
Eşimi gerçekten seviyorum ama cahilligi bencilligi saçma düşünceleri beni çileden cikaricak dokuz aylık Hamileyim dört kere hastaneye geldi zorla oda söylene söylene skldm çok beklioruz falan dye( ama beşik falan alirkende çok ozendi yani aslnda içinde var sevinç ama despot malesef çünkü babasından ayrı büyümus genelde babası bırakmış karıyla kızla para yemiş sonra geri gelmiş köye ve annelerine hc deger vermedgi için bole şeyler kilibiklik gelior onlara ..aslında görevi benle hastaneye gelmek ama neyse diyorum genelde tek Gttm ama artık çok ağırlaştım doğum çok yakın dye annemi çağırıyorum (
bunu doktora sormayı öner. Senin istemediğin hiçbir şeyi yaptırma ikna olma sakın. Bağlamak ne ya. Mantığı neymiş. Off çok cahil bir aileye düşmüşsün sen.
Bir de bebek doğunca köye neden sen gitmiyorsun bebeği göstermeye.
kesinlikle karşıyım kundağa çocuğa eziyetten başka bir şey değilBebegin bağlanması konusunda ne dusunuyorsunuz ben kiyamam ya kirkgun( esir gibi heryerini baglicakmis eski adetmis daha iyiymiş haklı mi sizce netten arastrdm doktorlar çok karşı.
Allah bi avazda kurtarsın inşallah tabiki anneni çağırcaksın bu gibi zamanlarda anneden ötesi var mı Allahın izniyle bende 32.haftada Ankaraya annemlerin yanına gidicem bebeğin 40ı çıkana kadarda orda kalıcaz, ay sakın yollama bebeğini düşündükçe kötü oluyorum zaten psikolojin yerlerde iyice kötü olursun,mamasıydı gazıydı emmesiydi uyumasıydı derken o bebek senin kafanı dağıtacak sana yaren olacak
şimdi doktorlar değil kundak yapmayı ellerine eldiven takayı bile önermiyor tırnaklarını kesin bebek elini kullansın diyor elleri üşürse ancak o zaman eldiven takılır o üşüme de kışın olur sen bu aileyi nerden buldun zorla baş kapatmak ne demek millet için ne kadar cahiller kusura bakma canımDoktorlar çok karşı kactane yazı okuduysam ki banada çok kötü geliyor bebek esir gbi eli kolu bağlı( köye ben bikere yeni evliyken gittim çıldırcaktm patladim dedesi bana basortu taktriyor ( ben açığım ve kendimi çok çirkin hssediordm o şekilde yanlış anlasilmasn asla kapalilga karşı deilm ama ani bisekilde sırf akrabaları için kendimi hiç olmadgm imaja burumek çok zor gelmsti Normalde kapalı olsam ona göre bi tarzım olur orda kimin başörtüsunu verdyssler onu taktım falan hc yaksmadi bana öyle geldi .gerçi sorun bu deil sorun kaynnmn bebek üzerindeki hayalleri ve ne yazikki içersnde ben yokum ( benim ise basladgmi hayal edioda oyzden ikisi gdio bebekle tam tarih yok ama hayal kurulmuş plan yapılmış esimde zevkle onaylamış ben buna bozuldum
kesinlikle karşıyım kundağa çocuğa eziyetten başka bir şey değil
o cahil kaynanı da içimden boğmak geldi
kimseye eyvallah etme
onun anası sensin ne demek el kadar bebeği uzağa yollamak
gebertirim ben o karıyı aaaaa daha neler şaşırmış
kocanın aklından şüphe ettim
ne ayıp anneden ayırılır mı bebek
tövbe tövbe ya
taviz yok sen bildiğini oku
allah allah allah
Doktorlar çok karşı kactane yazı okuduysam ki banada çok kötü geliyor bebek esir gbi eli kolu bağlı( köye ben bikere yeni evliyken gittim çıldırcaktm patladim dedesi bana basortu taktriyor ( ben açığım ve kendimi çok çirkin hssediordm o şekilde yanlış anlasilmasn asla kapalilga karşı deilm ama ani bisekilde sırf akrabaları için kendimi hiç olmadgm imaja burumek çok zor gelmsti Normalde kapalı olsam ona göre bi tarzım olur orda kimin başörtüsunu verdyssler onu taktım falan hc yaksmadi bana öyle geldi .gerçi sorun bu deil sorun kaynnmn bebek üzerindeki hayalleri ve ne yazikki içersnde ben yokum ( benim ise basladgmi hayal edioda oyzden ikisi gdio bebekle tam tarih yok ama hayal kurulmuş plan yapılmış esimde zevkle onaylamış ben buna bozuldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?