esim ve kayinvalidemin bebek dogmadan planlari

bir de beeğin kundaklanması falan hikaye bunlar şimdiki bebekler özgür ruhlu zaten kendileri sardırmıyorlar:) benim kayınvalidem modernken o bile bağlayalım dedi de benim 2 günlük cadı izin vermedi:) ayrıca bebeğin senin olduğunu senin doğurduğunu kayınvaliden unutabilir. unutmaması için bebeğin tüm ihtiyaçlarını emzirme zaten zorunlu giydirme altını alma, göbeğe pansuman yapma bunlarla bizzat sen ilgilen gerekirse öyle olmaz bu doğru diye kendi bildiğini yap:) naçizane tavsiyeler...

Hayır cnm bunlarin kundagi bi akrabalarından gordum kundaktan sonra bildgn besige bagliolar hicbseklde hareket edemesin dye ayrıca sadece uyurken deıl surekli ( resmen mumya gbi kafasinida saracakmis üçgen şekilde yani heryeri

şu lafa çok kızıyorum annem daha iyi bakar ne saçmalık çok sinir bozucu kaynanan anasının karnında mı öğrenmiş çocuk bakmayı
sen git en temizi annenin yanında kal bunlar sana stres yaptırır sütün de gider
sen sakin huzurlu bir şekilde orada kalıveririr
eşe bak ya onun anası ana da senin ana, ana değilmi
kız boşver bak işine takma anneliğinide gönlünce yaşarsın inşallah

Hayır cnm bunlarin kundagi bi akrabalarından gordum kundaktan sonra bildgn besige bagliolar hicbseklde hareket edemesin dye ayrıca sadece uyurken deıl surekli ( resmen mumya gbi kafasinida saracakmis üçgen şekilde yani heryeri
kaynana resmen çüüüüüüüüüüüüüüş diyorum
onu bağlasınlar bakim durabilecekmi
allah sana sabır versin

Yok artık..Çocuk anne karnında bile reflexlerini kuvvetlendirmek için hareket eder,kaslarını geliştirmek amaçlıdır ki bu doğduğunda daha çok gelişmesi gereken birşey,daha çok reflex öğrenecek..Allah kolaylık versin sana canım..Yavrun sağlıklı olsunda inşallah ben onun yüzünü gördüğünde bunların hepsini rahatlıkla reddedebileceğini düşünüyorum..

Canim dedesini falan bir tanisan :) biz evli oldgmz halde köyde ayrı odalardaydik bir hafta eşimi gormedim ben köyde beraber uyumayı brak konusamadik yanyana duramadik saygsz derler dye .tMM bende gdrsem az kalır döneriz dicemde esim gelmicek kaynnm ben ve bebek ayrıca kaynanm tarihi belirlememiss benm ise grmemi bekler ayrca bu işin maddi boyutuda var bir bilezik DhA bozdurtur bize bu köy yolu ( kaynnm kendi gdee ama parayı kocamdan alır baHanesi sizin bebegi götürüyorum :)gecensene bin tl para harcadık köye gtmek için düğün masrafndan kistik fedakrlk yaptik oysa ..bahanede neydi kendileri gtmio gbi bizm düğün için köydeklrn elini opmeyeymis kardeşleeide geldi tek masrafı biz çektik ee düğün bizim düğün dye.

Aminn cnm sağlıkla bi dogsun insallahta onlara her konuda boyun egsemde bunda eğmem planlar yapılmjs bide ben yokken bugün misafre anlatiolar ağzım acik kaldi .baglayinca uslu durur çok uyurmus ( herkes bebeğini bagliomu buyzden kalça cikigi olur yazio hep çok korkuorm aSla baglatmam.

Evett en temizi annemin yanında kalmak kocam gelmez anneme ama fazla sklyor orda dye ama kendi bilir ..kesin dedikodumu yapip kocami doldurcak kayinvalidem ama sutumun kesilip strese grmekten bebegimin bağlanmasından iyidir (

Yok artık ya bu köy nerde çok merak ettim.. Beraber yatamamak ha. Aşmışlar cidden..

o çocuğu 9 ay karnında sen taşıcaksın sonra çocuğunla ilgili kararları eşin ve kayınvaliden vericek yok yaa. sakın izin verme benim annem mecburiyetten ablamı 20 günlük bebekken babaanneme vermek zorunda kalmış sadece hafta sonları alıyomuş çalışması lazım diye şimdi diyo ne kadar aptalmışım oturup baksaydım ya çoçuğuma ablamada hep tavsiye verir sakın çocuğunu bi yerde bırakma akşam evine al sabah kayınvalidene bırak sende böyle alıştır sonra çok pişman olursun

Yok artık ya bu köy nerde çok merak ettim.. Beraber yatamamak ha. Aşmışlar cidden..

Onlara göre karı koca yanyana oturması konuşması büyüklerin yanidna çok büyük bir saygisizlik elele tutusmak falan zaten ooo esim nisanda elimi tutmadı salondaydi ama düğünde zar zor tuttu takida :)) okadar yani burdan yazmayim Canim sana koyu özel mesaj atamiom ben biri atınca atabiliiorm sadce kendim atamiorm tel dan dyemi bana ozelden mesaj ararsan yazayım :)

Bende sbaah bırakıp aksam almayı dusunuorum isim çok ağir deil zaten turizmde otel muhasebe şefi meslegim sabah dokuz akşam beş haftasonu yok oyzden Bebegime zaman ayrblcm hayat şartları sürekli bakamicam ama hergün mutlaka almam lazim ayrı duramam yollayamam.

o küçüktür senin varlığından yokluğundan anlamaz deme gerçekten anlıyolar o yüzden çocuğunu uzaklara yollama gerekirse annen gelsin baksın yap bişeyler ama gönderme

Yok canım alisirlarsa Her yaz goturmek isterler ki kaynnm kafasına esince gdior sadece yazlari deil allah korusun Orda hasta olsa merkeze birbuçuk saat uzaklikta ki araba bulmak mesele olmaz yani hiçbir mantığı yok gonderemem eşime kilibik bana saygısız desinler gerekirse ama umrumda deil bu konu hicbseye benzemez.

Son düzenleme:

söz konusu olan senin evladın istediğin ne varsa herşeyi yap kimseye laf düşmez

bu ne hadsizlik benden habersiz benim çocuğumla ilgili kim karar verebilir benden uzağa kim gönderebilir
eşiniz böyle bir hakkı nasıl kendinde görebiliyor sizin yerinizde olsam eşinize işten çıkar ben bakarım çocuğuma derdim

süt emmicek mi bu bebek nasıl böyle bi düşünceleri olabiliyo ki babaannesi mi emzircekmiş?ne demek annesi yokken bebeği uzaklara götürmek ya.değil 750 km 7 km öteye bile göndermem ben.tavrını şimdiden koymalısın bu ne düşüncesizlik çok kızdım

2-3 aylıkken ele avuca gelir diyor ama köye gtmek istedgi tarihte beş altı aylıkoluyor kkafasında yapmış planlar kesin bsey yok ve izinde vermicem tabi.bugünkü krizimizde doğumdan sonrası annemde kalamicak olmam ( beni zor günler bekliyor.

Ben bile gıcık oldum şuan. Bağlamak nedir bilmiyorum ama sakıncalı bişeyse istemiyorum de kestir at. Gerekirse bağır et ama istediğini yapmasına izin verme.
Heleki 750 km öteye sakın gönderme. Ama kocanda annesinin tarafında durduktan sonra sana biraz zor söz hakkı düşer.

Kocam hep annesini haklı görüyor ( doğum sonrası annemde kalmama da izin vermesi için onun annesinden izin almam lazimmis hastaneye bile gelmicekmis kaynanm nasolsa aynı sokaktayiz evde gorcek milletede gostercek dye ama ben doğum sonrası yardıma ihtyc duyucam kaynnm ise bunu asla yapamaz annem gbi olamaz annem gelip kalsa oda rahat edemez salondaki odamız kose misafir için rahat yatacak yer yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…