Bebek sadece uyurken daha kaliteli bir uyku sürdürebilsin diye kundaklanabilir.Bu kundaktan kasıtta eskisi gb mumya gb değil,sadece ellerini yüzüne götürüp korkmasın diye gayet naif bir şekilde battaniyesiyle olur,yani ayakları fln serbeesttir yine buarada..Bu da gerektiğindedir çocuk zaten huzurla uyuyorsa gerek yok ki..ya da yüzüstü uyumayı seviyordur korkmaz kendi hareketlerinden..Kaynananı kundaklayıp ağzına çorap sokasım geldiÇok kızdım çok..Bence dediğim gb şimdiden önlemini al ve tepkini koy..
şu lafa çok kızıyorum annem daha iyi bakar ne saçmalık çok sinir bozucu kaynanan anasının karnında mı öğrenmiş çocuk bakmayıKocama göre bebeğe annesi daha iyi bakar o dört çocuk büyütmüş ben yapamazmism hem işime gücume donmem icinmis.kundak olayi beni zTen ençok delirten ya kendimi hayal ediorm onun dediği seklde boguluyorm kucucuk bebeğe nasl kyarim.anlaşılan beni zor günler beklior annemde kalsam dedikodm yapilcak ama huzurlu olcam belkide en iyi yol ben bisure bebekle orda kalmalym hastane çıkışı ki oraya yakın hastane kontrollelre gdrken bile annemden gdiorm.
kaynana resmen çüüüüüüüüüüüüüüş diyorumHayır cnm bunlarin kundagi bi akrabalarından gordum kundaktan sonra bildgn besige bagliolar hicbseklde hareket edemesin dye ayrıca sadece uyurken deıl surekli( resmen mumya gbi kafasinida saracakmis üçgen şekilde yani heryeri
Hayır cnm bunlarin kundagi bi akrabalarından gordum kundaktan sonra bildgn besige bagliolar hicbseklde hareket edemesin dye ayrıca sadece uyurken deıl surekli( resmen mumya gbi kafasinida saracakmis üçgen şekilde yani heryeri
Patlamazsın merak etme. Sen o evde patlamıyosun köyde hiç patlamazsın. Kalabalıkta vakit geçer hem. Evet bebeği köye götürüp akrabalara göstericez de eşine. Gerekirse orda böyle bi mevlüt falan okutursunuz.
Ona gore uzun etek uzun bluzlar başörtüler götürürsün yanında. Ortama uyum sağlicaksın birazcık. Tamam anlaşamıyosun ama eşin ve çocuğunu bi başına memlekete yollayamazsın. Milletin lafını bu kadar önemseyen eşin sen gitmeyince dedikodu yapıcaklar diye korkmuyor mu?
Ben giyimime ne eşimi ne babamı karıştırtırım. Eşim kısa etek giymemden hoşlanmıyor ama ağzını açsın sıkıyosa. Ama eşimin ailesi küçük yerde yaşıyor. Ona gore giyinirim. Bunu kimsenin söylemesine uyarmasına lüzum yok.
Neyse sonuç ne kundak yapılacak ne de bebek tek başına köye gidecek. Bebek doğduğunda hastanede doktora eşinin yanında kundak meselesini aç bakalım doctor ne diyor kendi duysun.
Yok artık..Çocuk anne karnında bile reflexlerini kuvvetlendirmek için hareket eder,kaslarını geliştirmek amaçlıdır ki bu doğduğunda daha çok gelişmesi gereken birşey,daha çok reflex öğrenecek..Allah kolaylık versin sana canım..Yavrun sağlıklı olsunda inşallah ben onun yüzünü gördüğünde bunların hepsini rahatlıkla reddedebileceğini düşünüyorum..
şu lafa çok kızıyorum annem daha iyi bakar ne saçmalık çok sinir bozucu kaynanan anasının karnında mı öğrenmiş çocuk bakmayı
sen git en temizi annenin yanında kal bunlar sana stres yaptırır sütün de gider
sen sakin huzurlu bir şekilde orada kalıveririr
eşe bak ya onun anası ana da senin ana, ana değilmi
kız boşver bak işine takma anneliğinide gönlünce yaşarsın inşallah
Canim dedesini falan bir tanisan :) biz evli oldgmz halde köyde ayrı odalardaydik bir hafta eşimi gormedim ben köyde beraber uyumayı brak konusamadik yanyana duramadik saygsz derler dye .tMM bende gdrsem az kalır döneriz dicemde esim gelmicek kaynnm ben ve bebek ayrıca kaynanm tarihi belirlememiss benm ise grmemi bekler ayrca bu işin maddi boyutuda var bir bilezik DhA bozdurtur bize bu köy yolu( kaynnm kendi gdee ama parayı kocamdan alır baHanesi sizin bebegi götürüyorum :)gecensene bin tl para harcadık köye gtmek için düğün masrafndan kistik fedakrlk yaptik oysa ..bahanede neydi kendileri gtmio gbi bizm düğün için köydeklrn elini opmeyeymis kardeşleeide geldi tek masrafı biz çektik ee düğün bizim düğün dye.
Yok artık ya bu köy nerde çok merak ettim.. Beraber yatamamak ha. Aşmışlar cidden..
o çocuğu 9 ay karnında sen taşıcaksın sonra çocuğunla ilgili kararları eşin ve kayınvaliden vericek yok yaa. sakın izin verme benim annem mecburiyetten ablamı 20 günlük bebekken babaanneme vermek zorunda kalmış sadece hafta sonları alıyomuş çalışması lazım diye şimdi diyo ne kadar aptalmışım oturup baksaydım ya çoçuğuma ablamada hep tavsiye verir sakın çocuğunu bi yerde bırakma akşam evine al sabah kayınvalidene bırak sende böyle alıştır sonra çok pişman olursun
Bende sbaah bırakıp aksam almayı dusunuorum isim çok ağir deil zaten turizmde otel muhasebe şefi meslegim sabah dokuz akşam beş haftasonu yok oyzden Bebegime zaman ayrblcm hayat şartları sürekli bakamicam ama hergün mutlaka almam lazim ayrı duramam yollayamam.
o çocuğu 9 ay karnında sen taşıcaksın sonra çocuğunla ilgili kararları eşin ve kayınvaliden vericek yok yaa. sakın izin verme benim annem mecburiyetten ablamı 20 günlük bebekken babaanneme vermek zorunda kalmış sadece hafta sonları alıyomuş çalışması lazım diye şimdi diyo ne kadar aptalmışım oturup baksaydım ya çoçuğuma ablamada hep tavsiye verir sakın çocuğunu bi yerde bırakma akşam evine al sabah kayınvalidene bırak sende böyle alıştır sonra çok pişman olursun
Yok canım alisirlarsa Her yaz goturmek isterler ki kaynnm kafasına esince gdior sadece yazlari deil allah korusun Orda hasta olsa merkeze birbuçuk saat uzaklikta ki araba bulmak mesele olmaz yanihiçbir mantığı yok gonderemem eşime kilibik bana saygısız desinler gerekirse ama umrumda deil bu konu hicbseye benzemez.
süt emmicek mi bu bebek nasıl böyle bi düşünceleri olabiliyo ki babaannesi mi emzircekmiş?ne demek annesi yokken bebeği uzaklara götürmek ya.değil 750 km 7 km öteye bile göndermem ben.tavrını şimdiden koymalısın bu ne düşüncesizlik çok kızdım
Ben bile gıcık oldum şuan. Bağlamak nedir bilmiyorum ama sakıncalı bişeyse istemiyorum de kestir at. Gerekirse bağır et ama istediğini yapmasına izin verme.
Heleki 750 km öteye sakın gönderme. Ama kocanda annesinin tarafında durduktan sonra sana biraz zor söz hakkı düşer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?