- 9 Ağustos 2010
- 2.054
- 1.400
- 248
valla bunlari okuyunca kendimi sansli hissettim..yeni dogum yaptim bebegime bakmak icin kayinvalidem geldi..bebegime bakiyor yemek yapiyor.evi temizliyor alisveris yapiyor..gecede cocugu birakiyorum ona bakiyor sabaha kadar emzirmeden emzirmeye bana getiriyor..altini temizliyor banyosunu yaptiriyor..bende iste sabaha arada kahvalti hazirlarim iste falan hazilarim bulasiklari bile yikatmiyor ben yaparim bebekle ilgilen diyor..alir uyutur gazini bile o cikartiyor o denli..bende oglene kadar uyuyorum saat 1 lerde kalktigim oluyor ben kalkmadan kahvalti bile yapmaz beni bekler..uyandigimda niye gec kalktin hayiflanmasi yapmaz gunaydin der isimize bakaris..ogluyla yaninda ufak sacma bisey yuzunden tartistik ona bile mudahele etmedi bana donup bisey demedi arasini hic bozmadi benle..isterim kalkar pastalar hazirlar bize sadece dememiz yeter..o oyle olunca valla bende ne yalan soyleyim daha iyi oluyorum..allla razi olsun hep boyle devam eder insallah...
Kusura bakmayında biraz vicdansızlık olmuyor mu sizinkisi en azından madem gece emzirmeye bile kayınvalideniz getiriyorsa gündüz kahvaltıyı siz hazırlayın iş yaptırmayın madem gece sürekli o ilgilenir çocukla elinizden geldigince dinlendirmeye çalışın ,maşallah Allah bozmasın ...