• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ve kaynanam

Size deger vermeyen insanlara cok fazla ozen gösteriyorsunuz yapmayin hicbisey size karsilik vermeyenlere neden hediye falan almaya devam ediyosunuz? Esinizde zamanla alisabilir ama aileci erkekler zor oluyo maalesef

Belli bir yaştan sonra memleket değiştirmek psikolojik olarak zor birde evlilik ve çocuklar iyice zor. Ailesine düşkün olması şuan normal geldi

Merhaba arkadaslar artik okadar doldum ki google ye girip soru seklinde yazmaya calistim derdimi bise cikmadi sonra bu sayfaya dustum yeni uyeyim kisaca anlatayim. Bir baskasinin gorusune coook ihtiyacin var pskolojik olarak sorun bende mi yoksa esimde mi bilmiyorum. 4 yildir evliyiz 2 cocugumuz var Allaha sukur. Ama esim annesine genel olarakta ailesine cok duskun biri bende saygi duyuyorum ve elimden geldigince esim de mutlu olsun diye bi cok seyi ekstradan yapiyorum mesela ozel gundur odur budur ne kaynanam nede gorumcem bana bisey almazlar ben onlara kat kat alirim. Bu bir kenara dursun bazen kendimi sorguluyorum esim daha 1 yil oluyo yanima yeni geldi (isvicreye vize vs) acaba bende mi sorun var tahammul edemiyorum esimin annesine kiz kardesine olan duskunlugunu ozellikle gurbete geldi geleli duskunlugu bi okadar artti. Hani kaynanalar vardir ya ogullarini kiskanirlar duymussunuzdur acaba bende esimi annesinden mi kiskaniyorum? 😕😕🤯
Hayatta ne kadar ekmek o kadar köfte prensibini benimserseniz üzülmez siniz 🍀

Back
X