eşim ve kaynanam

canim benim yemem icmem ayri .ben sokcam laflari ona kimseye ihtiyacim yok gozumdede degeri yok artik

sabah esim kahwaltida sunu da ye bunuda ye diyo agzima lokmalari veriyo deli ya

sagol limoncu tskler .sen de anladin beni .o cadi varya benim hassas noktami bile bile yapti ama allaha hawale ettim
cnm sen bide ne kaynanana nede esine mecbur degilsin kamuda isinde varmıs esin icin feda etmissin ama esin buna degermi tartısılır bence ordan vurmaya bak emin ol esinide kaynananıda senden baska ceken olmaz

neden işine dönmüyosun yada dönebilirmisin

kocan boşanır diye düsünme tam tersi 2000 3000 maası gördümü erkekler oo ilk isi arabayı degistirmek olur sende cıkarsın onların evinden bayramdan bayrama ugrarsın ben senin yerinde olsam onlarla bagımı anca böyle kopartırdım bende kaynananım evinde oturuyorum onların kısa süreli gelmesine bile tahammül edemiyroum

sükür ki diyorum babamdan ev kalıcak ve onlara mecbur olmıcam

Valla ne olursa olsun kv'nize bu lafı söylemeniz bana çok anormal ve yakışıksız geldi.Yani ne olurrrsa olsunnn.İnsan kaç yaş büyük kadına kv'den olmasa bile bu tarz bişey söylerse ne bileyim benim de yarın bigün eşim anneme söylese şu kız halimle ağzını yırtardım.Bence dilinzin biraz kemiği olursa yada neyin söylenip neyin söylenmiceğini bilirseniz bub sorunları yaşamazsınız.Bana siz garip geldiniz.

canim isime yarin donerim ama cocuguma kaynanam bakmiyo psikolojim bozuk diye kendi annem ameliyaltli bakiciya ve krese nasi vercekmisiz vicdanim nasi el vercekmis esim ole diyo .beyfendi kaldiramazmis ben is yerinde biriyle is icin muhattap olursam istemiuo asla calismami sanirsin ben adriana limayim

gariplikle alakasi yok o bunu bile bile yapti ve cok iyi niyetli dedigimi bilir adi gibi bilir

bence hic böyle düsünme dön isine cocugun kac yasında vardır yakın yerde kres kimseyede aldanma sana cocugu icin vicdansız diyen kaynanan senin yüzünden evliligimden olamam de kapa kapıyı suratına

sastım yani sendeki fırsat bende olcak kimseye dinlemem heleki sana saygı duyulmuyo hakret var o eve muhtacsın tek maasla

kocamı asker dikerim valla memursun ya daha ötesi varmı off off senin yerinde keske olabilsem hitler gibi önüme dizerdim hepsini

bazi seyler var kafamda dusunuyorum limoncu bakicam duruma gore benim kadar iş duskunu yoktur

Sana aynen katiliyorum canim benim.herkez saygisizlik yapmissin dio.ama kimbilir o kaynananin kacnci saygisizligi geline.kotu gelin ilan ettiler kizi.ben kaynanamla bir oturmuorum kocamda annesiyle hic anlasmaz beni tutar hep cunki dogru ve hakli taraf genelde benimdir.ama kaynanami hic kaale almam.herseyine guler gecerim cunki kadinla konustugundada anlamio inadina yapio bende oyuzden artik umursamamayi ogrendim.onemsemiyorum.bana laf sokarsada lafimi hic cekmiorum onceden hic bisey demezdim ama artik diorum.gulerek diorum.o ister anlasin ister anlamasin.bana dert olacagina ona olsun

yarım saatlik süre zarfında doldurulan koca vakası...

walla gozyasida dokemem duygu somurusude yapamam ben neysem oyum
ayri ew mevzusu nasi olcak bilmem ama su an anca kendimize yetiyoruz yani az bisi kaliyo maastan kirayi nasi oderiz bilmem.ayri ew olsun tabiki isterim
İşte ben neysem oyum erkeklerde prim yapmıyor o zaman gidip duygu somurusu yapan KV tutuluyor mağdur üzülen o gorunuyor çünkü sende küçük olarak hata sende olmasa bile ayağa gitmek durumunda kaliyorsun bunları söylüyorum yanlış anlama aynı hataları bende yaptım senin gibi tecrübe ettim o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…