eşim ve kaynanam

eşinizin size yaptığı çok kötü tabi ama sizin de onun annesine gidip psikolojiniz bozuk hepinizin demeniz yanlış olmuş, bence de biraz saygılı olmanız gerekir
hepinizin psikolojsi bozuk demedim acaba tum kardesler birbirinizdenmi etki
esim hicbir konuda yanimda olmadiki bu konuda olsun

duygularima tercuman oldun aynen oyle tsk ederim canim

İşte kurdun postundan kürk kv dost olmazmış gördün kv ne arkadaşın nede yoldaşın olabilir , ancak olsa olsanız aynı gemide giden 2 zorunlu yolcu olursunuz canım. ...

Son düzenleme:
Kime "senin psikolojin bozuk" desen senin niyetine bakmaz kendini savunmak için cevap verir ki bu cevap da can acıtmaya yönelik olur çoğu zaman. Kayınvalideyle anne kız olmaya çalışma bence. O kayınvaliden senin; sevme demiyorum yine sev, saygısızlık et demiyorum ki azıcık etmişsin zaten. Sonuçta onu kendi konumunda, kendi vasıflarıyla sev, yardımcı ol her neyse o.
Yardımcı olacağım derken de haddini aşmamaya gayret et.

bitti artik o lafindan sonra hersey bitti bende

sohbet ederken anne seninde kardeslerininde psikolojisi bozuk

Arkadaş sende direk kadına deli demişsin :)
Mesafeli ol mesafeli. Bırak psikolojileri bozuksa bozuk olsunlar sen dert etme. Bak eşin çok düşünüyormuş annesini o dert etsin kendisine.
Özür dile kayınvalidenden. Bu da onu düşündüğün son konu olsun

artik mesafeli olucam .aynen cok dusunuyosa o dert etsin .asla ozur dilemem .bitti artik

adam haklim?siddet size gore haklilik gerekriren bi pozisyonmu hanfendi .haddinizi asmayin
şiddet gerektiren bir olay değil
fakat konu sahıbı belkıde sensın bılmıyorum nıckname suanda.
neyse konu sahıbı kayınvalıdesıne bu sekılde konusurken esınede bıseyler soylemıstır sanıyorum.
elbette bunun karsılıgı dayak degıl sıddet olmamalı ama dusunuyorumda esım benım aıleme ısrarla delı dese saclarını yolarım

ewet konu sahibi benim .simdi birincisi esimle kavga esnasinda annesiyle ilgili hicbisi demedim ikincisi annen senin delide demedim .o kendisi diyo hep zaten hasta iyi degil sen ne desen yanlis anliyo diye .tabiki olmamasi gereken konular ama yanilmisim .ben a dedim o z anladi .bundan sonra gelin kaynana iliskisi olacak oda mesafeli

Eşinizin annesiyle o şekilde konuşmanız gerçekten hoş olmamış saygı perdesi kalmamış gibi hissettim eşinizinde dediği gibi o sizin arkadaşınız değil bir mesafe olması lazım konuşmalarda.

Seninde kardeşlerininde psikolojisi bozuk acaba birbirinizde mi etkileniyorsunuz lafının neresi iyi niyetle söylenmiş olabilir anlayamadım. Siz kayınvalidenize açıkça haraket etmişsiniz. Kardeşlerinden birinde ya da birkaçında psikolojik bir rahatsızlık varsa o da onun hassas noktası olabilir. Ayrıca kayınvalideniz size örnek vermiş, bir ailede bir deli var diye hepsi deli oluyorsa, bir ailede farklı hastalık varsa hepsi o hastalığa sahip mi olacak demek istemiyor aslında. Eşinizin yaptığı hiç hoş değil ama sizin yaptığınız da hoş olmamış. İyi niyetle söyledim söylemez olaydım demişsiniz, bencede söylemeyin bir daha hatta bu konulara hiç girmeyin mümkünse.

bu psikoloji bozukluğu da iyi bahane oldu artık millette he.
yap et, karşındakini kır dök ondan sonra ama benim psikolojim bozuk.
psikolojin bozuksa doktora git de düzeltmeye çalış o zaman ama ona da yanaşmazlar di mi?
ayrıca bu tarz histerik davranışlar gerçekten de çevrenin etkilemesiyle artabilir, literatürde toplu histeri krizleri tanımlanmıştır gerçekten de, yani konu sahibi doğru demiş kardeşlerle etkilenmişlerdir birbirlerinden, bir de dediğim gibi güzel bahane de oluyor.
ayrıca psikolojisinin bozuk olması deli olmak olmuyor.
psikiyatrik hastalıklar da örneğin şizofreni ya da bipolar bozukluk filan delilik değildir.
karnı ağrıyınca doktora gidiyorsa psikolojim bozuk deyip deyip duran biri de psikyatriste gitmeli o zaman.

konu sahibinin dediğini kaynana yanlış anlamış, işine de gelmiştir öyle anlayıp gelini hassas noktasıyla vurmak.
konu sahibi hiç o tarz muhabbetlere girmene gerek yoktu bence.
koca bozuntusunun hayvan oluşuna hiç girmiyorum zaten.

aynen oyle gercekten tercuman oldunuz herseyime .yahu hastaysa tamam da hicbiseyden eksik kalmiyo geziyo evde durmuyo .tekne gezisinde ord burda fitness a bile gidiyo ama bize gelince psikolojim bozuk oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…