- 11 Aralık 2014
- 469
- 248
- 53
- 38
- Konu Sahibi prensesbarbi
-
hepinizin psikolojsi bozuk demedim acaba tum kardesler birbirinizdenmi etkieşinizin size yaptığı çok kötü tabi ama sizin de onun annesine gidip psikolojiniz bozuk hepinizin demeniz yanlış olmuş, bence de biraz saygılı olmanız gerekir
esim hicbir konuda yanimda olmadiki bu konuda olsunBana sızın soyleminiz yanlış geldı arkadasım.. Genetık bır durum olsa bıle denırmı hıc.. Karsındakı bunu kabullensın istıyorsunuz onun soyledıgı ise zorunuza gıfıyor:) empatı saglaması yapmış sıze kv nız.. Sen ruhumun hastalığını öne suruyorsun al sende fızıksel hastalık sahıbı olabilirsın demiş .. Sız alınıyorsanız kv nızın alınması esınızınde sızın yanınızda bu konuda olmaması cok norml .. Hata sızın .. Dilerım bu huzursuzluğu aşarsınız
duygularima tercuman oldun aynen oyle tsk ederim canimNeredeyse bütün kv.ler aynı canım eskiden ben saf zamanlarımda annem zanneder bide onunla dertleşirdim sonra baktım eşimle bizi birbirimize düşürmeler,benim lafımı ona başka şekilde anlatmalar,üstüne üstlük bide yuvamızı bozmaya kalktı ben kendimi tamamiyle geri çektim artık sadece mecbur olduğumda görüşüyorum değil deli demek muhattap bile olmam bence kendinizi geri çekin ve eşinizlede onun yüzünden tartışmayın siz kötü olursanız kv.sevinir
İşte kurdun postundan kürk kv dost olmazmış gördün kv ne arkadaşın nede yoldaşın olabilir , ancak olsa olsanız aynı gemide giden 2 zorunlu yolcu olursunuz canım. ..hepinuze cok tesekkur ederim arkadaslar.inanin hep iyi niyetimden kaybediyorum.ben kaynanamla bi arkadas gibi konusmaya calistim .kizi yok onun kiz evladi oldum .cok haksizliklar yapti bana sustum .cocugumu istemiyo iyi degilim getirme yukari diyo gitmedim bu defa kocasi yani babam ariyo kizim yukari niye cikmuyosun .diyorim boyle boyle
bitti artik o lafindan sonra hersey bitti bendeKime "senin psikolojin bozuk" desen senin niyetine bakmaz kendini savunmak için cevap verir ki bu cevap da can acıtmaya yönelik olur çoğu zaman. Kayınvalideyle anne kız olmaya çalışma bence. O kayınvaliden senin; sevme demiyorum yine sev, saygısızlık et demiyorum ki azıcık etmişsin zaten. Sonuçta onu kendi konumunda, kendi vasıflarıyla sev, yardımcı ol her neyse o.
Yardımcı olacağım derken de haddini aşmamaya gayret et.
daha oncede gormustum ama simdi gozum acildiİşte kurdun postundan kürk kv dost olmazmış gördün kv ne arkadaşın nede yoldaşın olabilir , ancak olsa olsanız aynı gemide giden 2 zorunlu yolcu olursunuz canım. ...
sohbet ederken anne seninde kardeslerininde psikolojisi bozuk
artik mesafeli olucam .aynen cok dusunuyosa o dert etsin .asla ozur dilemem .bitti artik
Arkadaş sende direk kadına deli demişsin :)
Mesafeli ol mesafeli. Bırak psikolojileri bozuksa bozuk olsunlar sen dert etme. Bak eşin çok düşünüyormuş annesini o dert etsin kendisine.
Özür dile kayınvalidenden. Bu da onu düşündüğün son konu olsun
adam haklim?siddet size gore haklilik gerekriren bi pozisyonmu hanfendi .haddinizi asmayinadam haklı
şiddet gerektiren bir olay değiladam haklim?siddet size gore haklilik gerekriren bi pozisyonmu hanfendi .haddinizi asmayin
ewet konu sahibi benim .simdi birincisi esimle kavga esnasinda annesiyle ilgili hicbisi demedim ikincisi annen senin delide demedim .o kendisi diyo hep zaten hasta iyi degil sen ne desen yanlis anliyo diye .tabiki olmamasi gereken konular ama yanilmisim .ben a dedim o z anladi .bundan sonra gelin kaynana iliskisi olacak oda mesafelişiddet gerektiren bir olay değil
fakat konu sahıbı belkıde sensın bılmıyorum nıckname suanda.
neyse konu sahıbı kayınvalıdesıne bu sekılde konusurken esınede bıseyler soylemıstır sanıyorum.
elbette bunun karsılıgı dayak degıl sıddet olmamalı ama dusunuyorumda esım benım aıleme ısrarla delı dese saclarını yolarım
Benimkide bilmiyordu artık ben söylemeyi bırakmıştım.. sonra kendi görmeye başladı ben sustukça..benim esim karisinin yaninda durmayi bilmuyi ama ona ogreticem
aynen oyle gercekten tercuman oldunuz herseyime .yahu hastaysa tamam da hicbiseyden eksik kalmiyo geziyo evde durmuyo .tekne gezisinde ord burda fitness a bile gidiyo ama bize gelince psikolojim bozuk oluyobu psikoloji bozukluğu da iyi bahane oldu artık millette he.
yap et, karşındakini kır dök ondan sonra ama benim psikolojim bozuk.
psikolojin bozuksa doktora git de düzeltmeye çalış o zaman ama ona da yanaşmazlar di mi?
ayrıca bu tarz histerik davranışlar gerçekten de çevrenin etkilemesiyle artabilir, literatürde toplu histeri krizleri tanımlanmıştır gerçekten de, yani konu sahibi doğru demiş kardeşlerle etkilenmişlerdir birbirlerinden, bir de dediğim gibi güzel bahane de oluyor.
ayrıca psikolojisinin bozuk olması deli olmak olmuyor.
psikiyatrik hastalıklar da örneğin şizofreni ya da bipolar bozukluk filan delilik değildir.
karnı ağrıyınca doktora gidiyorsa psikolojim bozuk deyip deyip duran biri de psikyatriste gitmeli o zaman.
konu sahibinin dediğini kaynana yanlış anlamış, işine de gelmiştir öyle anlayıp gelini hassas noktasıyla vurmak.
konu sahibi hiç o tarz muhabbetlere girmene gerek yoktu bence.
koca bozuntusunun hayvan oluşuna hiç girmiyorum zaten.
psikolojim bozuk diyoaynen oyle gercekten tercuman oldunuz herseyime .yahu hastaysa tamam da hicbiseyden eksik kalmiyo geziyo evde durmuyo .tekne gezisinde ord burda fitness a bile gidiyo ama bize gelince psikolojim bozuk oluyo
benide etkiliyo ayni binada oldugumuz icin biktim onlarin o halindenSöylediklerin hiç hoş değil ayıp etmissin sanane ailesinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?