Eşim.. ve kiralık ev

Anladım o zaman iki yol var ya bezdirene kadar( kavgayı göze alıp) maddi konularda şeffaf olması gerektiğini yılmadan anlatacaksınız ya da pes edecek aylık bana şu kadar bütçe ayır gerisini ne yapıyorsan yap diyeceksiniz.

Aldatma falan gelmedi aklıma daha çok maddi olarak sakladığı bir şeyler var gibi , zaten kendi başına halledemezse önünde sonunda mecbur gelip söyleyecek size.

Gelir durumunuzu bilmiyorum siz çalışıyor musunuz bilmiyorum ama aile bütçenizin kontrolünü bir süreliğine de olsa size vermekte neden bir güvensizlik yaşıyor ki , sigara paramı kesersin falan diyor , önce bunların sebebini bulmaya çalışın isterseniz.

Eşim askeri personel ama kaç para aldığını söylemiyor erkeğe maaşı sorulmazmış kaç kez sordum ettim net bir rakam söylemedi ben çalışmıyorum Şuan için çocuğuma bakıyorum küçük daha. Dediğiniz gibi şeffaf olmasını söylücem yani ben hesabını bilen bir insanım o yüzden de hani nedenini çözemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…