Eşim ve kıskançlık

giyime cok takıldım ben.
sizi birey olarak görmeyen bir eşiniz var var olmasına da siz neden müsade ediyorsunuz? neden beğenip giydiğiniz giysinizi eşiniz kıskanıyorum dediği için çıkartıyorsunuz?

Her sabah kalkıp kıyafet kontrolünden geçmek nedir ya?

En son lisedeyken okul müdürümüz yapıyordu bunu bize o zaman bile çocuk olduğumuz halde acayip gıcık oluyordum.

Bu yaşta bunu nasıl kabul ettiniz şaşırdım doğrusu, buna karışan arkadaşlarınıza da müdahale eder tabi, veliniz gibi aynı.

Hadi canim hadi ugurlar ola. Zerre umrumda değilsin burdada kimsenin umrumda değilsin. Sen gerçek dünyada yer edinmeye bak. Sanal alemde milletle laf dalaşına girene kadar. Psikiyatr onerimi de ciddiye al.

"Hayatım" iddialı bi hitap şekli ama cümlenin devamını okuyunca söyleyiş şekli bile gözümün önüne geldi mimikler falan..Hiç rahatsız olmadım.Ama kıskanç eş anlamaz işte onu..

okuduğunu anlayıp yazsaydın keşke.

bak ne demişim; birkaç. gördüğüm örnek sayısı belki bir elin parmağını geçmez ama oldukça mini ve pileli etekle müşteri temsilciliği yapan birisini gördüm. onun dışında evet saçı makyajı normal olanı kıskanacak hatta pileli mini eteğiyle oturduğunda iç çamaşırını gösterecek kadınları kıskanacak bir varoşluğum da yok çok şükür.

bunları kıskanan kadın varsa da buyursun giysin. sonra da burada ağlarsınız eşimin işyerinde birisi var çok dekolte giyiniyor ya eşim bakarsa diye.

kusura bakma da onun için ilişki harcamam bunun için ilişki harcamam diye diye buraya kadar getirmişsin belli. seni itip kakması zaten rezilliğin önde gideni.
kıskanan erkeğin de kadının da önce kendine özgüveni yoktur burası net..
ben de bankacıyım gayet düzgün giyimim kuşamımı yaparım karıştırtmam ki ben zaten dikkat ederim ayrıca müşteri ile ilişki gereği bazen senli benli konuşulur bazen sizli bizli bazen kardeş bazen arkadaş gibi. işimiz bu. beğenmiyorsa beyefendi getirsin eve ayda 20bin sen de bu zor işi yapma bu kadar basit.
izin vermeyin hanımlar koca dahi olsa herkesin sınırlarını bilmesi gerekli..

o erkeklerin yapılarına başlarım o olur.. kimsenin kimseye karışma hakkı yok hanımefendi. beğenmiyorsa evlenmez veya sevgili olmaz bu kadar net. fikir söylemek başka şey karışıp müdahale edip yormak başka şey.
bir kaç bankacı diye bir laf söyleme hakkınız da yok aleni genellemeye doğru gidiyor çünkü. bir kaç memur, bir kaç doktor, bir kaç hemşire.. her alana yayılabilir. mevzu bankacılıktan açılınca aklınıza gelen yanlış bir intiba. yine söylüyorum kimsenin kimseye giyim kuşamda karışma hakkı yok. rahatsız olan evlenmesin sevgili olmasın..
ben nasılsa bununla evlenir istediğim gibi değiştiririm çünkü bu benim hakkım diye düşünüyor o erkek yapıları ki şimdi o erkeklere daha ağır konuşamıyorum ban yememek için..

kimse bana karışmasın, ben istediğimi yaparım mantığında birisi de evlenmesin. her iki taraf da birbirine müdehale edebilir. bunun elbette sınırları vardır ama ne dersen de bu müdehale olur.

biz hiç kocalarımıza müdehale etmiyor muyuz? o arkadaşlarınla görüşme, oraya gitme, şu kızdan uzak dur demiyormuyuz? demiyorum diyen yalan söyler.

ağır konuşulacak tansiyon yükseltecek bir durum yok. fazla gülme, oje sürme diyen erkekleri tartışmıyorum burada. onların zaten tartışılacak yanı yok. ama eşim bana karışımaz, ben her istediğimi yaparım diyen hemcinsime de hak vermiyorum kusura bakma.

İyi de konu sahibinin eşi sadece hayatım lafına celallenmemiş ki? Ojesine makyajına kadar karışıyormuş zaten. Siz kendinizi bayağı himaye altına aldırmışsınız, ipi vermişsiniz çoktan. O yüzden geçmiş ola.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…