- 21 Temmuz 2015
- 6.684
- 6.068
- 198
- Konu Sahibi NurAsyAnuR
-
Hadi canim hadi ugurlar ola. Zerre umrumda değilsin burdada kimsenin umrumda değilsin. Sen gerçek dünyada yer edinmeye bak. Sanal alemde milletle laf dalaşına girene kadar. Psikiyatr onerimi de ciddiye al.kimin kompleksli olduğu belli oluyor.
evli kadın goygoyu yap tepki alınca da vayy ben öyle demek istemedim.
neden lafa evli kadına diye başladın o zaman?
bu alanda bir kompleksin olmasa bir kadına diye başlardın.
o zaman anlardık derdini..
benim komplekslerim olsa çoktan evlenirdim şu an istesem evlenmek isteyen var ama sizin gibiler anlamaz bunu siz hemen bir erkeğin himayesine girmeye dünden razısınız bireysel tercih denen bir kavram gelişmemiş..
ondan sonra da vay evli kadına hayatım denir mi?
evli kadın kutsal ama bekar kadın değil öyle mi?
işte bu kadar basit ve sığ düşünürsünüz.
bundan sonra bişey yazarken 2 kere düşünün çünkü ben buralarda olursam alt mesajınızdaki kıskançlığı hemen ortaya çıkarırım. salça da olurum.
bir daha bişey yazarken düşünün ucu nereye gider diye.
okuduğunu anlayıp yazsaydın keşke.Ne münasebet, edep yerleri mi açıkta?
Banka ciddi bir kurum kimse kıçını başını açarak gelemez.
Benim gördüklerim şık giyimli, yapılı saçlı, makyajlı ama anormal bir durum yok.
Bankacı ve uçuş görevlilerine aşırı giyimli diyenler ya kıskananlar ya varoş tipler oluyor genelde.
Merhaba,
Bir konuda size danışmak istedim yada birileri ne anlatmak çünkü kimsem yok derdimi paylaşabilcem
Eşim çok kıskan her erkek kıskançtır ama biraz fazla kıskanç kısaca sabah uyanır ne ğiydiğime bakar standarları dışındaysa çıkartırır başka bişey giydir makyaj yapmama kızar oje dahi süremem hep alttan alıyorum giyim kuşam süs konudunda ilişkiyi harcayacak biri depilim o yüzden bunları alttan alırım hep huzur olsun sevgi olsun yeter diye düşünürdüm halada düşünüyorum ama 3 gündür eşine karşı soğudum. Bilmiyorum belkide bu konuları çok tartışıp bi arpa boy yol alamamızdan kaynaklı olabilir.
Bankacıyım ben İşim gereği insan ilişkilerinde hep iyiyimdir. Sonuçta konuşarak para kazanıyoruz. Eşim insanlarla konuşurken tebessüm etmeden rahatsızmış. Geçen gün ben banyodayken telefonumu kurcalamış iş arkadaşla konuşmamızı okumuş arkadaşımfan benim için bir müşterinin bilgilerini girmesini istemişsim oda bana hayatım burdan girince sıkıntı yaratıyor müdür sen sonra hallet demiş. Vay efendi bana nasıl hayatım dermiş. Ben buna nasıl izin verirmişsim. çocuğun hitap tarzı bu biliyorım art niyetsiz biri kaç yıllık arkadaşım bide çocuk saygıdan isminle bile seslenmiyor bana soyismimle sesleniyor.
Eşimin bana karşı bu tavrı beni çok kırdı beni ne yerine koyuyorsun fatkındamısın dedim dinmedi bağırdı itip kalktı beni ertesi günde gidip iş arkadaşımla konuşmuş ne konuştular bilmiyorum arkadaşımı utancımdan arayıp soramam eşime de soramam ama çok kızgınım eşime
Bazı insanlatırım hitap tarzları farklıdır bazılar herkeze canım der mesala ama onun için katdeş arkadaş bacısındır. İş arkasaşımda bana hayatım demiş ben dikkat te bile almamışsım. Beni böyle aşapalaması eşimin çok kırdı beni yüzüne bakmak istemiyorum
birkaç bankacı tanıyorum. gerçekten öyle bir giyiniyorlar ki eşlerinin müdehale etmemesi anormal olurdu.
sizin nasıl giyindiğinizi bilmiyorum ama erkeklerin yapısında her şeye müdehale etme olduğunu kabul etmemiz lazım.
o erkeklerin yapılarına başlarım o olur.. kimsenin kimseye karışma hakkı yok hanımefendi. beğenmiyorsa evlenmez veya sevgili olmaz bu kadar net. fikir söylemek başka şey karışıp müdahale edip yormak başka şey.
bir kaç bankacı diye bir laf söyleme hakkınız da yok aleni genellemeye doğru gidiyor çünkü. bir kaç memur, bir kaç doktor, bir kaç hemşire.. her alana yayılabilir. mevzu bankacılıktan açılınca aklınıza gelen yanlış bir intiba. yine söylüyorum kimsenin kimseye giyim kuşamda karışma hakkı yok. rahatsız olan evlenmesin sevgili olmasın..
ben nasılsa bununla evlenir istediğim gibi değiştiririm çünkü bu benim hakkım diye düşünüyor o erkek yapıları ki şimdi o erkeklere daha ağır konuşamıyorum ban yememek için..
Beş yıllık konudan cidden cevap alabileceğinizi mi düşündünüzEşinizle orta yol bulabildiniz mi
Evet burda uzun süre sonra son durumu paylaşıyorlar ne oldu ne bitti diyeBeş yıllık konudan cidden cevap alabileceğinizi mi düşündünüz
Kadın beş sene önce girmiş en son foruma. Sen sordun diye girip cevap mı verecek?Evet burda uzun süre sonra son durumu paylaşıyorlar ne oldu ne bitti diye
Onun en son ne zaman girdiğini bilemem konusu beş sene geçmiş olabilir ama kendisi hala fırında başka konularla devam ediyor olabilir bakmadımKadın beş sene önce girmiş en son foruma. Sen sordun diye girip cevap mı verecek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?