- 4 Haziran 2017
- 6
- 0
- 1
- 35
- Konu Sahibi NurAsyAnuR
-
İşte bende böyle düşünüyorum art niyetle soylenmiş birşwy olsa ben zaten ağzının payını verirdim hem iş arkadaşıma rezil etti beni he de iş ortamıma bana söylemiyceklerdir büyük bi ihtimalle iş arkadaşlarım üzülmeyeyim diye ama kendi aralarında arkamdan sürekli konuşcaklar bende bu yüzden çol rahatsızım işe gitmeye yüzüm yok kıskançlığını bu boyuta getirmesi beni soğutuyor ondanIyide ona bu hakki siz vermissiniz
Kiyafetime karismasiyla iliskimi bitiremem diyosunuz da kiyafete karismasi demek ciddi anlamda kiskanclik sorunlari olan baskici bir karakterin yapacagi seylerdir
Yaptigi sey korkunc , rezil olmussunuz is arkadasinizq
Simdi bazi hatunlar arkadasiniza saydirir muhtemelen evli kadina hayatim denir mi diye ama denir , art niyet olsa siz zaten agzinin payini verirdiniz
Herseyinize karistirirsaniz olacagi buymus
Ben şunu merak ettim. 'çocuk saygıdan isminle bile seslenmiyor bana soyismimle sesleniyor'
Nasıl yani soyisimle sesleniyor.Ne diyor mesela herkesi içinde. 'Sayın Koşan' gibi mi mesela?
İlginçmiş 'hanım' yetmemiş mi?Yabancilar gibi ' Ms. Koşan'8 wvet syın kocqn yada koşan gib
Evet herkesin içinde sayın koşan. Kaşan hanım ikimizsek koşan bir kere bile adımı duymadım ağzından
Bizde de cok kullanilir soyadi , bazi is ortamlarinda oluyor saygidan degil de benzer isimlerin karisikliklarini ortadan kaldirmak icin gelistirelen bir adet sanirimİlginçmiş 'hanım' yetmemiş mi?Yabancilar gibi ' Ms. Koşan'
Ben şunu merak ettim. 'çocuk saygıdan isminle bile seslenmiyor bana soyismimle sesleniyor'
Nasıl yani soyisimle sesleniyor.Ne diyor mesela herkesi içinde. 'Sayın Koşan' gibi mi mesela?
Valla haklisiniz utanmaktaİşte bende böyle düşünüyorum art niyetle soylenmiş birşwy olsa ben zaten ağzının payını verirdim hem iş arkadaşıma rezil etti beni he de iş ortamıma bana söylemiyceklerdir büyük bi ihtimalle iş arkadaşlarım üzülmeyeyim diye ama kendi aralarında arkamdan sürekli konuşcaklar bende bu yüzden çol rahatsızım işe gitmeye yüzüm yok kıskançlığını bu boyuta getirmesi beni soğutuyor ondan
Bu aslında başka bi konu soyisminle hitap etmesi ben nu işe başladığımdada evliydim arkaşlatım eşimle nasıl tanıştığımızo sordular anlatyı özetle eşimle benim soy ismim aynıydi eşimbide babamın adını taşıyor yani eşimle babam aynı isim ve soyisime sahip eşimle bu şekilde tanıştık o yüzden bazı arkadaşlatım soy ismimle sesleniyorİlginçmiş 'hanım' yetmemiş mi?Yabancilar gibi ' Ms. Koşan'
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?