Eşım ve kız kardeşım lütfen akıl verın :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yok artik daha neler oyle bisey olsa kadin sezerdi mutlaka ilişki diyosun anlık bisey değilbu mutlaka bakisi konusmasi bunlqrdan bisey sezerdi ilişki oldugunu düşünmüyorum aklına boyle seyler sokmayalim ltfn

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benim yorumum üzerine yazdığınız için üzerime aldım.değilse özür dilerim şimdiden
Konu sahibi illaki sezer
Ben ilişki var demedim ama konu sahibinin kardeşi açık açık eşinin tacizde bulunduğunu söylemiş yani iş ilişkiyi falan geçmiş eğer doğruysa
Bence bi kız kardeş ya ablasını kin duyuyorsa,kıskanıyorsa,eşine karşı ilgisi varsa böyle birşey söyler ki bu çok cokbuyuk bi iftira... herkes bunu söylemeye cesaret edemez

Bu sayfalarca konuşmalar sonrası kadınların neden tacize uğradıklarında sakladıklarını anladım... Tacize uğrayan bir kadına annesi ablası ve diğer kadınlar bile inanmıyor... Yazık gerçekten...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

O değilde kardeşinin kalkıp o sırada olay çıkarması lazım madem üzülme diyor sonra niye söylemiş sana. Hiç söylemeseymiş sana. Kim müsaade eder böyle bir popo okşama durumuna.... Değişik bir durum neyse deyip geçiyormuş gibi yap ikisini takip et bakalım ne durumdalar...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bence bebeği siz bile getirmiş olabilirsiniz. Belki kardeşinizin üstünü de siz örttünüz. Ya da belki kardeşiniz getirdi... Çünkü bakın kız kardeşiniz arkasını dönmemiş değil mi ? Yani bu işi eşiniz yapmış olsa düşünürki amaaan zaten uyuyordu arkasını bile dönmedi... Ve size de bebeği ben getirdim derdi.. Berbat bi durum. Allah kolaylık versin...

Nefis dediğiniz nedir yani ben anlayamıyorum gerçekten. Erkeklere ne kadar da güzel yakıştırılıyor. Pardon da bizler neden uyuyan bir erkeğin yanından geçerken elleme okşama hissi gereği duymuyoruz ? Nefsimizden dolayı mı ???

TABİKİ HAYIR!!!

Erkekleri toplum bu şekilde şekillendirdiği için bu böyle. Bakın kadınlar olarak sizler bile erkek nefsi şöyle böyle diyosunuz. Yerim ben öyle nefsi ! Nefisse hem erkek hem kadın için olacak. Şu erkekleri artık nefis mağduru olarak görmeyin. Kadınlar olarak düşünce yapımızı değiştirirsek belki o zaman erkekler de artık nefislerinin mağduru zayıf varlıklar olarak görülmekten çıkarlar bence....

Nedense ben de eşine inanıyorum bence doğru söylüyor.. Umarım en kısa zamanda kafandaki şüpheler seni terkeder ve huzuruna kavuşursun ((

Dönüp dolaşıp bu konuya bakıyorum hala yazmamış konu sahibi. Acaba nasıl sonuçlandı ki?

Yanlış anlamadır,kardeş de eş de suçsuzdur diye umuyorum

Öncelikle Allah yardımcın olsun ben söyle düsünüyorum bunlarıda yabana atma çünkü bu olay bi tanıdgmn başına da geldi.
Öncelikle eşinizin kardeşinizin üstünü örttüğünü size kim söyledi nerden biliyosunuz?
Kardeşiniz kusura bakmayn sormak zorundym yatış şekli nasıldır neyle yatar?
Siz kendinizi avutmak için detayları anlatmak istemiyosunuz tahminimce cok var süpheler.
Eşinizin adına başka hat varmı ond bakın.
Çok ihtimal var hangisi çok şüphe uyandırıyosu o ihtimalden maalesefki suçlu odur.

Nekadar dogru ve yasal bilmiyorum ama içince kafa bi dünya içindeki sakladıkları düşündüklerini teker teker söyleten ilaç var bu ilaç bi ottan yapılıyor araştır bunu hem eşine hem kardeşine ver sonra bizi haberdar et mtlaka sonuca ulaşirsın.

Nasihat vermeyi sevmem hele ki bu kadar hassas bi konuda

Bir çok arkadaşımızın dediği gibi 2.sinden biri yalan söylüyor.veya...neyse 2.side (bu ihtimali düşünmüyorum bile)

Bak hayatımda buna benzer bir iki olay duydum ve sonuçları çok ağır oldu...

Aklıma takılan şu : Madem kız kardeşiniz rüya gördü varsayıyoruz tam o esnada mı tesadüfen gözünü açtığında eşiniz ordaymış.:18: Madem rüyaysa gözünü açtığında odada kimse olmazdı...ama biri varmış ...eşiniz ordaymış ve eşiniz neden ailenize gidicem dediğinizde tepki verdi anlamadım:44:...ailenizle hasret giderim uzuuun uzun neyi konuşucanızdan korksun ki...ayrıca bu gerçekten "oldu-bitti" denilip geçiştirilecek bir durum değil.. yaptın mı - yapmadım...bu kadar basit değil. Bu şüpheyle yaşanmaz...Allah bir çıkar yol göstersin.

işler biraz karışıyor giderek mutsuzluk huzursuzluk artıyor ( bizde durum bu

merak ettim konu sahibi ne yaptı..

bende ufak birşey anlatmak istiyorum..
benim kardesim balıkesir de okudu mezun olalı 3 sene oldu..

kardesim özel bi yurtta 2 kişilik odalarda kalıyordu..
bir gecenin sabahında kardesimin yatagında arkası dönük uyurken, arkasından birinin sırtını, boynunu birinin okşadığını, üflediğini filan hissetmiş.. korkudan arkadasına dönüp bakamamış biraz beklemiş.. sonrasında arkadasını uyandırmıs kız demiş simdi uyandım sen ne diyosun baya bi korkmuşlar bunlar..
ki kardesime buna benzer bi kac bişey gelmişti başına..
sonrasında gecti cok şükür..

demem o ki, kardesiniz bi anda tepki vermekten korkabilir..
ama eşinizinde evde böyle birşey yapacak kadar gözü dönmüş olabilir mi ki?

Sürekli irdeliyoruz konuyu ama; bende merak ettim sonuç ne oldukça 1ay kadar bi zaman geçmiş bazı şeyler çözülmüştür diye tahmin ediyorum

canım inşallah gerçek değildir.diyelimki kardeşin rüya gördü.kardeşin eşine iftira atmak istedi ama o bebeği yatağına kim getirdi.kızın üstünde uyuduğunda sendemi rüya gördün yoksa.demek eşin sen uyanıp bebeği kontrol etme diye almış getirmiş kucağına.kız kardeşin sana anlatmamış sanırım annene mesaj atarken sen görmüşsün ben öyle okudum.ama gerçekten çok zor bir durum allah yardımcın olsun.ama ben kız kardeşinin rüya gördüğüne inanamıyorum nedense.unutma canım dünyada spıklar normal insanlardan ayırt edilmiyor.gayet temiz ve normal insanlardan böyle şeyler çıkyor ve biz kadınlar ben eşime güvenirim benim eşim yapmaz diyerek kaybediyoruz.el oğlu yeri geldiğinde yalan söyler hatta eşini aladtır ben yapmam demez ama canın ciğerin kızkardeşin sanmam yapsın.

Yaa bende konu sahibi birşey yazdı sandım. Bende çok merak ettim. Hayırlısı olmuştur inşallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

uzun süredir girip yazamadım epey oldu birazda girmek istemedim çünkü her ses kafamı iyice allak bullak ediyodu kardeşim annem eşim onlarla bile konuşmadım bu konulardaki aklımı toplayayım diye. şimdi nasılsın diye soracaksınız hayatım mahvolmuş başka birşey değil ocaktan bu yana 6 ay geçti ama hiçbirşey eskisi gibi olamadı. ben ailemin yanına gittim geldim bu süre içinde ama gttiğimde kardeşimle bu konuyu hiç konuşmadım. sonra geri geldim evime ve bir süre sonra kardeşim bize gelmek istediğini söyledi gelebilirmiyim eniştem ne der dedi bende gelme dedim gelmemen en hayırlısı dedim çünkü hepimiz tedirgin şekilde nasıl yaşayabiliriz kalabilirizki aynı evde. neyse eşime sordum oda gelmesin sakın dedi. neyse geçti bi süre bana msj atmış abla ben biletimi ayırttım geliyorum dedi ve geldi şimdide hala bizde annemde geldi sonradan eşim konuşmuyor kardeşimle bi tuhaf yaa anlatamam inanınki sanki böyle ciğerim sökülüyor yani böyle olay yaşandı hadi unutayım dersin tamamda beni üzen şey birdaha asla eşime güvenemeyecek olmam ve bu evliliğiimizi sürekli kötüye götürüyoartık haftada bir tartışıyorum çünkü huzurum yok hep aklımda ayrılık fikri beynimi tırmıklıyo bi yanımda ya bu adam cidden suçsuzsa diyo ve ben bu gelgitler arasında ölüp ölüp diriliyorum ((((

Yapacağım ilk iş şu olurdu
Kardeşini al psikoloğa götür hasta mı değil mi
Yani kardeşini bilir insan güveniyorsan insan ya hasta ki böyle söyledi ya daaa doğru söylüyor!
Doğruysa da eşin ne kadar güvenilir bir insan artık sen düşün

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…