- 16 Nisan 2014
- 216
- 65
- 53
- Konu Sahibi ceylanck18
-
Benim yorumum üzerine yazdığınız için üzerime aldım.değilse özür dilerim şimdidenYok artik daha neler oyle bisey olsa kadin sezerdi mutlaka ilişki diyosun anlık bisey değilbu mutlaka bakisi konusmasi bunlqrdan bisey sezerdi ilişki oldugunu düşünmüyorum aklına boyle seyler sokmayalim ltfn
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bununda açıklaması yok biliyormusunuz sırlarla dolu bir gece kızımı görüyordum rüyamda tam o sıra gözümü bi açtım üstümde yatıyodu kızım ve eşimde yanımda uyuyodu eşimi uyandırdım bu nasıl geldi buraya diye çok şaşırdım aklımı kaçırcam şimdi nasıl geldi diye söylenip durdum senmi getirdin dedim hayır ben getirmedim sen getirmişindir dedi emzirmek için kalmıştır burda dedi. ama ben getirmedim biliyorum. kardeşin getirmiştir ozaman dedi ama sabah uyandığımızda sordum oda getirmemiş. şunu bile düşündüm eşim acaba uyanıp bebek ağlıyo diye odaya gitmeyim diye çocuğu yanımamı bıraktı diye ama bu yani kızımın üstünde uyuduğu vakit gece 2 yada 3 gibiydi. Aama olayın olduğu zamansa sabaha karşı ve kardeşim böyle bi olay yaşadığında o an dönememiş ve bir süre geçince döndüğünde kızım beşiğinde uyuyormuydu dedim evet ordaydı dedi
bizler bunun doğruluğundan asla emin olamayız, sonuçta kız kardeş halüsünasyonda görmüş olabilir, rüyada belkide yalan söylüyordur ama kız kardeş bu olayı hissettiğinde arkasına döndüğünde odada eniştenin olması, eniştenin kız kardşein üstü açıktaydı örttüm demesi, sanki kız kardeşin anlattığı olayın doğru olduğunu gösteriyor..
ama bence olayda suçun enbüyüğü eniştede olmakla birlikte sadece enişte suçlu değil.. ablada, kız kardeşte şuçlu,, bir kadının yada genç bir kızın yattığı odaya o uyuyorken başka bir erkek ( babası ve eşi hariç) asla girmemeli..üstelik bir kere değil, on kere değil, aylarca enişte kızın odasına o uyuyorken girip çıkmış... buna izin vermek erkek nefsini asla tanımıyor olmak demek.. 3 üde buna izin vererek, bu olayın yaşanmasına izin vererek büyük bir hata yapmışlar
soruna gelince diyelim ki kız kardeş haklı, eniştede olayı itiraf etti, dediki anlık bir nefsime yenildim. affet dedi..
bence bunun kararı sadece abla veremez,, abla ve kız kardeşin birlikte karar vereceği bir olay..
unutulup gidilecek boyuttaysa affedilebilir. ama yok değilse bu ilişkinin bitmesi gerekir.. bunu demek istiyorum sadece..
konu sahibinin yapacağı, çözümü burada yada kafasında kurup durarak aramaya çalışmaktansa, oturup kız kardeşiyle bu konuyu tüm boyutları ile konuşması gerekir.. kararını kız kardeşi ile birlikte vermeli..
açıkcası ben eşimi eve çağırıp böyle böyle diye anlattığımda böyle öfkeleneceğini ne bileyim konuşmama bile fırsat vermeyeceğini düşündüm eğer yaptıysa dedim eğer yaptıysa böyle davranır ve böyle davransaydı çekip gidecektim arkama bakmadan. ama tam tersi şok geçirdi o da ne olduğunu bile anlamadı ssessizdi kendini anlatmaya çalışıyordu bi yandanda üzgündü bana böyle nasıl yakıştırdın diyodu kardeşime ama. ben birde yalan söylüyorsa evden çıkar gider diye düşündüm işe geri gider diye düşündüm çünkü evde kalıp yüzyüze olmak istemez yalan söylediğimi anlayabilirler der ve nasıl inanmazsınız bana diye öfkelenir gider sandım ama gitmedi o gün işe bile aradı ve gelmiceğini söyledi
Yanlış anlamadır,kardeş de eş de suçsuzdur diye umuyorum
işler biraz karışıyor giderek mutsuzluk huzursuzluk artıyor( bizde durum bu
hayır kullanmıyor. o akşamda işten çıkıp evimize geldi yemek yedik falan sonra uyuduk böyle bir gündü herşey aynı hergünki gibiydi hiç birşey sezmedimde tuhaflık falan tek bir tuhaflık vardı kızım saatte bir uyanan bir bebekti ama o gece ilk defa çok uzun saatler uyudu ve ben çok şaşırdım uyandım bi ara hatta birde baktımki kızım üstümde uyuyor :SSS valla anlam veremiyorum artık hiçbirşeye kafam durmak üzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?