- 11 Ekim 2013
- 663
- 389
- 88
- Konu Sahibi ceylanck18
-
uzun süredir girip yazamadım epey oldu birazda girmek istemedim çünkü her ses kafamı iyice allak bullak ediyodu kardeşim annem eşim onlarla bile konuşmadım bu konulardaki aklımı toplayayım diye. şimdi nasılsın diye soracaksınız hayatım mahvolmuş başka birşey değil ocaktan bu yana 6 ay geçti ama hiçbirşey eskisi gibi olamadı. ben ailemin yanına gittim geldim bu süre içinde ama gttiğimde kardeşimle bu konuyu hiç konuşmadım. sonra geri geldim evime ve bir süre sonra kardeşim bize gelmek istediğini söyledi gelebilirmiyim eniştem ne der dedi bende gelme dedim gelmemen en hayırlısı dedim çünkü hepimiz tedirgin şekilde nasıl yaşayabiliriz kalabilirizki aynı evde. neyse eşime sordum oda gelmesin sakın dedi. neyse geçti bi süre bana msj atmış abla ben biletimi ayırttım geliyorum dedi ve geldi şimdide hala bizde annemde geldi sonradan eşim konuşmuyor kardeşimle bi tuhaf yaa anlatamam inanınki sanki böyle ciğerim sökülüyor yani böyle olay yaşandı hadi unutayım dersin tamamda beni üzen şey birdaha asla eşime güvenemeyecek olmamve bu evliliğiimizi sürekli kötüye götürüyoartık haftada bir tartışıyorum çünkü huzurum yok hep aklımda ayrılık fikri beynimi tırmıklıyo bi yanımda ya bu adam cidden suçsuzsa diyo ve ben bu gelgitler arasında ölüp ölüp diriliyorum ((((
evet dediğiniz gibi eşime sorduğumda zaten tam kardeşimin anlattığı saatte sabaha karşı üstünü örttüğünü söyledi zaten çünkü sürekli yere düşüyodu örtüsü ben kalkınca ben eşim kalkınca eşim örtüyodu görüyodum bile arada. bu arada dediğinizi deneyeceğim çok saol fikirlerin için inş Doğru yolu bulurum bir an önce
birde kardeşim buraya gelmeden eşime msj atmış.... abi ben ozaman senin günahını aldım kendimi çok kötü hissediyorum beni affet ben sizi üzmek istemedim falan yazmış
siz olsanız napardnız arkadaşlar Allah aşkına söyleyin
birde kardeşim buraya gelmeden eşime msj atmış.... abi ben ozaman senin günahını aldım kendimi çok kötü hissediyorum beni affet ben sizi üzmek istemedim falan yazmış
Ya ben mi garibim burdaki insanlarmi anlamadım. .nasıl bir insan birlikte büyüdüğü kanindan kardeşine guvenmez...ya haberdemi izlemiyosunuz hic..erkekler o kadar aciz zavalliki öz kardeşine kediye kopege tecavuz ediyor. ..muhakkak ki her erkek ayni değil ama kabul edelimki nefsi bozuk hepsinin..yanlislikla dokununca bakinca bile tahrik oluyorlar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
uzun süredir girip yazamadım epey oldu birazda girmek istemedim çünkü her ses kafamı iyice allak bullak ediyodu kardeşim annem eşim onlarla bile konuşmadım bu konulardaki aklımı toplayayım diye. şimdi nasılsın diye soracaksınız hayatım mahvolmuş başka birşey değil ocaktan bu yana 6 ay geçti ama hiçbirşey eskisi gibi olamadı. ben ailemin yanına gittim geldim bu süre içinde ama gttiğimde kardeşimle bu konuyu hiç konuşmadım. sonra geri geldim evime ve bir süre sonra kardeşim bize gelmek istediğini söyledi gelebilirmiyim eniştem ne der dedi bende gelme dedim gelmemen en hayırlısı dedim çünkü hepimiz tedirgin şekilde nasıl yaşayabiliriz kalabilirizki aynı evde. neyse eşime sordum oda gelmesin sakın dedi. neyse geçti bi süre bana msj atmış abla ben biletimi ayırttım geliyorum dedi ve geldi şimdide hala bizde annemde geldi sonradan eşim konuşmuyor kardeşimle bi tuhaf yaa anlatamam inanınki sanki böyle ciğerim sökülüyor yani böyle olay yaşandı hadi unutayım dersin tamamda beni üzen şey birdaha asla eşime güvenemeyecek olmamve bu evliliğiimizi sürekli kötüye götürüyoartık haftada bir tartışıyorum çünkü huzurum yok hep aklımda ayrılık fikri beynimi tırmıklıyo bi yanımda ya bu adam cidden suçsuzsa diyo ve ben bu gelgitler arasında ölüp ölüp diriliyorum ((((
Acikcasi basta ben de ayni sizin gibi dusundum hatta bir kadin niye tacize ugradigini gizliyor anladim demistim ama artik boyle dusunmuyorum. Cunku tacize ugrayan bi kadin bir kiz tacize ugradigi eve emrivakiyle geri gelmez.. Bu iste farkli durumlar var gibi geliyor artik bana...kizda da adamda da var bisilerr...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Adamin sucsuz oldugunu dusunmuyorum zaten. Bence aralarinda bir durumlar vardi ve kapistilar kiz da bu sekilde cezalandirmak mi diyim gozunu korkutmak mi diyeyim boyle birseyler yapti bakti ki olmadi ortalik karisti geri adim atti. Eve geri gelmek isteme kinusunda ki israrini da eskiyr donme istegi olarak yorumladim. Adamin buna ses cikarmamasi zaten masum olmadigini gosteriyor. Yani bir seyler var derken adam sucsuz demek istemedim. Cift tarafli bir seyler oldugunu dusunuyorum artik demek istedimm..Cnm oylede belkide enistesinin gercek yuzunu ortaya cikarmak istio..belki kendini ruya gordugune inandirmak istiyo..belkide adam kandirdi kizi kullandi bilemiyorum ama yuzde yuz bir erkeğin icinde olmasa bole bi pislik cikmayacagini düşünüyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?