Eşim ve kız kardeşim...

Eşim ve kız kardeşim...

• Affederdim

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    578
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Deme öyle simdi taslanirsin. Bende ona benzer bisiy yazdim kimse begenmemis
. İkiside suclu bu konuda biri suclu biti sucsuz değil ikiside suclu kardws ve es !
Adamın doğru söylediğini bilemeyiz.bence yalan söylüyor kendi yaptigini örtbas etmek için salliyo pislik.ya da konu sahibi kocasını affetmek istiyo ondan konu açmış.boyle bir şeyin acabasi olmaz yoruma kapalı tek kelimeyle direk ayrılmalı.

Sorman hata şerefsize bak bu aldatmak değil diyor ulan adı pislik aldatsan daha masum..hem kızı izle şerefsiz bok tenekesi ne bak hemde kizcagiza oynak de ...lann sanane pislik ..kendisi asıl oynak olan bilmem ne kurusu adi...ayy çok sinirlendim bütün pislik şeyleri ona söylemek istiyorum..lağım faresi budala

Ne anketi bu???
Öleceğimi bilsem affetmem boyle serefsizi!!! Sinirim bozuldu bu nasil igrenclik

Olayın tamamen disinda üçüncü göz olarak okuduklarimdan utandım, midem bulandı. Siz bu adamı affederseniz nasıl yanında duracaksiniz? Hiç mi mideniz bulanmayacak?

valla bence mantıksız bir düşünce baldızına bunu yapan kendi kardeşine hatta öz çocuguna da yapar adı üstünde sapık
Aslında adam tek başına sapık değil. Baldız da bir o kadar sapık....

Gene linç yiyeceğim ama olsun. Şimdi sıradan bir erkek arkadaşınıza seviştiğinizi anlatsanız ya da size biri seviştiğini anlatsa. Anlattığı detaylar gözünüzün önünde belirmez mi ? O insana eskisi gibi saygı duyar mısınız ? Ha bu ona bakmak için neden değil ama saygıyı kaybetmek için yeterli bir neden.

Özetle tartıya vursam enişte ile baldızın ahlak yoksunluğu sağlam kapışır..

Maalesef katılıyorum... 2 yıl kadar önce arkadaşlar bir kadın için yardım toplamaya çalışıyorlardı. Kadının kocası baldızı ile kaçmış, geride kanser hastası bir kadın ve çocukları bırakmışlar... Düşünün işte ne çiğ insanlar var.
Konu sahibine gelince eşi rezil rüsva ama kizkardesi de sağlam pabuç değil. Ne münasebet sevistigim adamları enişteme anlatmak?

Gerçekten anlattı mi acaba ??
Belki de enişte iftira atıyor.

İyide konu sahibi rsimin söyledikleri gercek yazdı ben sordum bencr ikiside igrenc

Seni daha çok üzmek istemem ama adamdan hemen kurtul burası kolay. Ya Kardeşin isteyerek onunla ilişki kurduysa bu konuyu araştır. olmamış konu değil. Nazan öncel, neşe karaböcek yaşadı bunları

Ben kolay kolay boşan demem ama gerçekten boşa ve donuna kadar al ne demek yaa bu aklım almıyor pis sapık resmen bu bide kendini haklı çıkarmak için kardeşine iftira atıyor Allahım sen böyle insanlardan kardeşlerimizi bizi anneleri kadınları koru yarabbim

Aldatmak sadece sevişmek ile olmuyor.Çok üzüldüm konu sahibi burdan ne desem boş.Allah feraha kavuştursun

Böyle bir insanla evli kalacağına yalnız kalman daha iyi. Nefsi pis insandan her şey beklenir .

Savunmasına....
Bu savunma, "O da mini etek giymeseydi." diyen tacizcinin, "O saatte sokakta ne işi vardı?" diyen sapığın savunmasıyla aynı.

"Aldatmak değil ki bu." buyurmuş balkabağı! Ikisi de şeref yoksunluğu değil mi?

Madden ve manen ne durumdasınız bilmem fakat en ufak bir fırsatınız varsa kovun o adamı evden.

Biraz konu dışı olacak ama daldız baldan tatlıdırmış aslında o laf. Azimli sıçan, taşı deler gibi zamanla başkalaşmış. Daldız'da arıcılık yapmak için kullanılan bir çeşit kovan. Bana balık verme balık tutmayı öğret mealinde bir sözmüş yani aslında zamanla anlamsız bir hale bürünmüş.

Çok yıkıcı bir durum yaşamışsınız kolay değil Allah düşmanıma bile yaşatmasın diyeceğim kadar acı ..Size önerim affedilecek bir tarafı yok savunması desen ayrı bir utanç ,gerçekten bunun üzerine düşünmeyin bile !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…