- 15 Nisan 2011
- 1.353
- 1.766
- 333
Gercekmis ben sordum.. Sorduğunuz sorular cok mantıklı keske knu sahibi cvp verseEk not: Kardesinizin onunla öyle acik konustugu ne malum? Kardesinize sordunuz mu? Niye ulu ortam üstünü degisitiriyor? Evin kapilari mi yok?
Adamın doğru söylediğini bilemeyiz.bence yalan söylüyor kendi yaptigini örtbas etmek için salliyo pislik.ya da konu sahibi kocasını affetmek istiyo ondan konu açmış.boyle bir şeyin acabasi olmaz yoruma kapalı tek kelimeyle direk ayrılmalı.Deme öyle simdi taslanirsin. Bende ona benzer bisiy yazdim kimse begenmemis
. İkiside suclu bu konuda biri suclu biti sucsuz değil ikiside suclu kardws ve es !
Aslında adam tek başına sapık değil. Baldız da bir o kadar sapık....valla bence mantıksız bir düşünce baldızına bunu yapan kendi kardeşine hatta öz çocuguna da yapar adı üstünde sapık
Maalesef katılıyorum... 2 yıl kadar önce arkadaşlar bir kadın için yardım toplamaya çalışıyorlardı. Kadının kocası baldızı ile kaçmış, geride kanser hastası bir kadın ve çocukları bırakmışlar... Düşünün işte ne çiğ insanlar var.Hep bu kadarla kalmıyor ama sıkıştırıp taciz edeni hatta tecavüz edeni bile mevcut...
Hatta birkaç ay önce eniştensinden hamile kalıp bebek aldırma sırasında ölen bir kız aylarca medyada konu oldu.
O yüzden böyle ağır travmaları yaşayarak öğrenmemek lazım.
Belki enişte çamur atıyor.Gercekmis ben sordum.. Sorduğunuz sorular cok mantıklı keske knu sahibi cvp verse
Gerçekten anlattı mi acaba ??Aslında adam tek başına sapık değil. Baldız da bir o kadar sapık....
Gene linç yiyeceğim ama olsun. Şimdi sıradan bir erkek arkadaşınıza seviştiğinizi anlatsanız ya da size biri seviştiğini anlatsa. Anlattığı detaylar gözünüzün önünde belirmez mi ? O insana eskisi gibi saygı duyar mısınız ? Ha bu ona bakmak için neden değil ama saygıyı kaybetmek için yeterli bir neden.
Özetle tartıya vursam enişte ile baldızın ahlak yoksunluğu sağlam kapışır..
İyide konu sahibi rsimin söyledikleri gercek yazdı ben sordumAdamın doğru söylediğini bilemeyiz.bence yalan söylüyor kendi yaptigini örtbas etmek için salliyo pislik.ya da konu sahibi kocasını affetmek istiyo ondan konu açmış.boyle bir şeyin acabasi olmaz yoruma kapalı tek kelimeyle direk ayrılmalı.
Konu sahibi kardeşinin rahat bir insan olduğunu belirtti zaten birkaç kezGerçekten anlattı mi acaba ??
Belki de enişte iftira atıyor.
Böyle bir insanla evli kalacağına yalnız kalman daha iyi. Nefsi pis insandan her şey beklenir .Merhaba
Bunu yazmak çok zor.
Kız kardeşim bir süre bizde kalıyor.
Odasında giyinirken, ben salonda toz alıyordum kovayı değiştirmek için içeri geçtim, eşimin kız kardeşimi gizlice seyrettiğini gördüm. Elim ayağım buz tuttu. Başımdan kaynar su indi. Hesabını sorduğumda, bana yanlış görmüşsün dedi. Bunu unutmaya çalışırken aradan zaman geçti.
Yine bir gün bu sefer banyodayken onu gizlice izlediğini gördüm. Siz olsanız ne yapardınız?
Savunma olarak kardeşin çok oynak bir kız, bana seviştiği erkekleri bile anlatıyor, beni bu psikolojiye o itti dedi. Ne olursa olsun o benim kardeşim isterse o... da olsa sen bunu yapmamalıydın dedim. Bu aldatmak değil ki ama dedi. Hata ettim dedi.
Ben affedemedim. Affedemiyorum. Siz olsanız ne yapardınız?
Bilmem orasınıkonu sahini gerçek yazdı..ve gerçekse iğrenç..Belki enişte çamur atıyor.
Konu sahibinde buraya ne yapayım kafam karışık diye konu açtığına göre affetme olasılığı da var.
Savunmasına....Savunma olarak kardeşin çok oynak bir kız, bana seviştiği erkekleri bile anlatıyor, beni bu psikolojiye o itti dedi. Ne olursa olsun o benim kardeşim isterse o... da olsa sen bunu yapmamalıydın dedim. Bu aldatmak değil ki ama dedi. Hata ettim dedi.
Ülkedeki gizli ensestçilerden biri daha ortaya çıkmış işte neden fake olsun ki?! Yok mu sanıyorsunuz bunlar? Geviş getire getire baldız baldan tatlıdır demiyor muyuz? Nerelerden çıkıyor bu sözler acaba...
Konu sahibesi zihniyet olarak kocandan çok farksız sayılmazsın farklı olsan 2 defa yakalayıp üzerine birde cevap hakkı tanıyıp açıklamasını dinlemezdin. Affedemiyorsun öyle mi? İnşallah bu adamı defetmişsindir ama affedemediğine göre........
Eşinin kardeşine yan gözle bakan annesine de bakar. Kendi annesine, kardeşinede bakar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?