Eşim ve kız kardeşim...

Eşim ve kız kardeşim...

• Affederdim

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    578
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Keşke bu konuyu popüler değil de yeni bi üye açmış olsaydı da fake deseydik dalga geçseydik

Gerçek. Habersiz gelirdi zaten zırt pırt. Kovamazdım ki. Çok sırlarını paylaşmış hepsini bende biliyorum. Anlatmış. Rahat bir kızdır ama kardeşim o benim ya.....
Ne olursa olsun, bu kimseye onu rızası dışında gözetleme hakkını vermiyor. Tecavüze uğrayan kadınlara açık giyinmişti o da diyen zihniyetten farksız eşiniz.

Son düzenleme:
Ya Allah aşkına kardeşininde de suç var diyen arkadaşlar, hanginiz eniştenizle böyle muhabbetler yapacak kadar yakınlaşırsınız.

Hanginiz eniştenize özel hayatınızı böyle fütursuzca anlatırsınız?

Zihinde canlandırmaya çalışınca bile tuhaf yani, ta ki karşınızda bunları dinleyip hala bu aldatma değil ki, kardeşin beni buna itti diye saçmalayan ,affedeyim mi diye sorup ayrıca saçmalayan bir eş varsa yapacak pekte bir şey yok.

Siz eşinizin affedin ve yolunuza bakın , ama bu saatten sonra dişi hiçbir canlıyı evinize sokmayın naçizane tavsiyemdir.

Oha. Bu konu gerçekse eğer öyle ahlaksız bi adama gerçekten kocam diyecekmisin?? Benim kardesime arkadaşıma her kimse yan gözle bakacak onun agzına s.carım ondan sonra boşarım.

Al iste rezillik !! Allah kahretsin böylelerini ya yazık günah değil mi o kadına kardeş de insan değil kocada allah iyilerle karsilastirsin cok kçtü cokkk
Aynen öyle ben şok olmustum tüm sehir biliyor taniyor herkesin dilinde ortak iş bile kurdular eniste ve baldız. Arkadasim cocuklara adadı kendini.Aile kızkardeşini sildi elbette .Adam da kızkardeş de şeref yoksunu.

Bu zamana kadar kimseye böyle sert dille yazmadım ama tacizci sapık bir kocanız var.. Bu kadar net... Kız kardeşinizi gözünüzün önünde taciz etmiş.. İğrendim tiksindim nefret ettim şuan affetmeyi düşünmenizi bile istemem... Tabi ki banane ama bizlere fikir sorduğunuz için söyledim.. Sizi de kırmak niyetinde değilim asla... Ama bu kadarı da gerçekten iğrenç...

Esniz sapik tabiiki affetnemelisiniz ama kiz kardesiniz neden sizible kaliyor inu anlamadim yada surekli mi kaliyor ne olursa olsun cekirdek aileden bir baska uye evde yasamaya basladigi zaman kari koca arasinda iliski bozuluyor ama bu eşinizi asla hakli göstermez tam aksine kendine ve karisina saygisi olan adam kiz kardesiniz onun yabinda bile soyunsa dönüp bakmaz

Aynen öyle ben şok olmustum tüm sehir biliyor taniyor herkesin dilinde ortak iş bile kurdular eniste ve baldız. Arkadasim cocuklara adadı kendini.Aile kızkardeşini sildi elbette .Adam da kızkardeş de şeref yoksunu.
Çok kötü bi durum Allah misli ile çıkarsın bu yapılanları insallah

Ben asla affetmezdim çünkü bidaha güvenemem. Üstelik bu sizin gördüğünüz dışarda nasıl kimbilir.
Kardeşiniz bu durumu biliyomu yorumları okumadım .kardeşinizle ilgili bişey anlamadım suçu varsa onu da affetmezdim ben olsam

Ayrıca eşinizin savunması da saçma. Bi erkeğin içinden gelmese kadın ne yaparsa yapsın etkilenmez. İnsanın içinde varsa yapar yoksa yapmaz.

Çok samimi söylüyorum 1 lokma ekmeğe muhtaç kalsan bile o adamdan kendini kurtar.ben seni yerinde olsam kızım olsa ona bile bişey yaparsa diye korkarım.cunku zihniyeti sapik.

Benim anlamadığım banyonuz açıkta mı odasının kapısı yok mu? Anahtar deliklerden mi bakıyor?

1 saniye dahi düşünmem. Buraya yazasıya kadar boşanmaya başlamıştım. Yazık böyle pis böyle iğrenç olamaz insanlar.

Hiç zannetmiyorum kızın öyle şeyler anlattığını.ki öyle olsaydı gizli gizli izlemezdi.belki gizlice kızın TLF konuşmalarını dinliyordur ondan biliyo olabilir ya da uyduruyor.. pislik sapiktan derhal boşanın tek tavsiyem.

kocan sapık direk tekmeyi at gitsin ben olsam gece uykusunda pipisini keserim sonrada kapının önüne koyarım kendim sapığım demiyo da kardeşin oynak diyo rezilll bi de kardeşine iftira atiyo cocugun varsa o adamdan uzak tut ne olur ne olmaz kendi öz çocugunada yapar aynı şeyi bu zihniyetle

Konuyu dişlerimi sıkarak okuyabildim.
Sanırım burda dertleşmek için "Affetmelimiyim" diye sormuşsunuz, Yani sizde biliyorsunuzdur ki,Affedilecek bir tarafı köşesi bile yok bunun.
Yoksa Hala o adamla aynı evde mi yaşıyorsunuz?

Konu sahibi nerde bir sürü yorum var bir sürü soru var nerdesin ne yaptın şuan nerdesin o adamı insallah evden atmissindir. Ve kardesinide

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…