Keşke bu konuyu popüler değil de yeni bi üye açmış olsaydı da fake deseydik dalga geçseydikMerhaba
Bunu yazmak çok zor.
Kız kardeşim bir süre bizde kalıyor.
Odasında giyinirken, ben salonda toz alıyordum kovayı değiştirmek için içeri geçtim, eşimin kız kardeşimi gizlice seyrettiğini gördüm. Elim ayağım buz tuttu. Başımdan kaynar su indi. Hesabını sorduğumda, bana yanlış görmüşsün dedi. Bunu unutmaya çalışırken aradan zaman geçti.
Yine bir gün bu sefer banyodayken onu gizlice izlediğini gördüm. Siz olsanız ne yapardınız?
Savunma olarak kardeşin çok oynak bir kız, bana seviştiği erkekleri bile anlatıyor, beni bu psikolojiye o itti dedi. Ne olursa olsun o benim kardeşim isterse o... da olsa sen bunu yapmamalıydın dedim. Bu aldatmak değil ki ama dedi. Hata ettim dedi.
Ben affedemedim. Affedemiyorum. Siz olsanız ne yapardınız?
Ne olursa olsun, bu kimseye onu rızası dışında gözetleme hakkını vermiyor. Tecavüze uğrayan kadınlara açık giyinmişti o da diyen zihniyetten farksız eşiniz.Gerçek. Habersiz gelirdi zaten zırt pırt. Kovamazdım ki. Çok sırlarını paylaşmış hepsini bende biliyorum. Anlatmış. Rahat bir kızdır ama kardeşim o benim ya.....
Kazen açtı diyordu bir üyeAllahaşkına şu konuya anket açan kim
Aynen öyle ben şok olmustum tüm sehir biliyor taniyor herkesin dilinde ortak iş bile kurdular eniste ve baldız. Arkadasim cocuklara adadı kendini.Aile kızkardeşini sildi elbette .Adam da kızkardeş de şeref yoksunu.Al iste rezillik !! Allah kahretsin böylelerini ya yazık günah değil mi o kadınakardeş de insan değil kocada allah iyilerle karsilastirsin cok kçtü cokkk
Kazen açmış knka bende konu sahibi açtı sanıp saçımı başımı yolarak EVEETTTT AFFEDERDİM oyu vermiştim de kazen açmışAllahaşkına şu konuya anket açan kim
Bu zamana kadar kimseye böyle sert dille yazmadım ama tacizci sapık bir kocanız var.. Bu kadar net... Kız kardeşinizi gözünüzün önünde taciz etmiş.. İğrendim tiksindim nefret ettim şuanMerhaba
Bunu yazmak çok zor.
Odasında giyinirken, ben salonda toz alıyordum kovayı değiştirmek için içeri geçtim, eşimin kız kardeşimi gizlice seyrettiğini gördüm. Elim ayağım buz tuttu. Başımdan kaynar su indi. Hesabını sorduğumda, bana yanlış görmüşsün dedi. Bunu unutmaya çalışırken aradan zaman geçti.
Yine bir gün bu sefer banyodayken onu gizlice izlediğini gördüm. Siz olsanız ne yapardınız?
Savunma olarak kardeşin çok oynak bir kız, bana seviştiği erkekleri bile anlatıyor, beni bu psikolojiye o itti dedi. Ne olursa olsun o benim kardeşim isterse o... da olsa sen bunu yapmamalıydın dedim. Bu aldatmak değil ki ama dedi. Hata ettim dedi.
Allah islah etsin valla bundan sonra konu sahibinin ne yapacagi onemli hicbisey olmamis gibi devam edemez heraldeNedense kimse görmek istemiyor bu detayları. Tabiki koca çok suçlu iğrenç bi sapık ama kızda da suc var bunu anlamıyor kimse bence
Çok kötü bi durum Allah misli ile çıkarsın bu yapılanları insallahAynen öyle ben şok olmustum tüm sehir biliyor taniyor herkesin dilinde ortak iş bile kurdular eniste ve baldız. Arkadasim cocuklara adadı kendini.Aile kızkardeşini sildi elbette .Adam da kızkardeş de şeref yoksunu.
Çok samimi söylüyorum 1 lokma ekmeğe muhtaç kalsan bile o adamdan kendini kurtar.ben seni yerinde olsam kızım olsa ona bile bişey yaparsa diye korkarım.cunku zihniyeti sapik.Merhaba
Bunu yazmak çok zor.
Ben cevap yazmaktan yoruldum... Siz ileriki sayfaları okuyun lütfen...Şu kafayı hiç anliyamicam galiba ne yani baldızı olmasa adam sapık olmıyacak mıydı
Hiç zannetmiyorum kızın öyle şeyler anlattığını.ki öyle olsaydı gizli gizli izlemezdi.belki gizlice kızın TLF konuşmalarını dinliyordur ondan biliyo olabilir ya da uyduruyor.. pislik sapiktan derhal boşanın tek tavsiyem.Bir de baldızın ahlaksız olması enişteyi aklamaz , madem kız fazla rahat her şeyi anlatıyor enişte ağzının suyu akarak dinleyecegine karısına desin rahatsız oluyorum gelmesin bir daha vs. Baldızın kıyıda köşede sıkıştırıp zorla kimlerle seviştiğini anlattığını da düşünmüyorum. Anlatıyorsa da adam o rahatlığı vermiş. Yani adamın zihniyet o da kuyruk sallamasaydı zihniyeti, her şey beklenir bu zihniyetten. Evinizde konu komşu akraba çocuklarıyla falan da yalnız bırakmayın lütfen,
kocan sapık direk tekmeyi at gitsin ben olsam gece uykusunda pipisini keserim sonrada kapının önüne koyarım kendim sapığım demiyo da kardeşin oynak diyo rezilll bi de kardeşine iftira atiyo cocugun varsa o adamdan uzak tut ne olur ne olmaz kendi öz çocugunada yapar aynı şeyi bu zihniyetleMerhaba
Bunu yazmak çok zor.
Konuyu dişlerimi sıkarak okuyabildim.Merhaba
Bunu yazmak çok zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?