- 2 Kasım 2013
- 7.796
- 37.040
- 748
Hepsi gerçek. Eline sağlık. kişiler, mekanlar, kimlikler, vasıflar ve tarihi burda değiştirme hakkına sahibim. Eski bi mevzuyu aşamayıp konu açabilirim. Bu benim yıllardır derdim zaten. Olaya odaklanın. Olay gerçek. Kimlikler önemli değil.
Ne demek istiyorsunuz, niye bilmece gibi konusuyorsunuz? Eski olmus bu olayi yeni gibi mi anlattiniz yani? Huh???Hepsi gerçek. Eline sağlık. kişiler, mekanlar, kimlikler, vasıflar ve tarihi burda değiştirme hakkına sahibim. Eski bi mevzuyu aşamayıp konu açabilirim. Bu benim yıllardır derdim zaten. Olaya odaklanın. Olay gerçek. Kimlikler önemli değil.
Devam edemiyorum... İlaçlarla uyudum yıllardır.Ohoo 6 yil once olmuş ve affedip beraber yaşamaya devam ettiginiz kocaniz için miydi bunca yorum....
Kardes kocanin yanında masturbasyon yapmis ve konsomatrismis.Neler oldu? Kocayı aklayıp yuvayı kurtarabildiler mi? Çok merak ediyorum nasıl akladılar acaba?
Psikolojim şey oldu, kardeşin şeydi, baktım amma sor bir neden baktım?...
Neyi sorgulandı ve nereye vardı daha merak ettim bak şimdi.
Abla daha neyine odaklanalım yaHepsi gerçek. Eline sağlık. kişiler, mekanlar, kimlikler, vasıflar ve tarihi burda değiştirme hakkına sahibim. Eski bi mevzuyu aşamayıp konu açabilirim. Bu benim yıllardır derdim zaten. Olaya odaklanın. Olay gerçek. Kimlikler önemli değil.
Ohoo 6 yil once olmuş ve affedip beraber yaşamaya devam ettiginiz kocaniz için miydi bunca yorum....
E devam etmeyin?Devam edemiyorum... İlaçlarla uyudum yıllardır.
Kardes kocanin yanında masturbasyon yapmis ve konsomatrismis.
Bir de olay 6 yillikmis
du bakalim tahmin edelim. olay gercekse o ablan olacak kadınla iliskini derhal kestin ve erine yuvanin diregine sahip ciktin, ee o zaman bu konuda insanlardan bekledigin yorum nedir? ablani hayatinizdan cikar esine saril diyenleri okuyup icini rahatlatmak mi istedin?Hepsi gerçek. Eline sağlık. kişiler, mekanlar, kimlikler, vasıflar ve tarihi burda değiştirme hakkına sahibim. Eski bi mevzuyu aşamayıp konu açabilirim. Bu benim yıllardır derdim zaten. Olaya odaklanın. Olay gerçek. Kimlikler önemli değil.
Hepsi gerçek. Eline sağlık. kişiler, mekanlar, kimlikler, vasıflar ve tarihi burda değiştirme hakkına sahibim. Eski bi mevzuyu aşamayıp konu açabilirim. Bu benim yıllardır derdim zaten. Olaya odaklanın. Olay gerçek. Kimlikler önemli değil.
Ayni şey değil ama dalga mı geçiyorsunuz bizimle?Hepsi gerçek. Eline sağlık. kişiler, mekanlar, kimlikler, vasıflar ve tarihi burda değiştirme hakkına sahibim. Eski bi mevzuyu aşamayıp konu açabilirim. Bu benim yıllardır derdim zaten. Olaya odaklanın. Olay gerçek. Kimlikler önemli değil.
Bence aynı aileninkileri görmek de sıkıntı yaratmış olabilir miAdamcağız ilk kez mi kuku görmüş, ondan mı bozulmuş psikolojisi?
bizden onu istiyor galibadu bakalim tahmin edelim. olay gercekse o ablan olacak kadınla iliskini derhal kestin ve erine yuvanin diregine sahip ciktin, ee o zaman bu konuda insanlardan bekledigin yorum nedir? ablani hayatinizdan cikar esine saril diyenleri okuyup icini rahatlatmak mi istedin?
Ayrilmistir da barismistir sonra.Yok orada ayrıldım yazmış. Ama medeni halini de değiştirme hakkına sahip sonuçta.
Bence aynı aileninkileri görmek de sıkıntı yaratmış olabilir mi
Ya koptum gece gece. Dur. kons abla bence. Olay 6 yıllık.Kons mastürbasyonu değişmiş hali mi? Gerçek olan ablaya yapılan masaj mı? Kons tamamen hayal ürünü ise üzülürüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?