Su mesaja cevap yazar mısınyine dedektiflik pesine dustum
2014 te bu konu icin uye olmussunuz. hala kocanizi affedememissiniz belli icinize dusunce yeniden yazmissiniz.
yoksa esiniz 2014 te ablanizi dikizledi simdi de kizkardesinizi mi dikizledi
Eki Görüntüle 2710792 Eki Görüntüle 2710793 Eki Görüntüle 2710794
Konslar hayat kadini degil. Lutfen yanlis bilgi verme. Konslar kirmizi çizgim.
Tesekur ederim canım bılgılendurdıgın içinPavyonlarda beylerin masasına gidip muhabbet eden, dans eden hanımlar.
Tam değilHayat kadınımı kardesı
kardeşin çok oynak bir kız, bana seviştiği erkekleri bile anlatıyor, beni bu psikolojiye o itti dedi.
Çok masumsunAma arkadaşım kardeşinin mesleği ortada, e 2014de de ablam üzerinden ayni seyleri yaşamışsın hadi atlatmişsin affetmissin yine neden kocanla kardeşini bu şekilde ayni eve alıyorsun..
Kardeşin de suçlu eşin de suçlu ama sen en büyük zarari yine kendine veriyorsun... geri kalan kimseye agzini acip bisey demiyorsun intikamini almiyorsun...
Eski konuyu affedemedin kendine yediremedin yeni konu mu açıyorsun yoksa akıl oyunlarındaki mat profesörü gibi durumun mu var?
Bu kadar aynı konu olur mu? Delik de aynı anahtar deliği mi oda bari başka olsa.
Hepsi gerçek. Eline sağlık. kişiler, mekanlar, kimlikler, vasıflar ve tarihi burda değiştirme hakkına sahibim. Eski bi mevzuyu aşamayıp konu açabilirim. Bu benim yıllardır derdim zaten. Olaya odaklanın. Olay gerçek. Kimlikler önemli değil.yine dedektiflik pesine dustum
2014 te bu konu icin uye olmussunuz. hala kocanizi affedememissiniz belli icinize dusunce yeniden yazmissiniz.
yoksa esiniz 2014 te ablanizi dikizledi simdi de kizkardesinizi mi dikizledi
Eki Görüntüle 2710792 Eki Görüntüle 2710793 Eki Görüntüle 2710794
Cok masumsun poncigim, ilerleyen sayfalarda neler oldu daha.Bittiği cümledir.
Yanlış gördünüz, yanlış anladınız, yanlış şey ettiniz.
Bu cümle bitirir.
Bu cümleyi kuranın psikolojisini s...m.
Son sayfalara gel kardeşBittiği cümledir.
Yanlış gördünüz, yanlış anladınız, yanlış şey ettiniz.
Bu cümle bitirir.
Bu cümleyi kuranın psikolojisini s...m.
Ohoo 6 yil once olmuş ve affedip beraber yaşamaya devam ettiginiz kocaniz için miydi bunca yorum....Hepsi gerçek. Eline sağlık. kişiler, mekanlar, kimlikler, vasıflar ve tarihi burda değiştirme hakkına sahibim. Eski bi mevzuyu aşamayıp konu açabilirim. Bu benim yıllardır derdim zaten. Olaya odaklanın. Olay gerçek. Kimlikler önemli değil.
Galiba yine konu fake dimi.. gerçekten yıldım, 40 yıllık uye yapmaz etmez dedim amaÇok masumsun
Cok masumsun poncigim, ilerleyen sayfalarda neler oldu daha.
Anahtar aynı sanırımDelik başka delik çıktı rıza baba.
1hafta sonra. Baska konu baska kahraman olurHepsi gerçek. Eline sağlık. kişiler, mekanlar, kimlikler, vasıflar ve tarihi burda değiştirme hakkına sahibim. Eski bi mevzuyu aşamayıp konu açabilirim. Bu benim yıllardır derdim zaten. Olaya odaklanın. Olay gerçek. Kimlikler önemli değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?