Kadın adamını yuvasını bozacak olsa 3 sene beklemez.Napsın kendine inanmayıp 3 aylık hamileyken boşayan adamı bu kadar gurursuz olduğunu hic sanmıyorum.Felaket tellalı gibi yargısız infaza luzum yokVicdanlı davranmışsın iyi yapmışsın yapılması gerekeni yapmışsın ama dikkatli ol kadına dikkat et. Belki görüştürmek için başka yöntem düşünebilirsin. Mesela cumartesi pikniğe gidip o küçük kızı da yanınıza alabilirsiniz eşinizde siz yanınızdayken belki daha rahat olur
Bakin kadin esimden hamileyken aldatiyo ve bu bir masada oturup gorusmek yada bir tlf konusmak gibi bir sey degil yatak odasında doyelim ve hemen evlenilmedi biz resmi nikah kiydiktan bi sure sonra doğum yapti ...Su an iyi yapıyosunuz elbette ama en başta bu adamla nasıl evlendiniz kanım dondu.Öyle yada böyle 3 aylık hamile karısını terketmiş ve merak edip arayıp sormamış bile siz de bunu bilerek evlenmissiniz pes.
Allah o cocuga ve annesine yardım etsin
Bnde öyle dusunuyorum cnm küçük sonucta doldurusa gelmese anlasirizda kizla ...Helal olsun kız sana.
Ne vicdan ne yüce gönül var sende!!!
Sakın peşini bırakma, çocuğu eve getir sizde kalsın bi kaç gün.
Eşin alışır sever.
Hep o yavrunun arkasında dur.
Onun ahı kalmasın kız mutlu olsun.
Üzerinizde bir insani vazife var.
Gönlünden öperim.
Cnm bn ilk tanismalarinda yalniz olsun istedim sonrasi gelir zatenAldattigi yuzden esin isinamiyor cocuya. sen de beraber git cocugu qlin gezdirin biraz esin yanliz gitmek istwmiyor bence. Gorsun cocugunu ilerde pisman olmasin sonra
Bizdr hemen cocuk olsun istemezdik ama bizede sürpriz oldu cnmKendi çocuğuna babalık yapmamış ve yapmaktan aciz bir adama alelacele çocuk vermişsiniz.ileride aynı şey sizin kızınızın da başına gelmesi olası çünkü bu adam sorumluluk sahibi değil,baba bilincinde hiç değil.ne diyeyim bilerek evlenmişsiniz Allah yardımcınız olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?