Esim ve kızı

Cnm esim kagit icin evlenmemis yani birlikte yasamislar diyeyim
Tatlım ışte konu bu eşin sevişmek için birlikte yaşamış kadın hamile kalınca da basmış tekmeyi ortada aldatılma falan yok muhtemelen.Uyansan iyi edersin saf mısın saf ayağına mı yatıyosun anlamadım yani

Kizlar burda birileri bnim 5 ay icinde evlendigimi dusunuyo
Bunu baya sorun yapanlara cavabim
Bn esimi daha onceden hic gormedim
Teyzem kaynanami bize gondermisti
Kaynanam esimin daha duzgun bir yasantisu olsun istiyordu evlensin yuvasini kursun yolunu bilsin diye
Esimle tanismamiz gorucu usulu oldu esimi ailesi zorla getirtmis bundan haberim yoktu eşim yasadigi olaydan sonra evlenmek istememis bnde ailesi temizdi basta esimi görüp ona göre karar vericem dedim
Esimde kizi görürüm begenmem derim konu kapanir diye düşünüp gelmisti bilmiorum ilk görüşte aska inanirmisiniz ama bn esimi görür gormez hosuma gitti hic oyle olmamistim konusmasi davranislari falan çok efendi cok nayifti ve cok zekice konusuyordu oda etkilenmisti benden sonra aileler bi süre konusmak isterlerse konussunlar olmasa sessiz sedasiz konu kapanir dediler çünkü ikimizde olumlu bakmistik..konustuk konustuk is aska dönüştü kagit islemlerim için resmi nikah yapmak zorunda kaldik nişan kagit işleri falan derken 1 bucuk sene sonra düğün oldu esimin yanina geldim ...anlasildimi

Cnm kadin bn nişanliyken facebooktan yazdi kendide aldattigini söyledi bn oyle yapmsaydim x bni seviyor olucakti ondan ayril ben kendimi affettiricem dedi ve bu konuyu kadin kapimin önündede acmak istedi konuyu kapatmasini istedim

Ben sizin yerinizde olsam o adama güvenip sırtımı yaslamazdim.
Mutlaka çocuğunuz ve kendiniz için alternatif bir gelecek, bir b plânınız olsun.

Bak canim...
Ben senin kalbini kirmak istemiyorum ama hem eşin hemde ailesi aşırı itici varlıklar.
Oğulları alman kadindan cocuk yapiyor onlar trde kiz isteme peşinde.

Çocuk doğuyor kv ve kp toruna sahip cikmiyorlar... eşin zaten zibidi.

Ben gercekden sana üzüldüm... saçma oğullarını sana kapaklamışlar.

Oğullarının gönlü senden gecerse birgün senide tanimazlar...

Sen kendine sahip cik en iyisi

Bence yapılması gereken en doğru şeyi yapıyorsunuz. Ne yaşanırsa yaşansın eşiniz o çocuğun babası. Olmadı kadınla konuşun 2 haftada 1 haftasonu gelip sizde kalsın çocuk. Sonuçta kardeşler birbirlerini görerek büyüsünler. Küçüklükten itibaren öyle alışnazlarsa büyüyünce daha çok sorun olur her ikisi içinde.

işitme engelli snırım kızı ...
bence doğru olanı yapıyorsun sonuçta babası ama şöyle yapabilirsiniz ailece piknik park gezmelerine yada kendi evinize getirebilirsiniz hemde gözünüzün önünde olur herşey kızın annesine de dikkat edin yine de

Şu yorum kadar boş bi yoruma daha rastlamadım
Konu sahibi , güzel düşünceleriniz için de bi maşallah diyorum size ..
Umarım o yavruyu ailenize dahil edersiniz hem babası ile hem de kardeşi ile mutlu bi şekilde sizinle büyür. Lütfen o yavruyu sevgisiz bırakmayın .

Doğru olanı yapmışsınız tebrik ederim...

helal olsun sana kaç kişi yapar ki senin şu yaptığını canım? doğru yoldasın sen vicdanlı davran, eşine de biraz zaman verin ama çok üstüne gitmeyin.

Çok doğru yapıyorsun. Gitsin görsün kızını. Kulaklarında sorun var dedin ya acaba hamileyken anlaşıldı o yüzden mi terk etti kocan? Yani kocana inanıyor musun?

Bence kötü bir şey yapmıyorsunuz niyetiniz yüreğiniz çok güzel. Eşinizin çok üstüne gitmeden çocuk ile arasında köprü olabilirsiniz. Her insan sizin yaptığınızı yapamaz

Tam olarak hangi kısmı boş hanımefendi?Eşi dediği alman kadınla birlikte yaşıyormuş kocası kadın hamile kalınca basmış tekmeyi.Ne hikmetse ailesi de apar topar konu sahibiyle tanıştırmış 5 ay içinde evlenmisler.Konuyu bilmesine ragmen araştırmak ya çocuk esimdense demek hiç aklına gelmemiş konu sahibinin ne hikmetse.

Ne diye dahil etsinler kadın 3 senedir bakmış çocuğa ne münasebet dahil edecekler yani böyle bi talep dahi yok ortada.Sizin dolu yorumunuza hayran kalmamak elde degil cidden bravo

Dun kizimla disari ciktik çarşıda kadin karşıma cikti "neden gelmedi eşin "dedi
Sana bu şekilde soru sorma cüretini neden veriyorsun tanımadığın bir kadına.
Bu konuda eşine hiçbir şey söyleme bence.Zaman geçer gün geçer bu olay sana patlar benden söylemesi. Ve bu olay sana zarar verecek de.
Bu şekilde hesap sorma ücretinde bulunan insanlarla gorismek istemen yanlis.Ortada bir çocuk var evet ama bir çocukta senin var.Kwndi cicugun cok daha onemli.EŞİNİN GÖRÜŞMEMEK için vardır bir bildiği.
Bu insanlarla görüşmek yuvana kara bulut çöktürur.

Ben de inanmadım aldatıldım olayına.
Erkeklerin klasik terk etmelerini haklı çıkarma yalanıdır. Aldatıldım diyen erkeklerin %70-80'i yalan söylüyor genelde.
Ortada aldatma filan yok adam tipik Türk erkeği "oh ne güzel o.. Alman" buldum diye birlikte yaşamış kadın hamile kalınca aldır demiş kadın aldırmayınca da bırakmış kaçmış adım kadar eminim bundan.

kadına bak ya hem aldatmış hem de kocan neden gelip kızını görmüyor diyor, yüzsüz, kıyamam siz de düzgünce cevap vermişsiniz..adam o yüzden ısınamıyor çocukcağıza..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…