Kizlar öncelikle herkese iyi akşamlar yorum yapan okuyan herkese de ayrı ayrı Teşekkür ediyorum...
Konuma gelecek olursak... Eşim ile kp hiç mi hiç anlaşamıyorlar konuşurken bile hemen kavga ediyorlar yapı ve fikir olarak o kadar zitlar ki hiç uyumlu yada hem fikir oldukları bir konu yok. Tamam benlik bi durum yok ama onlar tartışırken onların yanında cok huzursuz ve mahçup oluyorum sanki. Eşimle bu konuyu konuştum sessiz senlik bişey yok diyor... Dün akşam gene bi konu yüzünden tartistilar ve kp küstü gitti. Valla ne yapacağımı şaşırdım içimi dökmek istedim tekrardan hepinize iyi akşamlar...
Ya yanlı saten davramadm hiç yorum dahi yapmıyorum ama inanin çok sıkılmaya başladım bu durumdanbence karışmayın
ucu size dokunmadığı sürece de ne eşiniz yüzünden kayınpederinize, ne de kayınpederiniz yüzünden eşinize tavır almayın
yanlı davranmayın
Yani orası öyle ama ne bilim insanı ister istemez mahçup oluyoHiçç karışma sonra onlar iyi olur sen kötü olursun..
Ya yanlı saten davramadm hiç yorum dahi yapmıyorum ama inanin çok sıkılmaya başladım bu durumdan
Bazen öyle bi durum oluyo ki misafirlikte bile dalaşıyolar o kadar da uyarıyorme kavga başladığı an kalk yanlarından mutfağa falan git meyve falan soy
Huzursuz luk istemiyorum ne bilim işin ucunda eşim olunca tartıştı şimdi morali bozuk gene oturuyor bunlar hep böyle ya diyorum kaç defa cvb verme dieAaammmaaannnn .
Dert mi arıyon canım kendıne ?
Babasıyla kendı sorunu boşver .
Sana dokunmayan yılannn 10000 yıl yaşasın
Bazı aileler böyle .Huzursuz luk istemiyorum ne bilim işin ucunda eşim olunca tartıştı şimdi morali bozuk gene oturuyor bunlar hep böyle ya diyorum kaç defa cvb verme die
Kaç yıllık evlisiniz bende öyle yapacam en sonundaBazı aileler böyle .
Mesela bn ve eşim okdr farklı yetişmişiz ki anlatamam.
Bizim evde sessiz sakin bir ortam vardı.
Ama evlendim eşimin ailesi durmadan bağrış çağrış kavga gürültü.
İlk zamanlar çok bocalamoştım ama artık alıştım.
Bana bulaşmasınlarda naparlarsa yapsınlar kafasındayım .
Öneririm..
5 yıllık evliyimKaç yıllık evlisiniz bende öyle yapacam en sonunda
Anladım ben yeniyim daha umarım alisirim ne bilim5 yıllık evliyim
Alışırsın Allahın izniyle ilk yıllar zor oluyor ben şuan eşimin aileyle görüşmüyorum yaklaşık 1.5yıldır :))Anladım ben yeniyim daha umarım alisirim ne bilim
Çok teşekkür ederim umarım sizin aranızdaki buzlar da erirAlışırsın Allahın izniyle ilk yıllar zor oluyor ben şuan eşimin aileyle görüşmüyorum yaklaşık 1.5yıldır :))
Umarım senin eşinin aileside hep sana karşı iyi olurlar
Doğru mu anladımKizlar öncelikle herkese iyi akşamlar yorum yapan okuyan herkese de ayrı ayrı Teşekkür ediyorum...
Konuma gelecek olursak... Eşim ile kp hiç mi hiç anlaşamıyorlar konuşurken bile hemen kavga ediyorlar yapı ve fikir olarak o kadar zitlar ki hiç uyumlu yada hem fikir oldukları bir konu yok. Tamam benlik bi durum yok ama onlar tartışırken onların yanında cok huzursuz ve mahçup oluyorum sanki. Eşimle bu konuyu konuştum sessiz senlik bişey yok diyor... Dün akşam gene bi konu yüzünden tartistilar ve kp küstü gitti. Valla ne yapacağımı şaşırdım içimi dökmek istedim tekrardan hepinize iyi akşamlar...
Kız töbe de :)Çok teşekkür ederim umarım sizin aranızdaki buzlar da erir
Tövbe tovbeKız töbe de :)
Böyle birşey ben istemiyorum
Evet şaka yapmıyorum severim ben kp mi bana bi kötülüğü olmadı allah var. Ama kocamla hiç anlaşmazlarDoğru mu anladım
Kp dediğiniz kayınpederiniz yanı eşinizin babası
Daha iyi işte ben olsam sevinirim bile
Şaka mı yapıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?