eşim ve kuzenim arasındaki yakinlik

drkbrke

Prensnin&Prnsesnin Annsi
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2014
741
106
38
Merhaba arkadaşlar öncelikle şunu belirteyim konunun benimle alakası yok benim uyeligimle yenge sizlere bişey danışmak istiyor...

Belki ben sacmaliyorum abartıyorum ama bu durum beni bayagi rahatsız etmeye başladı.kuzenim iki haftadır bizde uzak yerden geldi eşinden ayrı sürekli eşimle sakalasmalar birbirine takilmalar eşime gözlerin çok güzel çekip telefonumun ekranına koysam demeler oğlumun resmini çekme bahanesiyle eşimin resmini çekmeler en basitinden dün akşam ben mutfakta bişeyler yaparken onların kafa kafaya verip telefondan resimlere bakmalari falan sizce bunlar normalmi yoksa ben mi abartiyorum kıskançlık değil ama rahatsız etti beni bu durumlar ne yapmamı onerirsiniz

ÇEK KÖŞEYE KAPAMA DÜĞMESİNE BAS

Oha ya. Gun gecmiyor ki yeni bir namussuzluk duymayalim. Gozlerini cekip duvar kagidi yapmak da ne demek? Aninda kapinin onune koyulmasi gereken bir kadinmis kuzeni. Bunlari duydukca evime misafir almak istemiyorum ya. Kimseye guvenemeyecek miyiz? Hemen o kadini evinden def etsin yengeniz.

şime gözlerin çok güzel çekip telefonumun ekranına koysam demeler......

yuh yanı sızın yanınızda nasıl boyle bırsey soyledı anlamıyorum.abartmıyosunuz...çokda haklısınız..barız kocanıza asılıyo bence....kaldıkı ben kıskanç yapıda bır kadın değılım ama ozellıkle yorumu kımse benım esıme yapamaz

Normal değilll... kafa kafaya verip telefona bakmakta neyin nesi...
Ne yılışık bir kuzenmiş oda...
Samimi olmak farklıdır oturur sohbet edersin paylaşım olur.... Böyle kakara kikiri hiç hoş değil..
Eşinizi net bir şekilde uyarın.. şuan sadece bunu yapabilirsiniz.

Gönderin acilen.
Gözlerini çekip telefona ekran resmi yapmak ne demek Allah aşkına.

kapı dşarı atın hemen ...

Kafa kafaya verip telefondan resimlere bak mı gözlerin çok güzel ekran kilidi yapabilir miyim demek ki bu durumu kimse normal karşılayamaz bu işte bir terslik var bana kalırsa benim başıma gelse ki Allah korusun ama rezil ederim o kuzeni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…