BENDE...kıskançlık değil bu durum seni rahatsız ettiyse başta sende bir sorun var demektir benim eşime biri bunu yapsa saçını başını yolar eline verirdim
E ben kocanızın yanında akrabalarınız kalmasın falan deyince geri kafalı, fesat, art niyetli oluyorum. Alın işte. Valla kuzenimmiş arkadaşımmış hiçbiri kocamla yakın temasa giremez, sohbet kuramaz. Biz kadınlara çok iş düşüyor.
yarın öbür gün yengeni markete ekmek almaya falan yollarlar haberi olsunBENDE...
Di mi vardi oyle bir konu burdayarın öbür gün yengeni markete ekmek almaya falan yollarlar haberi olsun
konuyu bilmiyorum genelde anne babalar yanlız kalmak için çocukları gönderirler ya ona binaen demiştim benDi mi vardi oyle bir konu burda
O NEDEMEKyarın öbür gün yengeni markete ekmek almaya falan yollarlar haberi olsun
o şu demek anne babalar yanlız kalmak için bazen çocuklarını ekmek almaya gönderir çok klişe şeyler bunlar hiç duymadınız mı yahuO NEDEMEK
Tek suçlu kadın olmuş kimse kocaya laf söylememiş diyenler, erkekle kadının yaradılışı bir mi? Erkek anında harekete geçebilecek bi yapıda, ama kadın sinsi sinsi planını devreye sokar. Burada kadın yavşak. Adam karşılık verirse o da ayrı şerefsizdir tabii. Ama konuyu okuyunca kadının hafifmeşrep olduğu adamı ayartmaya çalıştığı ortada.
ben buraya eşimle alakali hiç konu açmadim karıştırıyor sunuzeşiniz zaten başlı başına sorunlu bi adamdı.
o adamdan herşey beklenir...
Yaradılışıdır deyip aldatmayı hafife almıyorum ben. Ama yaradılış diye de bi gerçek var. Açık konuşmak istemiyorum daha fazla.Belki de erkekler, bu konuda erkekle kadının yaradılışının bir olmadığını düşünen, aldatmasını erkeğin zaafı olarak gören, yaradılışıdır deyip aldatmasını hafife alan kadınlar yüzünden bu kadar gevşiyorlardır? Ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?