eşim ve kuzenim arasındaki yakinlik

Normal mi soruna direk cevap. Simdilik esin acisindan normal olabilir ama kuzenin tarafindan bakinca hic normal degil.

Katılıyorum uzaktan merhabe merhaba yeter çok bile

Sen de şakayla karışık kendine arka plan resim yapmalık başka adam bul şekerim bu adam benim, sadece ben resmini kullanabilirim de. Akraba olmasa verirsin ağzının payını da. Eşine de söyle kıskandığını mesafeli olsun, yalnız bırakma ikisini, yemek hazırlarken filan kuzenini yanına çağır yardım bahanesiyle. Bu ne yahu kimseye güven kalmadı artık...

Kıskanmak değil dedim çünkü biri eşim biri kuzenim yascada büyük benden tereddüt te kaldım aslında olayları kesinlikle olduğu gibi anlattım hatta eşimin kardeşi bile yenge bu ne yapıyor falan dedi eşim benim çok kıskanç olduğumu söylediği için sizlere de sormak istedim teşekür ederim cevaplarınız için

Gönder kuzeni gitsin ya... 2 haftadır yerleşmiş eve zaten; yetmemiş tatil?

eşiniz zaten başlı başına sorunlu bi adamdı.
o adamdan herşey beklenir...

Tek suçlu kadın olmuş kimse kocaya laf söylememiş diyenler, erkekle kadının yaradılışı bir mi? Erkek anında harekete geçebilecek bi yapıda, ama kadın sinsi sinsi planını devreye sokar. Burada kadın yavşak. Adam karşılık verirse o da ayrı şerefsizdir tabii. Ama konuyu okuyunca kadının hafifmeşrep olduğu adamı ayartmaya çalıştığı ortada.

Belki de erkekler, bu konuda erkekle kadının yaradılışının bir olmadığını düşünen, aldatmasını erkeğin zaafı olarak gören, yaradılışıdır deyip aldatmasını hafife alan kadınlar yüzünden bu kadar gevşiyorlardır? Ne dersiniz?

Dün gece eşime maşallah iyi anlasiyorsunnz dedim oda bana sana ayıp olmasın diye seslenmiyorum dedi
eşiniz zaten başlı başına sorunlu bi adamdı.
o adamdan herşey beklenir...
ben buraya eşimle alakali hiç konu açmadim karıştırıyor sunuz

OY O KADINI GÖNDERİN EVDEN.... VE ELİNİZE ALIN TESBİHİ 1001 TANE ALLAHÜMME YA VEDÜD Bİ MEYVEYE OKU YARISINI EŞİNE YEDİR . YARISINIDA KENDİN YE
EŞİN SENDEN BAŞKASINI GÖREMESİN.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaradılışıdır deyip aldatmayı hafife almıyorum ben. Ama yaradılış diye de bi gerçek var. Açık konuşmak istemiyorum daha fazla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…