eşim ve kuzenim arasındaki yakinlik

Koşun kızlar! Yolunacak saç buldum...

Şaka bir yana kuzenden geçtim, sizin yenge o kadar nasıl sabretmiş.
Herkes haddini, hududunu bilecek! bilmiyorsa bildirilmeli...
Ben olsam ilk günden en azından lafı sokardım orta yerde ki, çırpındıkça bomba daha tesirli olsun!!!

bide abinnn benim abim yapıcak böyle ayyy yeminlenn cıngar çıkarttırdım ne demekmiş bana düşmezz öyle bir düşerki.. ay gene sinirlerim zıpladıı.. şu k.k da böyle tarz şeyleri okuyunca acaip sinirleniyorum KADINLAR niye bu kadar pasifsiniz.. ayyy benim yanımda olacak böyle bişi ALLAH yarattı dememmm

A.F.E.R.İ.MMMMM İŞTE BUDUR

İŞTE BENİM KAFADAN BİRİ DAHA evettt niye demiyorr..

doktormuuu?......nasıl yani yenge doktor internet evde yok kocayla kuzen sınaşır doktor olan yenge bişi diyemezzz. hi hi hi oyuna geldik iyimii..
burda oyundan çok ne var :)))))))))))))))))))))) bizde eğleniyoruz iste..arada banlanmalar oluyor ama neyse :))))))

Ayyy okuyunca icim bayildi.Ilk sayfalarda neyse ama son okuduklarim bana inandirici gelmedi.Kadin okumus dr olmus onca emek onca yil kolaymi oyle.
Kacasi istemiyor meslegini birakiyor.Kocasina gozunun onunde asilan bi kadina bile gik diyemiyor.Anormal geldi bana .
Yada yengen anormal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…