eşim ve kuzenim arasındaki yakinlik

Aldatmak serefsizlik ama, sanki hic kimse kalmamis gibi birde gidip esinin yakinlariyla, arkadaslariyla bunu yapanlara diyecek birsey bulamiyorum. Dusuncesi bile berbat. Allah belalarini versin.

konuyu bilmiyorum genelde anne babalar yanlız kalmak için çocukları gönderirler ya ona binaen demiştim ben
Hee yok canim ya. Burda bildigin aldatilan esi gonderiyorlardi markete. Yanlis soylemeyim kadin komsu muydu akraba miydi bilmiyorum. Adam da sen al ekmegi filan diye markete gonderiyormus normal mi diye soruyordu. Aldatilma olaylarini cok duyuyoruz okuyoruz da bu bu sebepten dolayi ilginc gelmisti aklimda kalmisti.

Cok haklisin,gereksiz bir kiskanclik degil bu.anlattiklarin hos seyler degil.kuzeninde esine karsi bir ilgi var anlasilan o ki ama esinde hic uzak durmaya calismiyor demekki..esin biraz cekse kendini,fazla samimiyet gostermese kuzeninde bunlari yapmaya yer bulamayacak bence.esinle konus..hoslanmiyorum bu durumdan,sende firsat veriyorsun,onun rahat davranislarina de.acikca belirt..ne zaman gidecek kuzenn,iki hafta misafirlikte cok olmus,kuzen evi icin.gittikten sonrada,daha evine yatili misafir gelmesine engel olacak kadar da mesafeli davran.gelmesin daha yatiya.huzurunu bozacaga benziyor cunki.

yok artık...bu resmen kıskanılcak bir durum..hatta kuzenede eşinizede sert tepkiler verilebilincek bir durum..Allah böyle insanları ıslah etsin!!

Bir an önce evinden gönder onu yoksa yakinda Bihter Behlül vakası yaşanacak

hangi duayı okuyoruz işe yarıyormu
ALLAHÜMME YA VEDÜD CANIM HERGÜN YAP..
BEN BİŞİ BULAMAYINCA KÜP ŞEKERE OKURUM YARISINI EŞİME VERİRİM YARISINI KENDİME... OY ALLAHIM EVLERİMİZDEN YUVALARIMIZDAN UZAK OLSUN PİSLER.

OY O KADINI GÖNDERİN EVDEN.... VE ELİNİZE ALIN TESBİHİ 1001 TANE ALLAHÜMME YA VEDÜD Bİ MEYVEYE OKU YARISINI EŞİNE YEDİR . YARISINIDA KENDİN YE
EŞİN SENDEN BAŞKASINI GÖREMESİN.

eminmisiniz?
daha önce acmıştınız konu.

Arkadaslar tekrar yazayım konunun başında da yazdım benim uyeligimle Yengem sıkıntısını yazdı size yani mevzu abim yenge ve yengemin kuzeniyle Alakali ben esimden boşandı 6 ay kadar oldu

Ay neyini düşünüyorsun bu kadar yapcağın şey belli..Kadını hemen gönderceksin evden..Eşininde haddini bildirceksin ondan sonra..O kadın suçluysa,eşinde bu hareketlere izin verdiği için suçlu..O kendini çekse kadın zaten yapamaz..Benim eşimin öyle ağzının içine gircek kuzenim, az öteye git bakalım biraz sen der..Kalkar gider evden o gidene kadarda gelmez gider annesinde kalır..Adamlar melek kadınları şeytan yaptınız..Kadın yapıyorsa adamda izin veriyor yani buna...Tamam kadın terbiyesiz belli ama adamda az değil hani...

Arkadaslar tekrar yazayım konunun başında da yazdım benim uyeligimle Yengem sıkıntısını yazdı size yani mevzu abim yenge ve yengemin kuzeniyle Alakali ben esimden boşandı 6 ay kadar oldu
konuya girmek istememiştim. cünkü farklı bi konudan yakınıodunuz.
ama başkalarıda söylemiş sanırım.
keşke yeni üyelik alsaydınız.

Yengenizin yerinde olsam, o kuzenide çağırırım mutfağa iş yaparken, yardım et ayağına.
Madem böyle şüpheleri var, yanlız bırakmasın o ikiliyi.
Rahatsız olduğu yerde de lafı yapıştırsın kuzene.
Neden susup oturuyor ki. Ne demek gözlerin güzel, fotoğraf çekip ekranıma koyayım? Nasıl bir muhabbet bu.

hadi canım yok artıkkk bu kadarına da yuh dedim ya resmen yaz kızım 10 torba çimentoya dönmüş

hergün mü...? çokmuş ya...

Kızlar yengem çok fazla yazamıyorum kuzenide burda olduğu içi ben söyle söyleyeyim dün akşam abimlere gittim ki benim abim olduğu halde ben bile bu şekilde konuşmuyorum yenge mde sessiz bi insan ama ben tahammül edemedim kaldırdım abimin yanından git oteye otur baska yermi yok dibine giecksin adamin dedim aslında ben konuscaktm ama bana laf düşmez diyede çok müdahale etmedim

Aynen. Ne hayatlar yasaniyor. Bi tanidigim da arkadasiyla boyle bisey yasadi. Meslektaslar hepsi ayni sirketteler. Arkadas Mutfaga gittikce fiziksel temaslari oluyormus filan. Bunlsri 6 yasindaki oglu soyluyor. Anne sen cikinca atiyorum ayse teyzeyla babam ayaklarini degdiriyorlar birbirlerine filan diye . Ne bileyim ya her turlu yapiyor yapacak olan da iste konu sahibinin cok dikkatli uyanik olmasi lazim.

yalniz kendimi dedikoducu yasli teyzeler gibi hissettim filancanin da diye baslayan ve sonu gelmeyen felaket haberleri verirler ya . Tovbe ya Rabbim :)
hadi canım yok artıkkk bu kadarına da yuh dedim ya resmen yaz kızım 10 torba çimentoya dönmüş

oooo direk senin abin. Yenge deyince bende ne bileyim amca hanimi filan zannettim. Sen yeng3nin yanindaysan dusmez olur mu asil sana laf duser abine de misafire de rahat rahat laf soyleyebileccek kisi sensin. misal yengen abini uyarsa abin ne alaksi var diyip karisini tersleyebilir senle tartissa bile siz abi kardessiniz her turlu duzelirsiniz. Bence mudahale etmelisin. Suan yanlarinda degilsen bence sen de git kal derim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…