- 20 Ocak 2013
- 1.708
- 835
- 178
Afferim kiz sana , totosum sogudu resmenKızlar konuyu açan yengem di ama o ne abimle konuşabilir nede kuzenine laf söyleyebilir bu arada bu konuyu açarken kuzeniyle burdalardi gerçekten çok rahatsız edici bi durum bn kötü şeyler yaşamış biri olarak Vicdanen rahatsız oldum benim yanımda yengeme abimdeen gizli çektiği resimleri gösteriyor yengemin gözleri dolu dolu ağzını açıpta bişey demeyince belki haddim Değil ama kadının elinden telefonu alıp duvara fırlattım bagirdim cagirdim bugün al biletini s.... ol git dedim abimide iyi bir kalayladim sen ne halt yiyorsun ne yüz veriyorsun die oda benim buyugum misafir kirilmasin die seslenmedim dio töbe töbe yerim onun misafirligini aldım biletini gönderdim yengemde hala ayıp mi oldu Teyzem duyunca çok kirilcak dio allahım ya buda bi tuhaf ben yanlısmi yaptım sizce
sana 2014 ün en dobra görümcesi oscarını verip alnından öpüyorum. helal olsun sana gururumuzsun!!!!Kızlar konuyu açan yengem di ama o ne abimle konuşabilir nede kuzenine laf söyleyebilir bu arada bu konuyu açarken kuzeniyle burdalardi gerçekten çok rahatsız edici bi durum bn kötü şeyler yaşamış biri olarak Vicdanen rahatsız oldum benim yanımda yengeme abimdeen gizli çektiği resimleri gösteriyor yengemin gözleri dolu dolu ağzını açıpta bişey demeyince belki haddim Değil ama kadının elinden telefonu alıp duvara fırlattım bagirdim cagirdim bugün al biletini s.... ol git dedim abimide iyi bir kalayladim sen ne halt yiyorsun ne yüz veriyorsun die oda benim buyugum misafir kirilmasin die seslenmedim dio töbe töbe yerim onun misafirligini aldım biletini gönderdim yengemde hala ayıp mi oldu Teyzem duyunca çok kirilcak dio allahım ya buda bi tuhaf ben yanlısmi yaptım sizce
Yengenizin yerinde olsam, o kuzenide çağırırım mutfağa iş yaparken, yardım et ayağına.
Madem böyle şüpheleri var, yanlız bırakmasın o ikiliyi.
Rahatsız olduğu yerde de lafı yapıştırsın kuzene.
Neden susup oturuyor ki. Ne demek gözlerin güzel, fotoğraf çekip ekranıma koyayım? Nasıl bir muhabbet bu.
Belki başka şeyler de yapiyorlardir.
Kızlar konuyu açan yengem di ama o ne abimle konuşabilir nede kuzenine laf söyleyebilir bu arada bu konuyu açarken kuzeniyle burdalardi gerçekten çok rahatsız edici bi durum bn kötü şeyler yaşamış biri olarak Vicdanen rahatsız oldum benim yanımda yengeme abimdeen gizli çektiği resimleri gösteriyor yengemin gözleri dolu dolu ağzını açıpta bişey demeyince belki haddim Değil ama kadının elinden telefonu alıp duvara fırlattım bagirdim cagirdim bugün al biletini s.... ol git dedim abimide iyi bir kalayladim sen ne halt yiyorsun ne yüz veriyorsun die oda benim buyugum misafir kirilmasin die seslenmedim dio töbe töbe yerim onun misafirligini aldım biletini gönderdim yengemde hala ayıp mi oldu Teyzem duyunca çok kirilcak dio allahım ya buda bi tuhaf ben yanlısmi yaptım sizce
Iyi yapmişsınız, gitsin utanmıyorsa anlatsın neden kovuldu diye.Kızlar konuyu açan yengem di ama o ne abimle konuşabilir nede kuzenine laf söyleyebilir bu arada bu konuyu açarken kuzeniyle burdalardi gerçekten çok rahatsız edici bi durum bn kötü şeyler yaşamış biri olarak Vicdanen rahatsız oldum benim yanımda yengeme abimdeen gizli çektiği resimleri gösteriyor yengemin gözleri dolu dolu ağzını açıpta bişey demeyince belki haddim Değil ama kadının elinden telefonu alıp duvara fırlattım bagirdim cagirdim bugün al biletini s.... ol git dedim abimide iyi bir kalayladim sen ne halt yiyorsun ne yüz veriyorsun die oda benim buyugum misafir kirilmasin die seslenmedim dio töbe töbe yerim onun misafirligini aldım biletini gönderdim yengemde hala ayıp mi oldu Teyzem duyunca çok kirilcak dio allahım ya buda bi tuhaf ben yanlısmi yaptım sizce
Merhaba arkadaşlar öncelikle şunu belirteyim konunun benimle alakası yok benim uyeligimle yenge sizlere bişey danışmak istiyor...
Belki ben sacmaliyorum abartıyorum ama bu durum beni bayagi rahatsız etmeye başladı.kuzenim iki haftadır bizde uzak yerden geldi eşinden ayrı sürekli eşimle sakalasmalar birbirine takilmalar eşime gözlerin çok güzel çekip telefonumun ekranına koysam demeler oğlumun resmini çekme bahanesiyle eşimin resmini çekmeler en basitinden dün akşam ben mutfakta bişeyler yaparken onların kafa kafaya verip telefondan resimlere bakmalari falan sizce bunlar normalmi yoksa ben mi abartiyorum kıskançlık değil ama rahatsız etti beni bu durumlar ne yapmamı onerirsiniz
Kızlar konuyu açan yengem di ama o ne abimle konuşabilir nede kuzenine laf söyleyebilir bu arada bu konuyu açarken kuzeniyle burdalardi gerçekten çok rahatsız edici bi durum bn kötü şeyler yaşamış biri olarak Vicdanen rahatsız oldum benim yanımda yengeme abimdeen gizli çektiği resimleri gösteriyor yengemin gözleri dolu dolu ağzını açıpta bişey demeyince belki haddim Değil ama kadının elinden telefonu alıp duvara fırlattım bagirdim cagirdim bugün al biletini s.... ol git dedim abimide iyi bir kalayladim sen ne halt yiyorsun ne yüz veriyorsun die oda benim buyugum misafir kirilmasin die seslenmedim dio töbe töbe yerim onun misafirligini aldım biletini gönderdim yengemde hala ayıp mi oldu Teyzem duyunca çok kirilcak dio allahım ya buda bi tuhaf ben yanlısmi yaptım sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?