eşim ve kuzenim arasındaki yakinlik

Afferim kiz sana , totosum sogudu resmen

sana 2014 ün en dobra görümcesi oscarını verip alnından öpüyorum. helal olsun sana gururumuzsun!!!!

Bende kuzenımde kaldım yazın 3 gunlugune kuzenım odadan cıkınca peşinde dolaşıyorum kuyruk gıbı..KIz abla otursana nıe peşimdesin diyor..bende yok bısey diyorum..yuhhh yanııı

Neler neler var ya bırak iyisini yapmışsın sen. Elinden kocasını alıp gitcek hala sessiz kalan kadınlar var Allah ım sabır ya çok iyi yapmışsın arkadaşım helal olsun sana

cnm benimde var öyle bir kuzenim durmuyorki ben çağırıyorum mutfağa o gidiyor salona

hay yüreğine sağlık Allah senden razı olsun keşke senin gibi bir görümcem olsaydı. iyi yapmışsın. kesin çözüm. tebrikler

amma merak ettim kız ne dedi sen kıza neler dedin nasıl tepki verdi

Cok abartıyorsunuz burdaki uyelerde cook yanlış kac yasındaki bu kzı..

haala sizin evdeyse suclusu sensin..kovmak icin neyi bekliyorsun..

2 hafta olmuş artık gönderin niye okadar kalıyo.cek kenara canım yanlış anlamada artık senin gitmen lazım de ben biraz dinlenmek esimle basbasa olmak istiyorum de.hem anlar hemde bozulup bidaha kuser gelmez.ama sizi bunları yaptığı halde sessiz görürse kocanizi bile alır elinizden.ama diğer türlü davayı caktiginizi anlar yeltenemez saf görmesin sizi.o saygisizsa sizde olun

Iyi yapmişsınız, gitsin utanmıyorsa anlatsın neden kovuldu diye.
Terbiyesiz kadın. Birde eşine gosteriyor abinizin resimlerini, aşmış resmen.
Layığını bulmuş.

kbakmayin ama tum kabahat yengenizde
sizin yaninizda bu sekilde hareket etmenin cesaretini nerden bulabiliyor ??
ilk hissettiginizde ve gordugunuzde agzinin payini verseymissiniz (sakayla karisikta olsa ) bi daha cesaret edebilecekmiydi bakalim.

mudahale sart erken davranmamissiniz ama gec kalmayin

ahahahah ne yanlisi cok ii yapmışsın sacmalama tabikii.
agzina saglik yengende garibim.ne saf ne temiz gerekirse teyzesini ara konus kizin bunlari yapti yengem bisey diyemedi falan de hem kiz gidince ailesindende tepki gorsun. ben boyle yapardim haddini bilsin herkes

Normalliğin yanından geçemez bu olay. Kuzenin neden sizin evinizde arkadaşım keşke almasaydın. Ben senin yerinde olsam şimdiye o kuzenim olacak kadının ağzını burnunu dağıtıp, tekmeyide basıp geldiği yere geri yollamıştım. Eşimede öyle bir ders verirdim ki oturur kalırdı öyle.

O kimki benim kocamla öyle yakınlık kuracak. Saç baş bırakmazdım heralde onda. Birşeyler dönüyor gibime geliyo arkadaşım sanki birbirlerine ilgi duyuyolar hele o kuzenin olacak kadın!!!

Hemen kocanla otur konuş bu konuyu. Anlamazsa ve sana tepki gösterip o kadının evinizde kalmasını isterse tepkini koy artık. Ben okurken bile sinirden sıkıntılara girdim şimdi moralim öyle bir bozuldu ki

Lütfen oturma arkadaşim birşey yap bu konuda. Senin yerinde ben olsaydim şimdiye ölüp ölüp diriliyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…