- 30 Aralık 2014
- 41
- 23
- 13
ahahahah ne yanlisi cok ii yapmışsın sacmalama tabikii.
agzina saglik yengende garibim.ne saf ne temiz gerekirse teyzesini ara konus kizin bunlari yapti yengem bisey diyemedi falan de hem kiz gidince ailesindende tepki gorsun. ben boyle yapardim haddini bilsin herkes
Çok güzel yapmışsın arkadaşim eline koluma diline sağlık! Keşke herkes senin gibi olabilse. Işte bunu okuyunca öyle rahatladım ki
Allah razı olsun kurtardın yengeni maşallah
yanlis mesajdan alinti ama mesaj yerine gitmistirr
Sonradan fark ettim kusura bakmayın. Gitmiştir
simdi yengen bu yazdiklarini da okuyor mu yani?Birtane abim var zaten :) yengemin psikolojisinin yerinde olduğunu sanmıyorum ki normal olsaydı kadın gittikten sonra teyzesi aradı die gelip benimle kavga etmeye çalışmadı ben ona sebep abimle kötü oldum bir sürü tantana ettim ne demişler iyilikten Maraz dogarmis köpek gibi pişman oldum karıştığı gelip bana ağlayıp dert yanıyor Abine sirnasiyor cilve yapıyor ben napcm cok uzuluyorum die sonrada bana gelip tantana yapıyor ne hali varsa görsün böylesine müstahak ama yegenime kiyamiyorum benim çocuklarım öksüz büyüyor ben kadın başıma mücadele ediyorum oda bunları yaşamak zorunda kalsın istemem ama ne halleri varsa görsünler
Yengen doktor deyilmiydi ? Nasil internet kullanamiyor anlamadim.Onun üyeliği yok internet kullanamiyor ayrıca okusa ne olcakki kocasına asılan ben değilim dimi normal yada anormal hayat tom pembe olmuyor herkese malesef
Yengen doktor deyilmiydi ? Nasil internet kullanamiyor anlamadim.
sen onca yıl tıp oku doktor ol sonrada emeklerini yok sayıp evde oturGöz Doktoru doğum yaptıktan sonra Çalışmıyor abim yasaklamis net kullanmasını bazı durumlar yasadiklarindan dolayi
Biz de buna inanalimsen onca yıl tıp oku doktor ol sonrada emeklerini yok sayıp evde otur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?