Esim ve kv...

Miraclessss

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2017
1.104
610
123
Gunaydin kizlar.hayirli ramazanlar.erkek kardesimle ayni sehirdeyiz ama bu ay baska sehire tasinacaklar zorunlu tayinleri cikti.cok uzuldum cunku basim sıkıssa hemen kardesimi arardim derdimi onla paylasirdim.cunku ebeveynlerim yasli ve hasta.bu uzuntumu esimle kv deyle paylastim nerdeyse dans edecekler ana ogul.yok artik o gelmezmis oradan emekli olurmus emekli olsada oraya yerlesirmis.teselli edecekleri yerde sinir ettiler temelli beni.surekli boyle paslasiyolar bide esimle annesi.zaten kv dem hicbir dunurunu sevmez.demekki benimkilerdende haz etmiyomus.nefret eder hale geldim artik kvden.esimede gicik olmaya basladim iyice.napcam ben bu insanlarla ya...

Gerzekler . Kendileri birbirlerinden bir gün ayrılmaz gelin milletinin ailesi ya ölseler bilr atarlar o göbeği . Bu kadar iğrenç zihniyet sahipleri insanlardan tiksiniyorum artik

Yalnız kaldın, destekcin gitti sevinirler tabi..
Sana birşey yapsalar , kardesin gelir kollar arar sorar ondan ..
Soyle eşine kına yaksin, oturma organina!!!
Taviz verme ...
Üzüntünü belli etme ...

Yalnız kaldın, destekcin gitti sevinirler tabi..
Sana birşey yapsalar , kardesin gelir kollar arar sorar ondan ..
Soyle eşine kına yaksin, oturma organina!!!
Taviz verme ...
Üzüntünü belli etme ...
Ikinci yine ayni konuyu actim dedimki burasi kisa sureli bi gorevmis geri gelcekler diyom kv o belli olmaz artik bakarsin gelmezler diyor zaman ne gosterecek diyor daha kadin dusunsene ya.neredeyse gelmesinler dicek artik okadar yani

Hiç taviz vermeyin
Telefon internet teknoloji ilerledi şimdi
Uçak otobüs tren
Özlediğimiz anda bir araya geliriz deyin
Koz vermeyin ellerine
Hayret birşey hadsizler
Oldugumuz sehire uzaga cikti tayini.ha deyince gelemeyecek.nerden baksan 9-10saat surer arabayla.ondan mutlu oldular heralde

Tabi siz daha iyi tanıyorsunuz ama sadece yorum yapmışlar gibi geldi bana.
Yok ikinci gun yine konuyu actim bu gorev kisa sureliymis diye yok canim orasi belli olmaz diyor filan.aaa iyi cok sevindim diyecegi yerde daha orda kalirlar bilmem ne daha israrci yani.nasil art niyet aramayim ben simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…