- 1 Şubat 2017
- 1.104
- 610
- 123
- Konu Sahibi Miraclessss
-
Esimde annesinin agzina bakar ah bu kv de yuvami yikti yikacak az kaldiKayinvalideyi anladik seviniyor üzüntüne ya esin? bu ne bicim es! ben ona es demem DÜSMANIN resmen .
Esimde annesinin agzina bakar ah bu kv de yuvami yikti yikacak az kaldi
Bende kv dem mukemmel gibi seyler okumadim hic.herkezmi muzdarip arkadas bunlardan.ne kiymetli ogluniz varmis alin basiniza calin diyesi geliyor insaninBu kaynana , kayinvalide sözü bana cok ürkütücü geliyor artik..
ALLAHindan bulsun !!!
Hic eşinizi suclamayin zaten, hep kv ler gorumceler suclu, onlarin agzina bakanlar degil!Esimde annesinin agzina bakar ah bu kv de yuvami yikti yikacak az kaldi
Aynen...Gerzekler . Kendileri birbirlerinden bir gün ayrılmaz gelin milletinin ailesi ya ölseler bilr atarlar o göbeği . Bu kadar iğrenç zihniyet sahipleri insanlardan tiksiniyorum artik
Ikinci yine ayni konuyu actim dedimki burasi kisa sureli bi gorevmis geri gelcekler diyom kv o belli olmaz artik bakarsin gelmezler diyor zaman ne gosterecek diyor daha kadin dusunsene ya.neredeyse gelmesinler dicek artik okadar yaniYalnız kaldın, destekcin gitti sevinirler tabi..
Sana birşey yapsalar , kardesin gelir kollar arar sorar ondan ..
Soyle eşine kına yaksin, oturma organina!!!
Taviz verme ...
Üzüntünü belli etme ...
Oldugumuz sehire uzaga cikti tayini.ha deyince gelemeyecek.nerden baksan 9-10saat surer arabayla.ondan mutlu oldular heraldeHiç taviz vermeyin
Telefon internet teknoloji ilerledi şimdi
Uçak otobüs tren
Özlediğimiz anda bir araya geliriz deyin
Koz vermeyin ellerine
Hayret birşey hadsizler
Uzaktan mudahele olmayacakya ondan seviniyolar olsa gerek.Allah acilarini gostermesin ama sanki kendimi yanliz gibi hissetmeye basladim daha simdidenonlara telefon diye bişeyin icadından haberleri var mı bi sor bakalım...
Yok ikinci gun yine konuyu actim bu gorev kisa sureliymis diye yok canim orasi belli olmaz diyor filan.aaa iyi cok sevindim diyecegi yerde daha orda kalirlar bilmem ne daha israrci yani.nasil art niyet aramayim ben simdiTabi siz daha iyi tanıyorsunuz ama sadece yorum yapmışlar gibi geldi bana.
Ay evet cok isabetli olurmus bole deseydim.Darisi senin cocuklara de bakalim ne diycek bos konusmalar ya
Haklisin.geri gelme ihtimalini bile hazmedemiyor buradan vuruyorum bendeMadem onlar seviniyorlar sende üzüntünü çok belli etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?