- 2 Şubat 2015
- 14.624
- 62.311
- 598
- Konu Sahibi Miraclessss
-
Tabiki once esim suclu cunku sapla samani karistiriyor birbirine.once onu dovceksin hemde essek sudan helene kadar sonra kv en buyuk etken bizim tartismalarimizinHic eşinizi suclamayin zaten, hep kv ler gorumceler suclu, onlarin agzina bakanlar degil!
Mumkun degil gitmezler hepsi kendi isini yapiyor bulundugumuzda sehirde.Yok mu eşinizin memur kardeşi yada iş değişikliği yapma ihtimalleri olan birileri?
en kısa zamanda onlar da daha iyi fırsatlarla giderler bak ne güzel değişiklik olur diyeydin.
Ya da de ki ilerde bende belki oraya yerleşirim orası çok güzelmiş deHaklisin.geri gelme ihtimalini bile hazmedemiyor buradan vuruyorum bende
Keske mumkun olsa.oyle diyebilmem icin esimle hemfikir olmamiz lazim.ki kayinvalidede oglunun bi adim oteye gitmeyecegini bilir.Ya da de ki ilerde bende belki oraya yerleşirim orası çok güzelmiş de
Kuzum kayinvalideyle ayni binadayiz.yeme icme beraber.esim yokken cagirmiyorum zaten.oda gelmiyor.bu kadari bile yetiyor zaten.benimde sen gibi iki sokak otemde otursa eminim kv gelin mukemmel otesi olurduk.cunku onca yil beraberiz sukur hic kavgamiz yok tabi buda benim kv ye prim vermeyisimden kaynaklaniyor.bende ona uyup laf soksam kavga kacinilmazda.neyse herkes Allah indan bulsun.Nasıl bu kadar yüz göz oluyorsunuz kv ile anlamıyorum. Benim 2 sokak ötemde oturuyor haftada bir ancak görüyorum toplasan birkaç saat. .. kocam hafta içi onlara uğrasa da "isim var evi toparliycam "diyip gitmiyorum siz de gitmeyin. Çağırmayın da.biraz sert soğuk olun vallahi kafanız rahat eder.
Onlara üzüntünüzü bile belli etmeyin sizin üzüntünüz onların mutluluğu olur.Gunaydin kizlar.hayirli ramazanlar.erkek kardesimle ayni sehirdeyiz ama bu ay baska sehire tasinacaklar zorunlu tayinleri cikti.cok uzuldum cunku basim sıkıssa hemen kardesimi arardim derdimi onla paylasirdim.cunku ebeveynlerim yasli ve hasta.bu uzuntumu esimle kv deyle paylastim nerdeyse dans edecekler ana ogul.yok artik o gelmezmis oradan emekli olurmus emekli olsada oraya yerlesirmis.teselli edecekleri yerde sinir ettiler temelli beni.surekli boyle paslasiyolar bide esimle annesi.zaten kv dem hicbir dunurunu sevmez.demekki benimkilerdende haz etmiyomus.nefret eder hale geldim artik kvden.esimede gicik olmaya basladim iyice.napcam ben bu insanlarla ya...
Evet kol kirilsa yen icinde kalmaliymişOnlara üzüntünüzü bile belli etmeyin sizin üzüntünüz onların mutluluğu olur.
Aynen babam amansız hastalığa yakalandı eşimin ailesine söylemedim de söylettirmem de çünkü bizim üzüntümüz onların mutluluğu olacaktır ne gerek var düşman sevindirmeye.Evet kol kirilsa yen icinde kalmaliymiş
Canım sen hatayin en başından aynı binada oturmayi kabul ederek yapmışsın. İnsan hayatta kendi anne babasına yaranamazken kv kp ye nasıl yaransin...ayrıca herkes evinde yesin yemeğini niye birlikte yiyorsunuz...Kuzum kayinvalideyle ayni binadayiz.yeme icme beraber.esim yokken cagirmiyorum zaten.oda gelmiyor.bu kadari bile yetiyor zaten.benimde sen gibi iki sokak otemde otursa eminim kv gelin mukemmel otesi olurduk.cunku onca yil beraberiz sukur hic kavgamiz yok tabi buda benim kv ye prim vermeyisimden kaynaklaniyor.bende ona uyup laf soksam kavga kacinilmazda.neyse herkes Allah indan bulsun.
Ayni sey benimde basima geldi.benim babam ameliyata giderken saf saf konusupdurdu kv.gunahi boynuna oldugunu ister gibi bi tavir takindi filan.Aynen babam amansız hastalığa yakalandı eşimin ailesine söylemedim de söylettirmem de çünkü bizim üzüntümüz onların mutluluğu olacaktır ne gerek var düşman sevindirmeye.
Benim salak kocam ayrilmiyo.yoksa simdiye kadar coktan ayirirdim.sanki korkacak yemek yerken.oyle ciddi bi durumu olur hasta olur anlarim ama iyide yani bi problemide yok.ne kadar sabir gostersende kv denen insan oglunu paylasamiyor esiyle bu bi gercek.Canım sen hatayin en başından aynı binada oturmayi kabul ederek yapmışsın. İnsan hayatta kendi anne babasına yaranamazken kv kp ye nasıl yaransin...ayrıca herkes evinde yesin yemeğini niye birlikte yiyorsunuz...
O yüzden üzüntünü belli etme canım yanındayken üzülmüş gibi yaparlar arkandan iyi oldu derler.Ayni sey benimde basima geldi.benim babam ameliyata giderken saf saf konusupdurdu kv.gunahi boynuna oldugunu ister gibi bi tavir takindi filan.
O halde yapabileceğin tek şey kardeşim adına sevindim ilerde bizde oraya tatile gideriz denek ve üzüntünü belli etmemekKeske mumkun olsa.oyle diyebilmem icin esimle hemfikir olmamiz lazim.ki kayinvalidede oglunun bi adim oteye gitmeyecegini bilir.
Kv dem de ayni seyi soyledi ilk duyunca.aaa ben sehri gormediydim hic abingile gezer geliriz dedi.her yere bizle gitse bizle gezse kadin sinirimi bozuyo artik.O halde yapabileceğin tek şey kardeşim adına sevindim ilerde bizde oraya tatile gideriz denek ve üzüntünü belli etmemek
Sizin özel hayatınız var ya attık heryere peşinize takılmadı hiç olacak iş mi ..Kv dem de ayni seyi soyledi ilk duyunca.aaa ben sehri gormediydim hic abingile gezer geliriz dedi.her yere bizle gitse bizle gezse kadin sinirimi bozuyo artik.
Ne mudahele edecek daha annesi gelmeyim dediginde bile illa israr ediyor.ya ben anlamiyorum zaten bunlar hic ayrilmayacakti okuz kocam aylarca pesimden kostu adam gibi adam olarak tanitti kendini bana.ne demeye yalan soyledi ne demeye beni katti annesiyle olan dunyasina ne demeye cocuk yapti.hastalik bulucam bu evde artikSizin özel hayatınız var ya attık heryere peşinize takılmadı hiç olacak iş mi ..
Ama eşinin buna müdehale etmesi gerekiyor
Ilk Aşkı annesi diyorsun yani ... Konuşmalısın bu konuyu eşinle senin hayatındaki önceliğin evvela kim diye sormalısın gerekirse kavga etNe mudahele edecek daha annesi gelmeyim dediginde bile illa israr ediyor.ya ben anlamiyorum zaten bunlar hic ayrilmayacakti okuz kocam aylarca pesimden kostu adam gibi adam olarak tanitti kendini bana.ne demeye yalan soyledi ne demeye beni katti annesiyle olan dunyasina ne demeye cocuk yapti.hastalik bulucam bu evde artik
Ne kavgalar ettik kac kere bosanmanin esiginden donduk.az biraz iyi oluyo sonra ozune donuyoIlk Aşkı annesi diyorsun yani ... Konuşmalısın bu konuyu eşinle senin hayatındaki önceliğin evvela kim diye sormalısın gerekirse kavga et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?