- 25 Şubat 2018
- 13.063
- 75.478
- 548
- Konu Sahibi Mihmandar_34
Aslında emzirmek isteyip de bir şekilde olmadığı için konuda ki mama vermeyin yada az verin mesajlarına alınganlık ediyorsunuz bence.AYRICA KEŞKE 2 YAŞINA KADAR EMZİREBILSEYDIM OGLUMU.BIR SAGIMDA 2 GÖĞSÜMDEN 250 CC ÇIKARDI.EMERKEN FIŞKIRIRDI.MALESEFKI IS HAYATINA DÖNMEK ZORUNDAYDIM ÇOK SAĞDIM İŞYERINDEDE AMA ARTIK GUNDUZLERI EMEMEYINCE AZALDI.EWE GİTTİĞİMDE AKSAM 7DEN SABAHA KADAR COK EMZIRDIM ARTIK DOYMAMAYA BASLADI OYUZDEN MAMAYA DONDUK.BEN ZAYIFLAMASINA IZIN VERMEDIM VERMEZDIMDE.9 10 SAAT ZATEN YANINDA DEILIM SUT SAGIM YAPA YAPA ZATEN ESKI VERIMI KALMADI AZALDI MECBUR MAMAYA DÖNDUK.ÖYLE MAMA VERMEYİN DIYE KONUSMASI KOLAY DEIL.BAK YUKARDA KADININ BIRI AMELIYATLI BIR GÖĞSÜM EMDIREMEDIM YAZMIS ONADA BEGENMEDIM ATMISLAR.YASAMAYANA KONUSMASI COK KOLAY.SANKI BIZ 5 GUNDE BIR MAMAYA 120 LIRA VERMEYE MERAKLIYIZ.SANKI BIZ ÜŞENİYORUZ.UMARIM ÇIKMAZA DÜŞMEZSINIZ.
Kimse sütü az olan yada emmeyen bebek için vay efendim nasıl mama verirsin demez. Elbette mecbur kalınca verilir mama neden verilmesin?
Ama burada kilo alımı iyi, doktorun mama vermenize gerek yok dediği bir bebek var. Çocuk nedene anne sütü varken çokça mama alip memeden iyice uzaklaşsın? Çoğunluk bunu anlatmaya çalışıyor.
Sizin durumunuzdan farklı bu konu.