Merhaba
41 günlük bir bebeğimiz var
Ilk 1 ay sütüm geliyordu ve bebeğim ayda 1 kg aldı ama son günlerde bebeğim sürekli ağlıyor ve memede durmak istiyor kollarımı boynumu emiyor sürekli aldığım zmn çığlık çığlığa kalıyor. Sütümün yetmediğini düşünüyorum.
Ben de mama almayı uygun gördüm ve esimle asla bu konuda anlaşamıyoruz her mamayı vermeye çalıştığımda sen beslenemiyorsun o yüzden sütün kesildi tarzında yorumlar yapıyor. Kavga ediyoruz 100 cc hazirliyorum 50 cc yap onu dedim sana gibi çıkışlarda bulunuyor. Onun annesi benim ben doymadigini hissediyorum anlatmaya çalışıyorum ve aşırı keskin bu konuda. Çocuğa ne zmn mama versem anında uyuyor huzur buluyor çocuk. Açlıktan ağlıyor.
Dr a danıştım verebilirsin dedi ama bebeğimin kilosunu iyi buldu yani vermesen de olur tarzinda konustu.
Günlük şu kadar ver bu kadar ver verme gibi tepkilerde bulunuyor. Kadın işine karışıyor ve tadımız kaçıyor. Ne yapsam nasıl ikna etsem bilemiyorum çocuğumun acliktan ağladığını görünce onun gözlerine izin alir şeklinde bakmak beni artık çok yıpratıyor. Çok yoruldum lohusa psikolojisi ayrı eşim ayrı. Kızlar yol gösterin lutfen ben ne yapmaliyim az once yine bu konudan tartıştık ve bebeğimin etkilendiğini düşünüyorum. Bu durumu nasıl aşabiliriz? Fikir istiyorum.
Teşekkürler.