• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ve muhasebecisi

Merhaba eşim sanayide tek başına işlerini götüren biriydi,şimdi biraz büyümeye gitti ve yanına bayan muhasebeci aldı,iş yerinde kamera sistemi var ve telden takip ediliyor şifresini benden gizlemez ben de iş çıkışları çalışanıyla aynı anda çıkıp arabasıyla bindiğini gördüm,yazarken bile kalbim çarpıyor,kızı hava soğuk diye evine bırakıyor haftanın 3/4günü iş duruma göre,ben asla kabul etmedim ama kendisi bunu sorun kabul etmiyor bu 1-2 aylık süreçte tel şifresini de değiştirmiş.ne tepki vereceğimi bilmiyorum çok üzgünüm,
Bence geri dönüşü olmayacak kötü bir olay olmadan önleminizi alın. Ama fevri davranmayın. Eşinizle bunu konuşabiliyorsanız rahatsız olduğunuzu tekrar dile getirin. Mümkünse iş yerine gidip yemek getirdim, geçerken uğradım, sürpriz yapmak istedim tarzı bahanelerle muhasebeci kadına da kendinizi bir göstermiş olun derim

Yapsın tabiki

sıkıntı şu ki eşim sınır koymakta zorlanan biri bence ,herkes bir durum karşısında aynı yorumu yapmaz karşımızdaki ne düşünür diye düşünürüm ben ,ben çalışmıyorum ama çarşıda pazarda okulda konuştuğum kişilerle seviyemi koruyorum yanlış anlamaya meyil verecek bir durum oluşturmuyorum ya da izin vermiyorum.Ben nasıl çizgimi koruyorsam oda öyle davransın istiyorum ama fıtratınlar farklı
Çünkü biliyorsunuz ki Allah muhafaza en ufak bir meyil verecek bir durum oluştursanız , ühühühü o kadın akşama kadar kimlerle nelerle ,müşterilerle uğraşıyor,üşüyor neler çekiyor senin haberin var mı ya yazık ,sende kısacık bir kısma takılıyorsun aman koy g…ne rahvan gitsin diyen ponçik eşiniz aynı ponçikliği size göstermeyecek.

Eşimle ayrı araçlarımız var ve ihtiyaç olmadıkça herkes kendi aracını kullanıyor ,kış lastikleri takılacak diye değiştik o gün yine kız benim arabama binmiş işte ogün delirdim hatta 2 gün termale gitmiştik haftasonu şehir oldu resmen , asıl sorum şu olacak ki nasıl davran malıyım? Eşim diyor ki sen eşimsin,o bir çalışan sen yerini bil değerini bil diyor (Şimdi Allah var bir dediğimi iki etmez ne maddi ne manevi )
Kendini rahatlatmayı bırak.
Dul bir kadın olduğunu için herseyi yapar. Özgür.
Çünkü onlar yollu.
Bir kadının düşmanı, yine bir kadındır.
Umarım DUL kalmazsın.
Kul kınadığını yaşamadan ölmez - unutma ! .

Dul ne ya sürekli bir yazmışsınız dul dul anladık aşırı kıymetli kocisiniz var deliriyorum bu yazilanlari gördükçe çünkü ben de bosanma aşamasındayım iki çocuğum var 39 yaşında dul aday adayıyım lütfen ya bunu yapmayin ben de iş ariyorim aylardır kimsenin kocasına hallenmiyorum niyeti bozuk olan evli olsa da bekar olsa da yapar bu şuurda olun

Dul ne ya sürekli bir yazmışsınız dul dul anladık aşırı kıymetli kocisiniz var deliriyorum bu yazilanlari gördükçe çünkü ben de bosanma aşamasındayım iki çocuğum var 39 yaşında dul aday adayıyım lütfen ya bunu yapmayin ben de iş ariyorim aylardır kimsenin kocasına hallenmiyorum niyeti bozuk olan evli olsa da bekar olsa da yapar bu

Ay yok artık ilk kez duydum sanayide kadın muhasebe çalışanı çok tanıdığım var sanayide çalışan hepsinin yanında kirli sakallı terlemiş oğlanlar çalışıyor 🤭

Evine en yakın durakta iniyormuş sanırım o da toplum baskısından çekiniyor dul olduğu için
Toplum baskısından çekinmek var ama evli bi insanın arabasına binmekten çekinmek yok ne güzel. İsteyen istediği kadar cehil desin ne evli adam bi kadinin arabasına tek başına binebilir nede kadin ikiside aynı şey.Biz binsek acaba elin arabasına neler derler ?

biri ateş biri barut yani cok fazla yaklaştırmamak gerek bence mesafe iyidir eşinizle bunu detaylı konusun yaptığı şeylerde normal değil şifreyi değiştirip üstüne birde eve bırakıp sizden anlayış bekleyemez sanırım her kadın kadını bırak tersi olsun erkeğin bile aklına direk aldatılma şüphesi gelir

Merhaba eşim sanayide tek başına işlerini götüren biriydi,şimdi biraz büyümeye gitti ve yanına bayan muhasebeci aldı,iş yerinde kamera sistemi var ve telden takip ediliyor şifresini benden gizlemez ben de iş çıkışları çalışanıyla aynı anda çıkıp arabasıyla bindiğini gördüm,yazarken bile kalbim çarpıyor,kızı hava soğuk diye evine bırakıyor haftanın 3/4günü iş duruma göre,ben asla kabul etmedim ama kendisi bunu sorun kabul etmiyor bu 1-2 aylık süreçte tel şifresini de değiştirmiş.ne tepki vereceğimi bilmiyorum çok üzgünüm,
Ay ben bu kadar medeni değilim ya ne şimdi bu 3,4 gün evine bırakıyor ,mesafesizliği bu kadar insancılığı sevmem gerekte yok birde servis çekiyor. Kabul etmediysen yapmayacak ister kendi kabul etsin ister etmesin, benim bakış açım bu evlilikte dikkat edecek her iki taraf. Şifre değiştirme konusuda hiç masum değil kocanı takip et ne diyim bilemedim.

Hiç öyle sorulur mu?benim de bir duruşum var ,çalışmasında sorun yok ama eve bırakmak çalışmaya dahil değil ve ben istemiyorum dedim ,kişilere takılmıyor a ya da b kişisi olabilir bir bayanı evine bırakamazsın şeklinde bir konuşmaydı,ve insanlar hemen zayıf halkayı kırar ben şimdi kıza ne diyim zorla eşime beni bırak demiyordur
Kız zorla bırak demez evet ama kızda da ayrı bir arsızlık varmış. Ben olsam asla beni eve bırakmasına müsaade etmem kızda ki bu rahatlık arsızlık nedir?

bence bunu yapma. gurur yapıp kendini çekersen al buyur bir şey yapacaksan rahat rahat yap gibi bir şey olur. Ben eşinin evdeki huzursuzluğu göze alıp yine bildiğini okumasından işkillendim açıkçası. belki şuan aralarında hiçbir şey yok ama eşin olabilir mi acaba gözüyle bakıyor ondan kendini iyi göstermeye etkilemeye çalışıyor. veya Bi gün kadın niyeti bozabilir. Biri yazmış ateşle barut aynen öyle. Ha niyeti bozuk adamı ne kadar engelleyebilirsin bilmiyorum engellemeye değer mi onu da bilmiyorum ama o rahatlığı verdiğine sonradan pişman olabilirsin.

Bi keresinde Bi işe girmiştim 2 3 gün olmuştu patron bana ben seni her gün alır bırakırım yolumun üstü vs demişti. işte kasadan ne istersen alıp yiyebilirsin falan Bi kaç davranış daha. Hani yerime kolay bi eleman bulunmayacak biri de değilim. Bi de ofiste tek çalışacaktık çıktım işten korkup. yok arkadaş bu kadar iyilik fazla bana. staj yaparken amcamla aynı iş yerine gidiyorduk öz smcam bile öyle aşırı gönüllü gibi durmuyordu. bazen olur yağmur yağar kar yağar çalışan hasta olur atla gel seni de bırakayım dersin insanlıktır. ama sürekli o sorumluluğu kimse almak istemez. özellikle de yol uzayacaksa.

Burda böyle şeyler okudukça salak mıyım diye düşünüyorum. Eşim telefon şifresini değiştirse fark etmem. Yanında çalışan bi kadını eve/durağa bıraksa "ay iyi yapmışsın bu soğuklarda yazık afferim kocama gel öpeyim" derim. Ne biliyim bön müyüm neyim....... sizin eşiniz daha önce böyle sorunlar yaşamanıza sebep oldu mu? Kötü deneyimleriniz olduğu için bu kadar takılıyo olabilir misiniz?

Duruma göre değişir ..mesela kuzenim hemşire 50li yaşında,boşanmış bir kadın..çalıştığı sağlık ocağı bulunduğu yerden 30 km uzaktaydı,doktoru 20li yaşlarda evli..hep söylermiş abla ben alırım bırakırım diye..kuzen de arada bu şekilde sağlık ocağına gitti..doktorun eşi de bayramda falan kuzeni arar. Yani öyle kıskançlık yaratacak bi durum asla olmadı..ama sizin durumda siz rahatsız olduysanız bi tuhaflık var demek..eşiniz ekstra yol parası versin ama evindeki huzuru bozmasın..

Gururu felan geç abla kocana bu konuda sert bir resti cekmezsen aldatilacaksin. Evli erkek şifresini değişemez karısından sakinamaz hayırdır sakladığı birşey mi var denir adama ? Ya da niye ısrarla seni kırmayı seçip kadını bırakıyor. Bu işte bir iş var benden söylemesi kadına da pek güvenme gerçekçi olalım bu tarz konuların sonu pek iyi bitmez dikkat et

Burda böyle şeyler okudukça salak mıyım diye düşünüyorum. Eşim telefon şifresini değiştirse fark etmem. Yanında çalışan bi kadını eve/durağa bıraksa "ay iyi yapmışsın bu soğuklarda yazık afferim kocama gel öpeyim" derim. Ne biliyim bön müyüm neyim....... sizin eşiniz daha önce böyle sorunlar yaşamanıza sebep oldu mu? Kötü deneyimleriniz olduğu için bu kadar takılıyo olabilir misiniz?
Tatlim herkes öyle sandigin kadar masum degil burda kac kadin Aldatildim diye konu aciyor bak Oku

Ben aldatilmadim 17 yillik beraberlik 15 senelik evliyiz

Kizim kücükken parkta kresinden tanidigim bir kadin bekar anne bana esin bumu sana hic yakismiyor valla sen daha genc duruyorsun dedi

Dedim Ben yakistirmisim yeter sonra esim yanimiza geldi kadin yanimda esime yürümeye basladi

Esim cakti aninda aldi kizimi baska yere gecti

Kadina kiz bana degil ama kendine yakistirdin galiba dedim yüzü düstü 😂

Bir daha da görüsmedim herkes ayni degil

Esim benim en yakin kiz arkadasimi evine birakmisligi var Hava kötü oldugu zamanlarda

Ama inanin herkes ayni degil

Sanayide bir muhasebeci akşama kadar ne iş yapiyor ki ya. Ben hiç anlamadım orasını.

Ona verdiği maaş yerine dışardan muhasebeciye dönemlik iş yaptırmak çok çok daha kolay değil mi?

Komplex bı şirket desen değil çok uluslu desen değil kasa durmkasizin çalışıyor desen değil, şehrin vergi rekortmeni de o yuzden mi haftanin 5 günü bı muhasebeciye ihtiyaç duyuyor?Hayır yani tek bı dukkanda ne is yapıyor olabilir kadın akşama kadar?

O dul dul diyip durdugunuz bekar kadının en azından eşine bir sorumluluğu yok.

Sizin eşiniz bana hiç masum gelmedi ama. Siz hala çok iyidir bana çok düşkündür zannedebilirsiniz tabii.

Hayır yani sanayide full time kadın muhasebeci bi kere işin doğasına ters.

Ayrıca sanayide bütün gün yorulan adamın her akşam eve 45 dk geç gelecek kadar yol yapmaktan rahatsız olmaması da yaptığı işin yorgunluğunun doğasına ters.

Hele kadın ise girince tel şifresi değiştirmesi resmen her şeyi açıklıyor.
Kameradan iş çıkışını görüyorum kavga çıkarıyorum o yüzden değiştirdi bahanesine zaten hiç bişey demiyorum.
Belki kameradan başka şeyleri görmeniz hosuna gitmiyordur. Sonuçta iş çıkışı bıraktığını zaten biliyorsunuz niye saklasın.

Evine en yakın durakta iniyormuş sanırım o da toplum baskısından çekiniyor dul olduğu için
Korkunçsun bu ne biçim bir cümle ya! Dul olunca ne oluyor, boşanmış olunca ne oluyor! İğrenç zihniyetli seni. Ayrıca boşanmış kadınlar sizin g.tunu toplayamayan kocalariniza mi kaldı? Dul değil ayrıca bekar, Allah akıl fikir versin.

Dul yada genç kız bence farketmiyor.Kişinin karekteriyle ilgili.Dul olunca kolay diye birsey yok.Bence rahatsizlik verici bir durum rahatlikla toplu taşimaya ulasabilecegi bir yere birakabilir yada yolunun ustunde olur birakir neyse.Bence tavrinizi koyun sırf birakma mevzusu degil ama bence bu isin sonu farkli bir yerlere varacak.Kızım gibi kardeşim gibi muhabbetlerine hiç inanmayın.

Back
X