- Emoji Skoru
- 1.969
- Puanlar
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben buralara gelip yazacak kadar kendimi yalnız hissettim ama sabah kahvaltıda artık artık patladım ama öyle böyle deği masayı yumruklarken elim falan kesilmiş,eşim şaşkınlıkla dinledi ben dedim öldüm gibi birşey yaşıyorum ama ölmedim,sonra kendimi odaya kitledim.5dk sonra ısrarla kapıyı açtırdı konuştuk o son gördüğümden beri kızı gerçekten götürmemiş telin şifresini de söyledi,benden birşey saklamadığını söyledi şifre de zaten bildiğim bir şifreymiş biraz kurcalasam bulurmuşum bana olan bağlılığını biliyorum ama yine de ben boş bırakmayacağım her gün dillendirmekte istemiyorumBir bahaneyle telefonunu isteyin ve şifresini sorun biran evvel bence. Eğer vermek istemezse o zaman şüphelenmekte haklısınız. Ben olsam tepkisiz kalmazdım rahatsız olduğumu daha çok belli ederdim ta ki eşim o kişiyi evine bırakmaktan vazgeçinceye kadar..
Hmm inandık canım bizde hersey mükemmeldi kızı evine bırakmıyordu aslında sen yanlış anlamışsın zaten şifreyi de senin için güncellemiş mükemmel adam <3Ben buralara gelip yazacak kadar kendimi yalnız hissettim ama sabah kahvaltıda artık artık patladım ama öyle böyle deği masayı yumruklarken elim falan kesilmiş,eşim şaşkınlıkla dinledi ben dedim öldüm gibi birşey yaşıyorum ama ölmedim,sonra kendimi odaya kitledim.5dk sonra ısrarla kapıyı açtırdı konuştuk o son gördüğümden beri kızı gerçekten götürmemiş telin şifresini de söyledi,benden birşey saklamadığını söyledi şifre de zaten bildiğim bir şifreymiş biraz kurcalasam bulurmuşum bana olan bağlılığını biliyorum ama yine de ben boş bırakmayacağım her gün dillendirmekte istemiyorum
Herkesin doğrusu yanlışı farklı birşey diyemem ama buradai mide bulandırıcı şeyler var. Birincisi eşinin daha önce verdiği şifreyi değiştirmesi, asıl kendi vermesi lazım bak düşündüğün gibi birşey yok. Takip et de için rahatlasın diye. İkincisi bir insanın doğrusu sana göre bana göre diye değişmez. Seni erkek bir iş arkadaşının evine bırakmasını yanlış bulan biri, kendisi de başka bir kadını bırakamaz. Üçüncüsü eşinde çalışanı da bu eve bırakma mevzusunun yanlış olduğunun farkında ki kapısının önünde değil bir durak ötede bırakıyor millet öğrenmesin diye Ben birini iyilik olsun diye eve bıraksam o da bana millet yanlış anlar bir durak önce bırak dese ben kendimi çok kötü hissederim. Zira orada verilen mesaj bak bana normal olmayacak şekilde yakın davranıyorsun, bende farkındayım ama bunu millet anlamasındır. Kaldı ki yol parası verdiği birine hiç bir patron iyi niyetle söförlük etmez. Burada çoğu kadın çalışıyor. Kimin patronu şöförlüğe soyunuyor iyi niyetle. Akşam beraber çıkıyordur, durak uzaktır Durağa kadar bırakırsın. Yıl sonudur muhasebe işi çoktur, iş uzar geçe kalır bırakırsın ama kimse iyi niyetten yapmaz.
Bize de kendine de yalan söyleme eşine güvenmiyorsun, yaptıklarının normal olmadığını ve iyi niyet ile geçiştirilemeyeceğinin sende farkındasın ama kabullenmek zor geliyor. Ancak ben eşinin peşinde koşma ile falan eşinin aldatmasına engel olan, yuvasını kurtaran görmedim. Böyle açıktan evde huzur kaçırırsan adama en fazla koz verirsin. İki gün sonra iş ayyuka çıktığında, kocan çevrene başlar artık evde huzur kalmadı, bir günüm huzurlu geçmedi zırvalarına. Senin burada yapacağın tek şey kendini maddi manevi sağlama almak, bir mesleğin varsa geç olmadan kendine bir iş bak. eşin maddi olarak madem senden kısmıyor git birikim yap, yapabiliyorsan üzerine mal mülk aldırmaya bak , kendini maddi anlamda güvenceye al o kadar. Kendi hayatına odaklan, eşin seni çantada keklik bilmesin.
Zaten aralarında bir şey başlamışsa , adam işten çıkarsa dışarda görüşür. Esnaf adam yedi yirmi dört peşinde koşamazsın..
Ancak bu dediğin sanayide çok olan bir şey. büyük firmadır, birden fazla çalışanı vardır. onların yemeği iş yeri temizliği için bayan personel alırsın, muhasebe çalışanların maaş ileri için bayan personel alırsın ama geldiğimiz şu online çağda tek başına dükkan çalıştıran birinin ön muhasebe için sekreter alması malumun ilanı zaten. işini geliştirmek isteyen adam önce yanına başka kalfa ve ustalar alır işi büyütür, ondan sonra sıra muhasebeye gelir. zira eşin asgari ücret bile verse işverene maliyeti yol yemek de veriyorsa 50.000 TL oldu. onun üçte biri parasına uzman muhasebe bürolarından çok daha nitelikli hizmet alırsın. zira bir esnaf için muhasebeci çok önemli bir şey. eminim o kadının yanında birde ayrı muhasebe için para ödüyordur. Ancak dediğim gibi sanayi ortamı Türk erkeğinin özeti zaten. çoğu yokluktan çıraklıktan gelme, gençlik dönemlerinde normal kazançları var ve o yüzden daha kanaatkar, onları yormayacak onunla hayatın her zorluğuna katlanacak kadınlarla evleniyorlar. Kadın yıllarca adama destek oluyor, her zorluğa katlanıyor gerekirse mehirini anne babasının taktığı bileziği verip adamın iş yeri sahibi yapıyor, işler büyüyor kazanç artıyor, ilk önce altlarına araba çekiyorlar son model, sonra sıra hanıma geliyor. herkes kendi meşrebine göre ya ikinci hanım ya da sevgili adı altında başka kadınlara koşuyor. hayatına aldığı kadın biraz dişli ise adamı boşatıyor. Adliye koridorlarında bu hikayenin o kadar çok filmi çekildi ki. Çoğu da batıp gidiyor en sonunda ancak akıllı olan eşine ailesine sahip çıkan alıyor yürüyor.
Türkiyenin en zenginleri bile öyle bakın adamlara çoğu en az 40 yıllık evli kalmış. Vehbi KOÇ, Sakıp SABANCI, Tuncay ÖZİLHAN adamlar eşleri ile bir ömür paylaşmışlar ancak bir dönem parlayan paraları nerede ise onlar ile yarışan Ali AĞAOĞLU, Halis TOPRAK gibi adamlar, parayı buldum edası ile aile o bu demeden yaşamaya başlayınca servetlerinin çok büyük kısmını kaybettiler.
Şöyle diyim eşim daha elemanla almadan bile kendine sıfır suv almıştı 2025 başında o arada benimde 2 yaşında cliom vardı ,4/5 ay önce de ondan eksik kalmıyım diye bana sıfır suv aldı özel plakalı falan üstüme hem de , çok geçmeden telim çocukların elinde falan biraz eskimişti 17pro almış gelmiş ünide okuyan kızıma vereyim dedim hayır sana aldım dedi, yine yakın zamanda özel bir günde pırlanta yüzük hediye etti.bunların hepsi kızın hiç olmadığı zamanlarda oldu,Sadece maddi olarak değil ne zaman tartışsak ben küserim hep eşim haklı ya da suçlu o gönlümü alır ve ısrarla küs kalmaz ,biz 20 yıllık evliyiz ben çok vazgeçtiğim zamanlar oldu ama o herzaman savaşır gözden çıkardığı olmadı ,zaten şifre değiştiğini anlayınca hiç sormamıştım bu sabaha kadar hemen söyledi , hiçbiri onu savunduğum için değil kimse kimsenin ilişki dinamiğini bilemez o bağlayıcı yapıcı olan tarafta olur ,ben gurur yaparım küserim günlerce konuşmam ama eşim hep o ilk adımı atarHerkesin doğrusu yanlışı farklı birşey diyemem ama buradai mide bulandırıcı şeyler var. Birincisi eşinin daha önce verdiği şifreyi değiştirmesi, asıl kendi vermesi lazım bak düşündüğün gibi birşey yok. Takip et de için rahatlasın diye. İkincisi bir insanın doğrusu sana göre bana göre diye değişmez. Seni erkek bir iş arkadaşının evine bırakmasını yanlış bulan biri, kendisi de başka bir kadını bırakamaz. Üçüncüsü eşinde çalışanı da bu eve bırakma mevzusunun yanlış olduğunun farkında ki kapısının önünde değil bir durak ötede bırakıyor millet öğrenmesin diye Ben birini iyilik olsun diye eve bıraksam o da bana millet yanlış anlar bir durak önce bırak dese ben kendimi çok kötü hissederim. Zira orada verilen mesaj bak bana normal olmayacak şekilde yakın davranıyorsun, bende farkındayım ama bunu millet anlamasındır. Kaldı ki yol parası verdiği birine hiç bir patron iyi niyetle söförlük etmez. Burada çoğu kadın çalışıyor. Kimin patronu şöförlüğe soyunuyor iyi niyetle. Akşam beraber çıkıyordur, durak uzaktır Durağa kadar bırakırsın. Yıl sonudur muhasebe işi çoktur, iş uzar geçe kalır bırakırsın ama kimse iyi niyetten yapmaz.
Bize de kendine de yalan söyleme eşine güvenmiyorsun, yaptıklarının normal olmadığını ve iyi niyet ile geçiştirilemeyeceğinin sende farkındasın ama kabullenmek zor geliyor. Ancak ben eşinin peşinde koşma ile falan eşinin aldatmasına engel olan, yuvasını kurtaran görmedim. Böyle açıktan evde huzur kaçırırsan adama en fazla koz verirsin. İki gün sonra iş ayyuka çıktığında, kocan çevrene başlar artık evde huzur kalmadı, bir günüm huzurlu geçmedi zırvalarına. Senin burada yapacağın tek şey kendini maddi manevi sağlama almak, bir mesleğin varsa geç olmadan kendine bir iş bak. eşin maddi olarak madem senden kısmıyor git birikim yap, yapabiliyorsan üzerine mal mülk aldırmaya bak , kendini maddi anlamda güvenceye al o kadar. Kendi hayatına odaklan, eşin seni çantada keklik bilmesin.
Zaten aralarında bir şey başlamışsa , adam işten çıkarsa dışarda görüşür. Esnaf adam yedi yirmi dört peşinde koşamazsın..
Ancak bu dediğin sanayide çok olan bir şey. büyük firmadır, birden fazla çalışanı vardır. onların yemeği iş yeri temizliği için bayan personel alırsın, muhasebe çalışanların maaş ileri için bayan personel alırsın ama geldiğimiz şu online çağda tek başına dükkan çalıştıran birinin ön muhasebe için sekreter alması malumun ilanı zaten. işini geliştirmek isteyen adam önce yanına başka kalfa ve ustalar alır işi büyütür, ondan sonra sıra muhasebeye gelir. zira eşin asgari ücret bile verse işverene maliyeti yol yemek de veriyorsa 50.000 TL oldu. onun üçte biri parasına uzman muhasebe bürolarından çok daha nitelikli hizmet alırsın. zira bir esnaf için muhasebeci çok önemli bir şey. eminim o kadının yanında birde ayrı muhasebe için para ödüyordur. Ancak dediğim gibi sanayi ortamı Türk erkeğinin özeti zaten. çoğu yokluktan çıraklıktan gelme, gençlik dönemlerinde normal kazançları var ve o yüzden daha kanaatkar, onları yormayacak onunla hayatın her zorluğuna katlanacak kadınlarla evleniyorlar. Kadın yıllarca adama destek oluyor, her zorluğa katlanıyor gerekirse mehirini anne babasının taktığı bileziği verip adamın iş yeri sahibi yapıyor, işler büyüyor kazanç artıyor, ilk önce altlarına araba çekiyorlar son model, sonra sıra hanıma geliyor. herkes kendi meşrebine göre ya ikinci hanım ya da sevgili adı altında başka kadınlara koşuyor. hayatına aldığı kadın biraz dişli ise adamı boşatıyor. Adliye koridorlarında bu hikayenin o kadar çok filmi çekildi ki. Çoğu da batıp gidiyor en sonunda ancak akıllı olan eşine ailesine sahip çıkan alıyor yürüyor.
Türkiyenin en zenginleri bile öyle bakın adamlara çoğu en az 40 yıllık evli kalmış. Vehbi KOÇ, Sakıp SABANCI, Tuncay ÖZİLHAN adamlar eşleri ile bir ömür paylaşmışlar ancak bir dönem parlayan paraları nerede ise onlar ile yarışan Ali AĞAOĞLU, Halis TOPRAK gibi adamlar, parayı buldum edası ile aile o bu demeden yaşamaya başlayınca servetlerinin çok büyük kısmını kaybettiler.
Diyelim ki başa iş geldi ayrıldık çalışmıyorum ama üniversite mezunuyum iş bulabilirim ,işim olmasa bile bana yine krallar gibi bakar bunu yapar yaniHerkesin doğrusu yanlışı farklı birşey diyemem ama buradai mide bulandırıcı şeyler var. Birincisi eşinin daha önce verdiği şifreyi değiştirmesi, asıl kendi vermesi lazım bak düşündüğün gibi birşey yok. Takip et de için rahatlasın diye. İkincisi bir insanın doğrusu sana göre bana göre diye değişmez. Seni erkek bir iş arkadaşının evine bırakmasını yanlış bulan biri, kendisi de başka bir kadını bırakamaz. Üçüncüsü eşinde çalışanı da bu eve bırakma mevzusunun yanlış olduğunun farkında ki kapısının önünde değil bir durak ötede bırakıyor millet öğrenmesin diye Ben birini iyilik olsun diye eve bıraksam o da bana millet yanlış anlar bir durak önce bırak dese ben kendimi çok kötü hissederim. Zira orada verilen mesaj bak bana normal olmayacak şekilde yakın davranıyorsun, bende farkındayım ama bunu millet anlamasındır. Kaldı ki yol parası verdiği birine hiç bir patron iyi niyetle söförlük etmez. Burada çoğu kadın çalışıyor. Kimin patronu şöförlüğe soyunuyor iyi niyetle. Akşam beraber çıkıyordur, durak uzaktır Durağa kadar bırakırsın. Yıl sonudur muhasebe işi çoktur, iş uzar geçe kalır bırakırsın ama kimse iyi niyetten yapmaz.
Üç kuruş fazla versin biri götürüp getirsin kimsenin asabı bozulmasın. Diğer kadın açısından da sevimsiz durumŞöyle diyim eşim daha elemanla almadan bile kendine sıfır suv almıştı 2025 başında o arada benimde 2 yaşında cliom vardı ,4/5 ay önce de ondan eksik kalmıyım diye bana sıfır suv aldı özel plakalı falan üstüme hem de , çok geçmeden telim çocukların elinde falan biraz eskimişti 17pro almış gelmiş ünide okuyan kızıma vereyim dedim hayır sana aldım dedi, yine yakın zamanda özel bir günde pırlanta yüzük hediye etti.bunların hepsi kızın hiç olmadığı zamanlarda oldu,Sadece maddi olarak değil ne zaman tartışsak ben küserim hep eşim haklı ya da suçlu o gönlümü alır ve ısrarla küs kalmaz ,biz 20 yıllık evliyiz ben çok vazgeçtiğim zamanlar oldu ama o herzaman savaşır gözden çıkardığı olmadı ,zaten şifre değiştiğini anlayınca hiç sormamıştım bu sabaha kadar hemen söyledi , hiçbiri onu savunduğum için değil kimse kimsenin ilişki dinamiğini bilemez o bağlayıcı yapıcı olan tarafta olur ,ben gurur yaparım küserim günlerce konuşmam ama eşim hep o ilk adımı atar
üffff sayfalarca adama sövdürüp sonra adamı melek yapmak hic değişmiyor. adam bu kadar iyi mükemmeldiyse sen çok art niyetlisin, kocana güvenmiyorsun.Ben buralara gelip yazacak kadar kendimi yalnız hissettim ama sabah kahvaltıda artık artık patladım ama öyle böyle deği masayı yumruklarken elim falan kesilmiş,eşim şaşkınlıkla dinledi ben dedim öldüm gibi birşey yaşıyorum ama ölmedim,sonra kendimi odaya kitledim.5dk sonra ısrarla kapıyı açtırdı konuştuk o son gördüğümden beri kızı gerçekten götürmemiş telin şifresini de söyledi,benden birşey saklamadığını söyledi şifre de zaten bildiğim bir şifreymiş biraz kurcalasam bulurmuşum bana olan bağlılığını biliyorum ama yine de ben boş bırakmayacağım her gün dillendirmekte istemiyorum
Haksız sayılmazsın,ben en kötü ihtimalleri düşünürüm ama kimse de mükemmel değildir, tahammül , tolerans seviyesi herkeste farklılık gösterirüffff sayfalarca adama sövdürüp sonra adamı melek yapmak hic değişmiyor. adam bu kadar iyi mükemmeldiyse sen çok art niyetlisin, kocana güvenmiyorsun.
şu yazıklarınız ancak benim dediğimi doğruluyor. madem eşiniz sizi üzmeyi kırmayı kaybetmeyi göze alamıyor, sizin üzüldüğünüzü kırıldığınızı evde huzursuzluk olduğunu bile bile neden elin kadının şöförlüğünü yapmak da ısrarcı. Birde utanmadan millet yanlış anlamasın diye evinin önünde değil de biraz ilerde bıraktığını söylemiş, ortada yanlış anlaşılacak bir durum yaratıyor ki önlem alıyor. ben çalışan personeli de kocanızı da iyi niyetli bulmadım. yanlış anlaşılabileceğini bilen kadın patronuna yol değiştirip her akşam eve bıraktırmaz, durak da ineyim sizde evinize geç kalmayın der. adamda kadın komşular dedikodu yapar diye evinin önüne bir kadın bıraktırmıyorsa yaptığının normal olmadığını kadının kendi iyiliğini yanlış anladığını düşünür kendini geri çeker. Kaldı ki başka hiç personeli olmayan bir iş yerinde üstelik sanayi gibi bir yerde bayan ön muhasebe personeli elzem değil emin olun. Kaldı ki eşinizin size lüks imkanlar sunması ancak kötü niyetli başka kadınların iştahını kabartırŞöyle diyim eşim daha elemanla almadan bile kendine sıfır suv almıştı 2025 başında o arada benimde 2 yaşında cliom vardı ,4/5 ay önce de ondan eksik kalmıyım diye bana sıfır suv aldı özel plakalı falan üstüme hem de , çok geçmeden telim çocukların elinde falan biraz eskimişti 17pro almış gelmiş ünide okuyan kızıma vereyim dedim hayır sana aldım dedi, yine yakın zamanda özel bir günde pırlanta yüzük hediye etti.bunların hepsi kızın hiç olmadığı zamanlarda oldu,Sadece maddi olarak değil ne zaman tartışsak ben küserim hep eşim haklı ya da suçlu o gönlümü alır ve ısrarla küs kalmaz ,biz 20 yıllık evliyiz ben çok vazgeçtiğim zamanlar oldu ama o herzaman savaşır gözden çıkardığı olmadı ,zaten şifre değiştiğini anlayınca hiç sormamıştım bu sabaha kadar hemen söyledi , hiçbiri onu savunduğum için değil kimse kimsenin ilişki dinamiğini bilemez o bağlayıcı yapıcı olan tarafta olur ,ben gurur yaparım küserim günlerce konuşmam ama eşim hep o ilk adımı atar
o dediğinizden pek de emin olmayın nerede ise 15 yıldan fazladır avukatım bu gözler neler gördü, kulaklar neler duydu. Siz benim dediğime itimat edin. bir erkeğin hayatına başka kadın girmeye görsün bırak karısını evladını bile tanımıyor. Benim kaç yıllık arkadaşımın yarası babasıydı mesela. Annesi ile evli olduğu dönemde kızına prenses gibi bakan adam, annesini bırakıp başka bir kadın ile evlendiğinde ikinci eşinin korkusunda üniversite harçlığını el altından sadaka gibi veriyordu.Diyelim ki başa iş geldi ayrıldık çalışmıyorum ama üniversite mezunuyum iş bulabilirim ,işim olmasa bile bana yine krallar gibi bakar bunu yapar yani
Yani susayım diyorum da kışkırtıyorsunuz iyice.Evet yol parası veriyor çok cömerttir asgari ücrete zam geldiği gün maaşına zam yaptı
Siz çok çok yanlış yerlerdesinizDiyelim ki başa iş geldi ayrıldık çalışmıyorum ama üniversite mezunuyum iş bulabilirim ,işim olmasa bile bana yine krallar gibi bakar bunu yapar yani
Konu o kadar dağıldı ki neresinden tutsam elimde kalacak , ben aldatılıyor muyum acaba diye hiç sormadım foruma spesifik tek bir konudan bahsettim , bu durumu nasıl yorumlarsınız şeklinde tamam sizin eşleriniz mükemmel ben de kanepede değil kral koltuğunda yazıyorum bunları,bana empati yoksunu gibi davranmayınyorumlar şaka gibi..
küçük işyerlerinde kadın muhasebeci isterler aynı zamanda telefonlara bakılsın vs. arada çay demlesin vs. diye.
ayrıca anlaşmaya göre sizi bırakırız da deniyor bunlar gayet olabilen şeyler. sanayi içinde çalıştım böyleydi, çalışan başka arkadaşlarım esnaf komşularımız hep aynıydı..
patron çalışanını eve bırakıyor diye illa aralarında fofenk olmuyor yani..
kadınlarda ilk fırsatta patronlarıyla birlikte olmak için yer aramıyor.
Konu dağılmadı Sana olabileceklerden bahsediyoruz. %100 güvenme ki güvenmiyorsun da zaten güvensen bu konuyu açmayı bırak düşünmezdin bile. belki de şuan ortada hiçbir şey yok ki inşallah da olmasın kimse burda senin aldatılmanı istemiyor ruh hastası değiliz ama bu konuyu açıp sonra da böyle savununca tuhaf gözüküyor o zaman masayı neden yumruklayıp elini kanatıyorsun Sana göre adam sadece çok nazik biri olduğu için çalışanını evine bırakıyor bunda sinirlenecek kafayı takılacak né var? neyse dediğin gibi eve bırakma işleri bittiyse iyi olmuş.Konu o kadar dağıldı ki neresinden tutsam elimde kalacak , ben aldatılıyor muyum acaba diye hiç sormadım foruma spesifik tek bir konudan bahsettim , bu durumu nasıl yorumlarsınız şeklinde tamam sizin eşleriniz mükemmel ben de kanepede değil kral koltuğunda yazıyorum bunları,bana empati yoksunu gibi davranmayın
nasıl algıladığınız hiç umurumda değil inanın.Konu o kadar dağıldı ki neresinden tutsam elimde kalacak , ben aldatılıyor muyum acaba diye hiç sormadım foruma spesifik tek bir konudan bahsettim , bu durumu nasıl yorumlarsınız şeklinde tamam sizin eşleriniz mükemmel ben de kanepede değil kral koltuğunda yazıyorum bunları,bana empati yoksunu gibi davranmayın
gerçekten şok içersindeyim. biz seni düşünüp başına gelebilecek şeyler hakkında fikir yürütüp tedbirli olmanı istedik. sen üzülüp mağdur olma diye. ama şu laflara bak. kral koltuğundan yazıyormuşsun. yalnız o kral koltuğu kocana ait tatlım. her an kendini taburede bulabilirsin.Konu o kadar dağıldı ki neresinden tutsam elimde kalacak , ben aldatılıyor muyum acaba diye hiç sormadım foruma spesifik tek bir konudan bahsettim , bu durumu nasıl yorumlarsınız şeklinde tamam sizin eşleriniz mükemmel ben de kanepede değil kral koltuğunda yazıyorum bunları,bana empati yoksunu gibi davranmayın
Burda böyle şeyler okudukça salak mıyım diye düşünüyorum. Eşim telefon şifresini değiştirse fark etmem. Yanında çalışan bi kadını eve/durağa bıraksa "ay iyi yapmışsın bu soğuklarda yazık afferim kocama gel öpeyim" derim. Ne biliyim bön müyüm neyim....... sizin eşiniz daha önce böyle sorunlar yaşamanıza sebep oldu mu? Kötü deneyimleriniz olduğu için bu kadar takılıyo olabilir misiniz?
İlk söylediklerinize katılıyorum bende aynı fikirdeyim. Fakat sanayide nasıl oluyorda otobüs bekleyebileceğini, yürüyebileceğini düşünmeyelim gayette düşünüyorum, patronuna mı güvenip işe girmiş bu kadın veya madem otobüs beklenemeyecek kadar leş bir ortam orda ne işi var bir kadının? Bende bugün öyle bir yerde çalışsam otobüste beklerim, yürürümde kimseyede yük olmam, çekinirim haftanın bilmem kaç günü işverenimin arabasına binip eve gitmeye.nasıl algıladığınız hiç umurumda değil inanın.
sadece size de yapmadım yorumu.
patron çalışanını evine bırakıyor diye aralarından birşey olduğu anlamı yüklenemez bu çok çirkin..
biri bekar diye başkasının kocasına saldırmayı beklemiyor, veya boşanmış kadın patronu için açık adres değil.
bu zihniyet hoşuma gitmiyor..
sanayi içinde o kadının yürüyüp gidebileceğini veya otobüs bekleyebileceğini düşünüyorsanız veya her kim düşünüyorsa evet empati yoksunu olduğu düşünülebilir.