- 27 Mart 2017
- 16.160
- 65.347
- 598
Elbette var olmaz mı hiç, sonsuz sevgi , çocuklara sorumluluk duygusu ve karşılıksız sevgiyi öğretiyor, ben çocukken babam bir şartla köpek sahiplenmeye izin vermişti, sabah ben gezdirecegim sen okula gideceksin ama ne olursa olsun hergun akşam en geç altıda sen çıkarıp gezdireceksin , akşam gelmesinden ve tuylerinden sen sorumlusun demisti , 14 yaşındaydım ve senelerce aksatmadan gezdirdim köpeğimiPeki madalyonun öteki yüzü nasıl, kattığı bişey varmi.
Hatta üniversitedeyken ders çıkışı istiklale giderdik içmeye, ben saat altıda eve döner ki 1 saat mesafedeydi evim , köpeğimi gezdirir taksime geri dönerdim, öyle bir sorumluluk aşıları bana kopisim

Evde hayvanla büyüyen çocuk vicdanlı olur , sorumluluk sahibi olur , sevmeyi öğrenir hemde çok guzel öğrenir hepsini
Eve yorgun argın geldiğinde o burnunu bacaklarına koyup sana masum masum baktığında ne yorgunluk kalır ne günün stresi kalır
Evde kedi ve köpek sevginin en masum halidir bana göre, şu anda köpeğim yok , yaklaşık 4 sene oldu en son köpeğim gideli ama 2 tane kedim var , onların da aşkı bambaşka ve çocuklarım çok farklı büyüyor kedilerimizle