Esim ve ogrencisinim velisi

Hahahah dert anlatacak başka kimseyi bulamamis mi yazik adama ya tayine kadar varmis is demek. Ayy şükür oyle abartili durumlar yok bizde

hayır cnm baya dişli olcaksın.yuvanda gozu var nerden bılebılırsın kı...burda ne hıkayeler gorduk..
Öyle tabide neler neler oluyor ama yinede öyle cemkiremem kadina öyle bi yapim yok yapamam yani en son Esim sevgilimken eski sevgilisi ariyodu ozaman bi telefonu ben acmistim ama ona bile hala pismanim. Bidaha hayatta yapmam

Son sayfaları okumadım ama ilk sayfalarda yazılanlara göre normal bir veli gibi yazmış. Yani okulla, öğrencisiyle ilgili şeyler.

Ben de 2 kızımın öğretmenlerine mesaj yazarım. arasam müsait olmayabilirler, bir de akşam saati ya da haftasonu rahatsız etmeyeyim diye yazarım. Örneğin Pazartesi'ye istenen ödevde yapılması gerekenleri anlatan direktifler yoksa bunu nasıl yapacağız diye yazarım.

Ya da hasta olduklarında okula gelmeyecek diye yazarım.

Allahtan öğretmenler bayan biz de. Ama erkek olsaydı da yazardım yine.

İlkokul öğretmeni mi bu? Ben de ilkokuldayken sürekli giriş çıkışlarda hocayı tutup dırdır konuşan veliler vardı. Ama giriş çıkışlarda. Hiçbirinin numarasını alıp ordan burdan mesaj yazdığını görmedim. Çok önemli bir konu varsa arayıp söylersin. Bana hiç hoş gelmedi ne münasebet yani? Bence açık açık "ben eşiyim hayırdır ulen sana?!?!?!?" diye bir giriş yapılabilir.

yorumlarda köyde kadının internet ya da whatsapp kullanması garipsenmiş.o kadar zor mu yani kullanmak.sonuçta anlık mesaj.üstelik her köy bir değildir.artık evlerde her tür elektronik alet mevcut ve her köyde yaşayan iş içinde değil.burada oğlu yaramaz olduğu için fazla pipirikli bir anne var.
benim bir komşum vardı.oğlu hiperaktifdi.neredeyse okulda yatıp kalkacaktı.daha da olmazsa akşam öğretmenin evine giderdi.bu tarz anneler var yani

Ben de bir sorun görmedim. Çocuğu için biraz daha fazla endişelenen bir anne sadece.
Çiftçilerinde interneti , wp sı var ayrıca. Onların yoğunluğuda şehirdekiler kadar , boşluğuda. Bunla bağdaştırmanıza anlam veremedim.

Yok anam artik kimseye hicbirseye guvenim kalmadi. Sanki bulasicinhastalik gibi heryerden cikiyor. Gecende bir yerde okudum. Adamla kadin evlilik terapistine gidiyorlar. Adam la terapist birbirine asik oluyor ve adam karisini terk ediyor.

Ohooo milletin haberi yok.Ne zannediliyosa koyler.Koylerde olan entrika olaylar sehir.merkezlerinde yok
Anlatsam roman olur eski calistigim koydeki ki burasi dag koyuydu.Valla orda yasilan asklarin hicbirindeki ihtiras burdaki konu acanlarda yok o kadar diyeyim.Koy deyip kucumsemeyin bence :)

Konu icinse de hem normal gelip hem de takip edilmesi gereken bir durum diyeyim.Erkek arkadasim sinif ogretmeni.Ona da ne pastalar borekler hediyeler geliyor.Ama dedigim gibi anne babadan cok ogretmeni ilgileniyor o donemde.Takipte kalin.

Son düzenleme:
Sen oyle san canm.hic muge anli izlemiyorsun sanirim bircok aldatma vs olaylari biri koynunda biri salvarinin cebinde sakli cifter cifter telefonlar kimlerde var haberin yok sanirim.bu samimiyet nedir hem neye guvenerek cocuguna ayri alaka bekliyor.onune gecmelisin bence.bigun o oyle yazinca sende cevap yaz hanimefendi bu konulari ya veli toplantisinda yada kardenside ayni okulda onunla halledebilirsiniz falan biseyler yaz bence sacmalik ya

Oğlunun hocasına Whatsapp'tan mesaj atmak.
Enteresan, gelip konuşsa normal derdim de. Bu bana çok normal görünmedi.

Aslinda haklisin canim o tarz yerlerde entrika daha fazla mi ne ? Yani şuanda biraz bajiyim eğer kişisel bi mesaji olursa müdahale ederim. Hem esimde tavrini belli edicek anlastik kendisiyle

naptınız merak ettim?
Hic bisey konu actigim aksam esimle konuştum. Rahatsizligimi whatsap.dan iletişimi çok dogru bulmadigimi. Ayni su unda ben olsa ve bi erkek veli benimlea ayni şekilde iletişim kursa hoşuna gidermiydi dedim oda dikkat edeceğini ve olmamasi için kadına tavrina belli edeceğini söyledi kapandi konu. Artik sonra nolur ladin bidaha yapar mi bilmiyorum ama burada bazi arkadaalarin tavsiye ettiği gibi ben esiyim gibisinden müdahale etmedim edememde zaten

Ya ben bazen bazı kadinlar hakkinda konusmak istiyorum ama, olmuyo boğazımda dugumleniyor.
Markette, pazarda,apartmanda, carsida, okulda sacmasapan gereksiz muhabbetlere giren ne kadar cok kadin var.
Bazi kadinlar kocalariyla kuramadigi muhabbeti disarida baska erkeklerle kurar.
Hele de guzelse ve esinden istediği ilgiyi goremiyorsa eyvah eyvah..
Alenen kocasini aldatan kadin daha delikanlıdir. Bu sekilde aldatilan adam cok daha sanslidir.
Ama 10-20-30 sene goz ve dil oynaslariyla aldatilmak cok daha aci vericidir.
Adam karisinin namuslu oldugunu zannediyor emmeeee kazın ayağı hic oyle degil..

Evet var öyle kadınlar sanirim oylelerini gorunce bizde herkesden herşeyden şüphelenir olduk

Erkek görünce vebalı görmüş gibi kaçalım o zaman. Dikkat çekmek istediğiniz şey gereksiz muhabbet ise insanların yaptığı muhabbetin gereksiz olduğuna siz karar veremezsiniz zaten. Ama muhabbeti yapanların kadın ve erkek olmasına dikkat çekiyorsanız, ki ben bunu yaptığınızı düşündüm, durum daha da vahim. İnsan insanla konuşur. Size kalsa bir kadın karşı komşusuyla asansörde şakalaştı diye kocasını aldatmış olacak. Daha neler yahu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…