- Konu Sahibi witchhunter
-
Hahahah dert anlatacak başka kimseyi bulamamis mi yazik adama ya tayine kadar varmis is demek. Ayy şükür oyle abartili durumlar yok bizdeBenim lisedeki sinif ogrtmenim(3 yil dersimize girdi 11. Sinifta sinif ogrtmenimizdi) sinif arkadasimla evlendi
Kiz asikti ama sacmaliyo saniyoduk
Millet ogretmenlere sarmis arkadas
Oglumun 1.sinifindaki ogretmeninide veliler rahatsiz ediyolarmis kocasiyla yasadigi sorunlari anlatan bile varmis adam tayinini aldirdi kurtuldu
Millet kudurmus
Öyle tabide neler neler oluyor ama yinede öyle cemkiremem kadina öyle bi yapim yok yapamam yani en son Esim sevgilimken eski sevgilisi ariyodu ozaman bi telefonu ben acmistim ama ona bile hala pismanim. Bidaha hayatta yapmamhayır cnm baya dişli olcaksın.yuvanda gozu var nerden bılebılırsın kı...burda ne hıkayeler gorduk..
yorumlarda köyde kadının internet ya da whatsapp kullanması garipsenmiş.o kadar zor mu yani kullanmak.sonuçta anlık mesaj.üstelik her köy bir değildir.artık evlerde her tür elektronik alet mevcut ve her köyde yaşayan iş içinde değil.burada oğlu yaramaz olduğu için fazla pipirikli bir anne var.
benim bir komşum vardı.oğlu hiperaktifdi.neredeyse okulda yatıp kalkacaktı.daha da olmazsa akşam öğretmenin evine giderdi.bu tarz anneler var yani
Sen oyle san canm.hic muge anli izlemiyorsun sanirim bircok aldatma vs olaylari biri koynunda biri salvarinin cebinde sakli cifter cifter telefonlar kimlerde var haberin yok sanirim.bu samimiyet nedir hem neye guvenerek cocuguna ayri alaka bekliyor.onune gecmelisin bence.bigun o oyle yazinca sende cevap yaz hanimefendi bu konulari ya veli toplantisinda yada kardenside ayni okulda onunla halledebilirsiniz falan biseyler yaz bence sacmalik yaMerhaba kizlar size danismak istediğim bi konu var acaba ben mi yanlis düşünüyorum. Benim Esim öğretmen. Bu aksam bir öğrenci velisinin eşime whatsap.tan mesaj yazdigini gördüm. Aslinda daha öncede yazmisti ama ben onemsememistim.birkac mesajda oğlunun hastalandigindan ödevini kardeşine vermesinden bahsetmiş.(bunlar olabilir tamam dedim )bir kere öğretmenler gününü kutlamis bir kere müsait olduğunuzda arar misiniz demis bu son mesajda da m...yi sicak bi yere oturtursaniz sevinirim hasta oluyoda bu aralar.bu son mesaj beni niyeyse rahatsiz etti. Aslini isterseniz ladin gün asiri bi sebeple mesaj atmis buda beni rahatsiz etti. Ben kiakanc bi insan degilimdir ama neden bi veli sürekli whatsap.dan yazarki oğlunun hocasina. Ablasida ayni okulda oda gelip söylese wsim ödevini verir.
Ve bu arada bu bayan köyde ciftcilikle uğraşan bi bayan.bunuda bu insani yadirgadigim icin soylemiyorum sakin yanlis anlamayin.hani o insanlar bizden daha yoğundur ve böle internetle falan pek uğraşmazlar yada ben öyle dusunuyorum
Yuhh diyorum başkada bisey diyemiyorumYok anam artik kimseye hicbirseye guvenim kalmadi. Sanki bulasicinhastalik gibi heryerden cikiyor. Gecende bir yerde okudum. Adamla kadin evlilik terapistine gidiyorlar. Adam la terapist birbirine asik oluyor ve adam karisini terk ediyor.
Aslinda haklisin canim o tarz yerlerde entrika daha fazla mi ne ? Yani şuanda biraz bajiyim eğer kişisel bi mesaji olursa müdahale ederim. Hem esimde tavrini belli edicek anlastik kendisiyleSen oyle san canm.hic muge anli izlemiyorsun sanirim bircok aldatma vs olaylari biri koynunda biri salvarinin cebinde sakli cifter cifter telefonlar kimlerde var haberin yok sanirim.bu samimiyet nedir hem neye guvenerek cocuguna ayri alaka bekliyor.onune gecmelisin bence.bigun o oyle yazinca sende cevap yaz hanimefendi bu konulari ya veli toplantisinda yada kardenside ayni okulda onunla halledebilirsiniz falan biseyler yaz bence sacmalik ya
Hic bisey konu actigim aksam esimle konuştum. Rahatsizligimi whatsap.dan iletişimi çok dogru bulmadigimi. Ayni su unda ben olsa ve bi erkek veli benimlea ayni şekilde iletişim kursa hoşuna gidermiydi dedim oda dikkat edeceğini ve olmamasi için kadına tavrina belli edeceğini söyledi kapandi konu. Artik sonra nolur ladin bidaha yapar mi bilmiyorum ama burada bazi arkadaalarin tavsiye ettiği gibi ben esiyim gibisinden müdahale etmedim edememde zatennaptınız merak ettim?
Evet var öyle kadınlar sanirim oylelerini gorunce bizde herkesden herşeyden şüphelenir oldukYa ben bazen bazı kadinlar hakkinda konusmak istiyorum ama, olmuyo boğazımda dugumleniyor.
Markette, pazarda,apartmanda, carsida, okulda sacmasapan gereksiz muhabbetlere giren ne kadar cok kadin var.
Bazi kadinlar kocalariyla kuramadigi muhabbeti disarida baska erkeklerle kurar.
Hele de guzelse ve esinden istediği ilgiyi goremiyorsa eyvah eyvah..
Alenen kocasini aldatan kadin daha delikanlıdir. Bu sekilde aldatilan adam cok daha sanslidir.
Ama 10-20-30 sene goz ve dil oynaslariyla aldatilmak cok daha aci vericidir.
Adam karisinin namuslu oldugunu zannediyor emmeeee kazın ayağı hic oyle degil..
Ya ben bazen bazı kadinlar hakkinda konusmak istiyorum ama, olmuyo boğazımda dugumleniyor.
Markette, pazarda,apartmanda, carsida, okulda sacmasapan gereksiz muhabbetlere giren ne kadar cok kadin var.
Bazi kadinlar kocalariyla kuramadigi muhabbeti disarida baska erkeklerle kurar.
Hele de guzelse ve esinden istediği ilgiyi goremiyorsa eyvah eyvah..
Alenen kocasini aldatan kadin daha delikanlıdir. Bu sekilde aldatilan adam cok daha sanslidir.
Ama 10-20-30 sene goz ve dil oynaslariyla aldatilmak cok daha aci vericidir.
Adam karisinin namuslu oldugunu zannediyor emmeeee kazın ayağı hic oyle degil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?