- 5 Ekim 2013
- 3.582
- 3.393
- 168
- Konu Sahibi witchhunter
-
Cep telefonlar velilere veriliyor mu? Ben vermezdim sanırım. Ya okuldan ulaşsın, ya gelsin görsün. Öğretmende olsa, mesaii saati diye bir kavram yok mu?Merhaba kizlar size danismak istediğim bi konu var acaba ben mi yanlis düşünüyorum. Benim Esim öğretmen. Bu aksam bir öğrenci velisinin eşime whatsap.tan mesaj yazdigini gördüm. Aslinda daha öncede yazmisti ama ben onemsememistim.birkac mesajda oğlunun hastalandigindan ödevini kardeşine vermesinden bahsetmiş.(bunlar olabilir tamam dedim )bir kere öğretmenler gününü kutlamis bir kere müsait olduğunuzda arar misiniz demis bu son mesajda da m...yi sicak bi yere oturtursaniz sevinirim hasta oluyoda bu aralar.bu son mesaj beni niyeyse rahatsiz etti. Aslini isterseniz ladin gün asiri bi sebeple mesaj atmis buda beni rahatsiz etti. Ben kiakanc bi insan degilimdir ama neden bi veli sürekli whatsap.dan yazarki oğlunun hocasina. Ablasida ayni okulda oda gelip söylese wsim ödevini verir.
Ve bu arada bu bayan köyde ciftcilikle uğraşan bi bayan.bunuda bu insani yadirgadigim icin soylemiyorum sakin yanlis anlamayin.hani o insanlar bizden daha yoğundur ve böle internetle falan pek uğraşmazlar yada ben öyle dusunuyorum
Yani bazi durumlarda ozellikle sinif öğretmenleri genelde paylaşıyor numarasini acil durumlar için falan. Evet whatsap. Biraz daha özel bi iletişim sekli tabiki kadinin bu şekilde iletişim kurmasai gereksiz.Cep telefonlar velilere veriliyor mu? Ben vermezdim sanırım. Ya okuldan ulaşsın, ya gelsin görsün. Öğretmende olsa, mesaii saati diye bir kavram yok mu?
Bu arada whatsup kadar lüzümsuz bir uygulama daha yok. Herkes herkese ulaşır oldu. Yazıyor millet, karşıdakinin okuduğunu haber veriyor...sonra niye okuda da cevaplamadı diye ilişkilerde sorun olur. Geçen Tv de bir program vardı, artık yazarken de karşıdaki yazdığını görecekmiş, kelime kelime görecek yani daha gönder tuşuna basmadan. Bu upgrade de oldu mu?
Kıssacası eşinize kaldırttın whatsup'u.
Saat Bask aramak mi ozaman alain çocuğunu evde kendi egitsin ne ayip.ya bazı anneler çok telaşlı oluyor.bir arkadaşım var saat başı arıyor öğretmeni belki öyle bir annedir.bence telaş edilecek bir durum yok
Evet zaten aksam esimle konuşup bizde boyle bi sonuca vardik. Sadece Esim bu iletişimin whatsap yada facebook gibi özel iletişim şekilleriyle olmamasi konusunda dikkatli olacagini söyledi. Kapandi konu.. Ben bu donem biraz hassasim yeni doğum yaptım ve is hayatima geri donmedim daha sürekli evde olunca azcik o.. Nem kapar hale gelmiş olabiliyor insan :)eşinize attığı mesajlar çocukla ilgili olmuş
kadın whatsup ı yeni kullanmaya başlamıştır heveslı olabilir
çocuğunu çok düşünüyordur arayıp rahatsız etmemek adına böyle davranıyor olabilir
ben eşinize karşı bir ilgi hissetmedim
benim de velilerim faceden whatsuptan yazarlar sorun etmem.
eşimin velileri de arar sorar sorun etmem.
eşim öğretmen olarak hep bayan veli ile iletişim halinde.
ne yapalım şimdi. bence garipsenecek bir durum yok.
Geçmiş olsun canim. Herkes siz ve anneniz kadar duyarli olamiyolar ne yazikki özel hayati yokmuş gibi yada sadece kendi çocuğu varmia gibi davranan iki yolar. Bu çocugun hastaligoda grip falan sizin ki gibi ciddi bi durum değil ama neyse ki kadim hwralde çocuğunun öğretmenine ilgi duycak kadar akilsi degilsir. Hoş günümüzde millet kimlere kimlere ilgi duyuyor ama yinede fesatlik yapmadan ese belli etmeden takip etmekte fayda var sanirimVelinin ilgisi varmı yokmu bilemiyorum, bu kadar az bilgiden bunu anlayamadım..
Ama ya ilgisi var ya da çok pimpirikli..
Size kendi hayatımızdan ve kardeşimden örnek vereyim mesela.. Kız kardeşim 4 yaşından beri skolyoz hastasıydı ( omurga eğriliği ) . Ve kesinlikle ters bir hareket yapmaması lazım, koşmamalı fazla, ne bileyim beden egitimi derslerinde aktif olmamalıydı. Annem okula bile yollamamayı dusundu bir aralar, ogretmenleri ile surekli iletisim icindeydi. Ama bu şekilde değil, bir problem oldugunda ya da konuşmak istediginde ya kendisi giderdi okula ya da beni yollardı okula bir git konuş bir bak diye.
Kardeşim 2012 yılında ameliyat oldu, şimdi iyice hassas, omurgaya platin ve vidalar takıldı. Beden egitimi yasak, yine ters hareketler yasak, ve en ufak zarar gelmemesi lazım, ki devlet okuluna yolluyoruz ve yaşıtları inanılmaz saldırgan hırçın çocuklar ergenligin verdiği enerji ile birbirlerinin ustunde tepiniyorlar. Her tenefus korku panik icindeyiz düşer mi biri iter mi birşey olur mu diye.. Buna rağmen öğretmenlere 1 gün olsun mesaj atmış değil annem, sadece ne zaman musaitsiniz demek için arar ve okula gider konuşur..
Annem çok hassas ve çok pimpiriklidir kardeşim konusunda, yinede ogretmenlere bu sekilde mesaj atıp sıcak yere oturtun soyle yapın boyle yapın demez, bunlar mesajda konusulucak kadar basit konular degil bence..
Siz şimdilik gözlemlemeye devam edin bence, mudahale etmeyin, eşinizin adına sakın yazmayın daha fazla kızıştırırsınız ortalığı, çok gerekiyorsa eşiniz nazik bir dille üstü kapalı şekilde uyarmalı..
münasebetsiz insan işte haddini bildirinMerhaba kizlar size danismak istediğim bi konu var acaba ben mi yanlis düşünüyorum. Benim Esim öğretmen. Bu aksam bir öğrenci velisinin eşime whatsap.tan mesaj yazdigini gördüm. Aslinda daha öncede yazmisti ama ben onemsememistim.birkac mesajda oğlunun hastalandigindan ödevini kardeşine vermesinden bahsetmiş.(bunlar olabilir tamam dedim )bir kere öğretmenler gününü kutlamis bir kere müsait olduğunuzda arar misiniz demis bu son mesajda da m...yi sicak bi yere oturtursaniz sevinirim hasta oluyoda bu aralar.bu son mesaj beni niyeyse rahatsiz etti. Aslini isterseniz ladin gün asiri bi sebeple mesaj atmis buda beni rahatsiz etti. Ben kiakanc bi insan degilimdir ama neden bi veli sürekli whatsap.dan yazarki oğlunun hocasina. Ablasida ayni okulda oda gelip söylese wsim ödevini verir.
Ve bu arada bu bayan köyde ciftcilikle uğraşan bi bayan.bunuda bu insani yadirgadigim icin soylemiyorum sakin yanlis anlamayin.hani o insanlar bizden daha yoğundur ve böle internetle falan pek uğraşmazlar yada ben öyle dusunuyorum
Geçmiş olsun canim. Herkes siz ve anneniz kadar duyarli olamiyolar ne yazikki özel hayati yokmuş gibi yada sadece kendi çocuğu varmia gibi davranan iki yolar. Bu çocugun hastaligoda grip falan sizin ki gibi ciddi bi durum değil ama neyse ki kadim hwralde çocuğunun öğretmenine ilgi duycak kadar akilsi degilsir. Hoş günümüzde millet kimlere kimlere ilgi duyuyor ama yinede fesatlik yapmadan ese belli etmeden takip etmekte fayda var sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?