- 29 Haziran 2014
- 4.213
- 4.244
- 133
- Konu Sahibi witchhunter
-
İşte veliler köyde köyde okula uzak gelemiyoz diyorlar hepsürekli arayip mesaj atmada elbette çocuğunun durumu için arasin hatta aradiginda dakikalarca konusuyor susmuyoda
Oyu canim ben bu kadar sert cikmamaistim valla. :) artik kadrinin gunahini almiyim dedim birajtim gidisatina biraktim bakalim falso bi mesaji olcakmigerızekalı kadın !!! illa rezıl edıceksın onu.karaktersız
Zaten kadim alt tarafi bir kere görmüştür edimi hani ilgi olma ihtimali bencede düşük ama yinede rahatsiz edici bi durum. Esim cevao vermemiş sadece bir mesaja tamam yazmis okadarİnsanlar ne kadar bencil ya...Bi bayanın evli bi erkeğe mesaj atarken oncelikle evli oldugunu ve esinin rahatsız olabileceğini düşünmesi lazım. Raporlu hasta iş arkadaşımı bile aramaya çekinirim, işyerinden erkek arkadaşa ara sor selam söyle bizden derim
Sadece çocuk için dialog kuruyor gibi geldi bana da ama bu bencilliktir artı her veli ogrencisine ozel ilgi beklerse vay ogretmenin haline...
Rahatsız olmakla haklısınız bence.
Mesajına siz cvp verin bence de yukarda arkadasın yazdıgı gibi...
Peki eşiniz ne yazmış?
Ogretmenler gununu kutlaması da hoş gelmedi zaten cocuklar aracılıgı ile kutlanıyor
Sen diyince bende merak ettim biliyomusun. Diğer tum velilerin babasıyla gorusuyo telinde de x.un babasi diye kayitli hepai bitek bunun annesi ... Acaba boşanmış falanmi ki kadin bilemedimbi kaç kere cevap vermezse rahatsız olduğunu anlar bir daha mesaj atmaz.benim de başıma buna benzer bişey gelmişti velilerin hepsinde numaram var zaten normal olan bu bize ulaşabilmeliler.ama böyle sık sık mesaj atmak normal değil hele de bana olduğu gibi mesajda gülücük varsa :) mesaj atan bayanın eşi olup olmadığını merak ettim
Yok onu hayatta yapamam canim. Eşini rezil etmiş olurum ozaman. Eşime dedim zaten büyük ihtimal artik biraz daha uzak durmasini saglicaktir.Siz cevap yazın hatta uyarın ama "Eşiyim" kelimesini kullanmayı ihmal etmeyin :) Tamam ortada çocuk var ama her şeyin de bir adabı var.
Çok yaramazzz oğlu :)Eşinize ilgisi yok muhtemelen fakat bildiğin bariz oğluna kıyak yapılmasını istiyor.
onun oğlunun diğer öğrencilerden farkı ney özelliği ney
Valla çok haklisin. Aradimida kapatmak bilmiyor valla kadinköyde falan anlamam...
köyde ama maşallah whatsap kullanırken hiç de köy değil
hiç kusura bakmasın doktora mesai saati dışında gidiyorlar mı yok
adliyeye yok
devlet dairesine yok
ozaman öğretmen niye rahatsız ediliyor
acil olmadıkça aranmamalı..
çocuğu için fedakar davransın okula gitsin
Ayrıca dusunuyorumda o kadinin esi görse böyle yazdigini falan sık sık o ne der acaba? Bence oda istemez benim esim istemezdi yaniİnsanlar ne kadar bencil ya...Bi bayanın evli bi erkeğe mesaj atarken oncelikle evli oldugunu ve esinin rahatsız olabileceğini düşünmesi lazım. Raporlu hasta iş arkadaşımı bile aramaya çekinirim, işyerinden erkek arkadaşa ara sor selam söyle bizden derim
Sadece çocuk için dialog kuruyor gibi geldi bana da ama bu bencilliktir artı her veli ogrencisine ozel ilgi beklerse vay ogretmenin haline...
Rahatsız olmakla haklısınız bence.
Mesajına siz cvp verin bence de yukarda arkadasın yazdıgı gibi...
Peki eşiniz ne yazmış?
Ogretmenler gununu kutlaması da hoş gelmedi zaten cocuklar aracılıgı ile kutlanıyor
Hehh sonunda biri beni anlafi. Köyde dedim diye birileri kucumsedigimi dusunmus cunku ama demek istediğim sizinki gibi nazil vakit buluyor.valla koyu de hic bilmiyorum tatlim ama acaba esi yok bosanmis yada vefat mi etmiş diye düşünmedim değil simdi başka hic bi anne aramiyor cunkuBence kizmakta haklisiniz.Esidemi birsey demiyor acaba.Oglunun ogretmeniymis diye habire aranmaz bence. oglu hastaymis sicak bir yere oturmaliymis bunu kadin yerine esinin soylemesi daha uygun olur du.Ogretmenler gununu mesaj yazarak kutlamasida cok gereksiz.Anlamadigim nasil firsat buluyor koyde Whatsapp a .benim ailemde koyde yasiyorlar ve annemlerin evdr oturmaya bile zamanlari olmuyor helede yaz ayi ise...Hangi koymus merak ettim.
aslında mantıklı yoksa bi bayanda sürekli bi adama mesaj atmaz eşi yanındaysa yani genelde böyledir.bana mesaj atan öğrenciden annesiyle babasının ayrı yaşadığını bi ara tekrar denemek için birlikte yaşamaya başladıklarını bu arada küçük kardeşinin olduğunu öğrendim bunları o kadar neşeyle anlattı ki çocuk gülmekten başka elimden bişey gelmedi ama artık o veliyle konuşurken daha dikkat edeceğimSen diyince bende merak ettim biliyomusun. Diğer tum velilerin babasıyla gorusuyo telinde de x.un babasi diye kayitli hepai bitek bunun annesi ... Acaba boşanmış falanmi ki kadin bilemedim
Oyu canim ben bu kadar sert cikmamaistim valla. :) artik kadrinin gunahini almiyim dedim birajtim gidisatina biraktim bakalim falso bi mesaji olcakmi
Ben çok nadir kiakanirim eşimi oyuzden kiskansigimda genelde hoşuna gider pis pia siritir. bidaha mesaj attarsa bozamam ya ben yapima ters elimde değil yanieşini de çaktırmadan incele bakalım.bu durumdan keyıf mı alıyor yoksa sınırlenıyor mu? onun davranısları durumu etkıler.bu arada o gerızekalı kadın bır daha msj attı mı,ben olsam onu cok pıs bozar rezıl ederdım..
Ben çok nadir kiakanirim eşimi oyuzden kiskansigimda genelde hoşuna gider pis pia siritir. bidaha mesaj attarsa bozamam ya ben yapima ters elimde değil yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?