Esim ve ogrencisinim velisi

İşte veliler köyde köyde okula uzak gelemiyoz diyorlar hep sürekli arayip mesaj atmada elbette çocuğunun durumu için arasin hatta aradiginda dakikalarca konusuyor susmuyoda

köyde falan anlamam...
köyde ama maşallah whatsap kullanırken hiç de köy değil
hiç kusura bakmasın doktora mesai saati dışında gidiyorlar mı yok
adliyeye yok
devlet dairesine yok
ozaman öğretmen niye rahatsız ediliyor
acil olmadıkça aranmamalı..
çocuğu için fedakar davransın okula gitsin

Zaten kadim alt tarafi bir kere görmüştür edimi hani ilgi olma ihtimali bencede düşük ama yinede rahatsiz edici bi durum. Esim cevao vermemiş sadece bir mesaja tamam yazmis okadar

Sen diyince bende merak ettim biliyomusun. Diğer tum velilerin babasıyla gorusuyo telinde de x.un babasi diye kayitli hepai bitek bunun annesi ... Acaba boşanmış falanmi ki kadin bilemedim

Eşinize ilgisi yok muhtemelen fakat bildiğin bariz oğluna kıyak yapılmasını istiyor.

onun oğlunun diğer öğrencilerden farkı ney özelliği ney

Valla çok haklisin. Aradimida kapatmak bilmiyor valla kadin

Ayrıca dusunuyorumda o kadinin esi görse böyle yazdigini falan sık sık o ne der acaba? Bence oda istemez benim esim istemezdi yani

Bence kizmakta haklisiniz.Esidemi birsey demiyor acaba.Oglunun ogretmeniymis diye habire aranmaz bence. oglu hastaymis sicak bir yere oturmaliymis bunu kadin yerine esinin soylemesi daha uygun olur du.Ogretmenler gununu mesaj yazarak kutlamasida cok gereksiz.Anlamadigim nasil firsat buluyor koyde Whatsapp a .benim ailemde koyde yasiyorlar ve annemlerin evdr oturmaya bile zamanlari olmuyor helede yaz ayi ise...Hangi koymus merak ettim.

Ben cok kez sahıt olmusumdur .. Arkadaslarımın cocuklarının ogretmenlerıyle sık sık konusmalarına.. Hemen yaftalamayın bence

Hehh sonunda biri beni anlafi. Köyde dedim diye birileri kucumsedigimi dusunmus cunku ama demek istediğim sizinki gibi nazil vakit buluyor.valla koyu de hic bilmiyorum tatlim ama acaba esi yok bosanmis yada vefat mi etmiş diye düşünmedim değil simdi başka hic bi anne aramiyor cunku

Sen diyince bende merak ettim biliyomusun. Diğer tum velilerin babasıyla gorusuyo telinde de x.un babasi diye kayitli hepai bitek bunun annesi ... Acaba boşanmış falanmi ki kadin bilemedim
aslında mantıklı yoksa bi bayanda sürekli bi adama mesaj atmaz eşi yanındaysa yani genelde böyledir.bana mesaj atan öğrenciden annesiyle babasının ayrı yaşadığını bi ara tekrar denemek için birlikte yaşamaya başladıklarını bu arada küçük kardeşinin olduğunu öğrendim bunları o kadar neşeyle anlattı ki çocuk gülmekten başka elimden bişey gelmedi ama artık o veliyle konuşurken daha dikkat edeceğim

Oyu canim ben bu kadar sert cikmamaistim valla. :) artik kadrinin gunahini almiyim dedim birajtim gidisatina biraktim bakalim falso bi mesaji olcakmi

eşini de çaktırmadan incele bakalım.bu durumdan keyıf mı alıyor yoksa sınırlenıyor mu? onun davranısları durumu etkıler.bu arada o gerızekalı kadın bır daha msj attı mı,ben olsam onu cok pıs bozar rezıl ederdım..

Ben çok nadir kiakanirim eşimi oyuzden kiskansigimda genelde hoşuna gider pis pia siritir. bidaha mesaj attarsa bozamam ya ben yapima ters elimde değil yani

Benim lisedeki sinif ogrtmenim(3 yil dersimize girdi 11. Sinifta sinif ogrtmenimizdi) sinif arkadasimla evlendi
Kiz asikti ama sacmaliyo saniyoduk
Millet ogretmenlere sarmis arkadas

Oglumun 1.sinifindaki ogretmeninide veliler rahatsiz ediyolarmis kocasiyla yasadigi sorunlari anlatan bile varmis adam tayinini aldirdi kurtuldu

Millet kudurmus

Yazılanları tek tek okumadım ama ben pek bir garip bulmadım durumu. Pimpirikli biriyse en saçma şey de bile arar, yazar, gider, konuşur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…