- Konu Sahibi witchhunter
-
Merhaba kizlar size danismak istediğim bi konu var acaba ben mi yanlis düşünüyorum. Benim Esim öğretmen. Bu aksam bir öğrenci velisinin eşime whatsap.tan mesaj yazdigini gördüm. Aslinda daha öncede yazmisti ama ben onemsememistim.birkac mesajda oğlunun hastalandigindan ödevini kardeşine vermesinden bahsetmiş.(bunlar olabilir tamam dedim )bir kere öğretmenler gününü kutlamis bir kere müsait olduğunuzda arar misiniz demis bu son mesajda da m...yi sicak bi yere oturtursaniz sevinirim hasta oluyoda bu aralar.bu son mesaj beni niyeyse rahatsiz etti. Aslini isterseniz ladin gün asiri bi sebeple mesaj atmis buda beni rahatsiz etti. Ben kiakanc bi insan degilimdir ama neden bi veli sürekli whatsap.dan yazarki oğlunun hocasina. Ablasida ayni okulda oda gelip söylese wsim ödevini verir
Yok ekleme diye bisey yok.whatsap. internet üstünden mesajlaşma diyebiliriz. Ha telefonuna mesaj atmis ha whatsapWatsapp i Hic Bilmiyorum cahilligimi bagislayin, ama Facebook gibi birseyse hani, Anlamadim kim kimi eklemis ve Neden sosyal medyada velilerle muhatap oluyor esiniz.. sacma geldi bana cnm..
Ben kiskanc degilimdir aslında sadece gün asiri bi sebeple yazmis bende nedense rahatsiz oldumAbartmayın bence.
Bende kıskancımdır ama çocuğum hasta sıcak yere oturtun demiş ne var bunda ?
Ayy yok hayatta yapamam öyle biseyi. Zaten engelleaemde ariyo mesaj atmadigindadaSiz de engelleyin ya da "ben esiyim bir daha rahatsiz etmezseniz seviniriz" deyin. Ben olsam derdim..
Bende ilk defa bu aksam rahatsız etmeye başladı bu mesajlar beni dedim. Saçmalama dedi bende senden yana değilde ondan yana başka bi sebep olabilir dedim. Yok artik o kadindan yana öyle bisey olmaz deduÖğretmenin telefonu acil bir durum olabilir diye düşünülerek veli tarafından alınabilir ama böyle her gün mesaj atıyorsa hem ayıp, hem anormal bir durum. Eşiniz ne diyor bu konuda?
Esim değil annesi sicak yerde oturtun demiş. Esim sadece bir mesaja cevap yazmis oda "tamam"bana tuhaf geldi ya
ne bileyim eşinizin sıcak yere oturtun demesi de tuhaf geldi açıkçası bir tuhaflık var gibi
bence hoş olmamış iletişim şekilleri..
Esim tüm velilerle konuşur aslında çoğunun babasıyla konuşur ama bu kadim kendisi ariyo mesaj atiyo.bu şekilde bi tepki vermez Esim hayattakadın eşinize bir daha yazarsa, eşinizin telefonundan bundan böyle velilerle telefonda haberleşmiyorum, isteklerinizi direkt okula veya çocuğunuza belirtin o söylesin diye cevap yazdırın. direkt soğuk duş etkisi oluşur bence. dikkatli olun.
Ayy canim çok üzüldüm.bende öğretmenin ve hic bir velime numara vermem okulu arayin derim ama Esim sinif öğretmeni durumu farklı çocuklarda küçük ister istemez numarasini veriyo. Ayy bi tirstim simdiahh ben size ne anlatıyım bilmem ki on yıllık evliliğimi bu veliler ve sınır koymasını bilemeyen koca yüzünden bitirmiş birisiyim. ilk beş yılda sınıf anamız sanki eski eşimin annesi gibi davranış sergilerdi. aynen zırt pırt sebep bulur arardı. kaşar bunlar. ne var bunda olur mu? kızım 3. sınıfta öğretmenini bir kez aramadım, gerekte yok. herkes işini yapsın. on yılda kadınlar değişti durum değişmedi. özleyenler mi istesin, kapalı kadının yarı dekolte msn den kamera açmasını mı her şeye şahit oldum. yol yakınken what up ı iptal edin hatta numara değiştirip veliye vermesin.. iş işte kalsın. yoksa sonun aynı olur..
İşte veliler köyde köyde okula uzak gelemiyoz diyorlar hepbence eşinize rahatsız olduğunuzu söyleyin....
acil durumlar hariç velilerin okula gelip iletişim kurmaları yönünde toplantı yapsın söylesin
öğretmenin de bir yaşantısı var zırt bırt mesaj atılmaz öyle...
çok acilse gelir okula söyler
bence gıcık bir durum
Sadece bi kere tamam yazmisayrıca eşiniz cevap veriyor mu?
Yok zaten yapamam. Eşimw yap diye rica ederim ama alip ben yapamam yani saygisizlik olur eşime karsidaAsla siz karışmayın. Bu olayın tarafı siz değilsiniz. Eşiniz engellesin. Ben de geç saatte arayan veya mesaj atan velilerimi engelliyorum. Siz sakın taraf olmayın, mesajını siz cevaplamayın.
Eşinizin suçu yok neticede, bazı insanların cidden ayarları bozuk, kiminle hangi çerçevede iletişim kurmaları gerektiğini bilmiyorlar. İşte bu durumda iş eşinize düşüyor, velilere "çok acil durumlar hariç" özel telefonundan kendisini aramamaları gerektiğini hatırlatmalı bence.Bende ilk defa bu aksam rahatsız etmeye başladı bu mesajlar beni dedim. Saçmalama dedi bende senden yana değilde ondan yana başka bi sebep olabilir dedim. Yok artik o kadindan yana öyle bisey olmaz dedu
Hakli olabikirsin canimBence büyütülecek bişey yok. Pimpirikli bir veli olabilir. Öğretmeni eşiniz değil de bir bayan olsaydı da aynı şekilde davranırdı diye tahmin ediyorum. Kafanızı takıp huzurunuzu bozmayın bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?