- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.077
- 498
- 47
- Konu Sahibi witchhunter
-
arkadaş karışmayacağını yazdı canım..tabiiki doğru değil..o veliler her yerde var malesef.her gun her gun cocugunda ne degisiklik bekliyorlar bilmiyorum. ama onun disinda veli ogretmeni arayarak rahatsiz ettigini dusundugu icin watsap tan veya mail le konusunu iletebilir.
eslerin ogretmen veli iliskisinde hic bir rolunun olnamasi gerekir
Birdahakine siz cevap yazın eşim müsait değil ben iletirim diyeMerhaba kizlar size danismak istediğim bi konu var acaba ben mi yanlis düşünüyorum. Benim Esim öğretmen. Bu aksam bir öğrenci velisinin eşime whatsap.tan mesaj yazdigini gördüm. Aslinda daha öncede yazmisti ama ben onemsememistim.birkac mesajda oğlunun hastalandigindan ödevini kardeşine vermesinden bahsetmiş.(bunlar olabilir tamam dedim )bir kere öğretmenler gününü kutlamis bir kere müsait olduğunuzda arar misiniz demis bu son mesajda da m...yi sicak bi yere oturtursaniz sevinirim hasta oluyoda bu aralar.bu son mesaj beni niyeyse rahatsiz etti. Aslini isterseniz ladin gün asiri bi sebeple mesaj atmis buda beni rahatsiz etti. Ben kiakanc bi insan degilimdir ama neden bi veli sürekli whatsap.dan yazarki oğlunun hocasina. Ablasida ayni okulda oda gelip söylese wsim ödevini verir.
Ve bu arada bu bayan köyde ciftcilikle uğraşan bi bayan.bunuda bu insani yadirgadigim icin soylemiyorum sakin yanlis anlamayin.hani o insanlar bizden daha yoğundur ve böle internetle falan pek uğraşmazlar yada ben öyle dusunuyorum
Elbette irtobat halindedir ama bu hergun gergin olmamali bence önemli bi sebepte yokken helekiveli ogretmene watsap tan isteklerini yazmis.ne var bunda.kiskancligin bu kadarini anlamam mumkun degil.hepimiz yani cocugu okula giden pek cok veli ogretmenle bir sekilde irtibattadir. bu ya telefonla ya mail ya mesajla olur.ne farkeder yani..
Ben yinede whatsap.dan değilde konuşma olarak yapilmasini isterdimBenim velilerimle watsap gurubum var onlar habire yazışırlar bende gerektiğinde yazarım kimi zaman çok işime yarar eşiniz de dozunu ayarlıyordur metal etmeyin
Yazmamis aslında bir kere tamam yazmisEşiniz cevap verirse kadın yazmaya devam eder
en iyisi cevap yazmamak
Yine hastalık mis galiba sebepneden müsait misiniz arar mısınız demiş konu neymiş o zaman ? bunu merak ettim .çok korumacı anne olabilir .
Ablasiylada haber gönderebilir sonuçta whatsap.da rahatsizlik sebebi olabilir.o veliler her yerde var malesef.her gun her gun cocugunda ne degisiklik bekliyorlar bilmiyorum. ama onun disinda veli ogretmeni arayarak rahatsiz ettigini dusundugu icin watsap tan veya mail le konusunu iletebilir.
eslerin ogretmen veli iliskisinde hic bir rolunun olnamasi gerekir
Eşiniz orada okuduklarını uygulamış mı peki yer değişikliği vsYazmamis aslında bir kere tamam yazmis
Way be maşallah uani bile bile üstelik tüm bu samimiyet. Bunlar beni bilmez bile :) artik ne yaparlar bilememişin ilginç yanı yapan kadınlar evli ve tanıdığım yani beni bilen insanlardı. size kurmaca gibi gelebilir ama maalesef gerçek üstelik çocuğum var ben bu ilçede doğup büyüdüm. cesaretleri takdirlik :) sonuçta problemlerin faturası eski eşe çıktı çünkü bana sadakat sorumlusu o idi. Her şeyin hayırlısı. o dönemde sınıf öğretmeniydi sonra müdür yardımcısı oldu veli sayısı haliyle katlandı. demem o ki öğretmeni aramam gerekte duymuyorum ama bazıları bu işi abartmış durumda hatta bir öğretmen ablamız okul aile birliğini kaldırsınlar bu durumlar çok öğretmenin başında diye yorumda bulunmuştu..
Yok cevap vermemiş uygulamismi sinifta bilemem. Tek bi cevabi var eaimin tamam diyeEşiniz orada okuduklarını uygulamış mı peki yer değişikliği vs
cevap yazmamışsa eşinize bişey söylemeyin
hatta bir gün yemeği hazırladım baş başa yemek yiyecektik kadın aradı yarım saat diğer sınıf annesini çekiştiriyor dolap fiyatı derken masada bekle bekle patladım.. demem o ki 10 yılda veliler değişti zırt pırt salakça şeyler için x beyyy diye arayan kadınlar hep oldu. yakında kadın kocası derse yardım etmiyor dan evdeki şiddetten ağlanır yanaşır demişti dersiniz.Ben yinede whatsap.dan değilde konuşma olarak yapilmasini isterdim
Köyde bile kadınlar watsap kullanıyor yaYok cevap vermemiş uygulamismi sinifta bilemem. Tek bi cevabi var eaimin tamam diye
öyle bi durumda Esim karesi koyar diye düşünüyorum sewmez o tarz muhabbetleri pekhatta bir gün yemeği hazırladım baş başa yemek yiyecektik kadın aradı yarım saat diğer sınıf annesini çekiştiriyor dolap fiyatı derken masada bekle bekle patladım.. demem o ki 10 yılda veliler değişti zırt pırt salakça şeyler için x beyyy diye arayan kadınlar hep oldu. yakında kadın kocası derse yardım etmiyor dan evdeki şiddetten ağlanır yanaşır demişti dersiniz.
Elbette irtobat halindedir ama bu hergun gergin olmamali bence önemli bi sebepte yokken heleki
bence rahatsizlik sebebi degil.kadin mesajini yazmis.ogretmen istedigi zaman cevap verir veya vermez.ayrica her meslegin bazi mecburiyetleri vardir.ogretmenlik gibi cocuklarin egitimi ve ogretimi noktasindaki bir meslekte ogretmen ve veli devamli dirsek temasinda olmalidir.Ablasiylada haber gönderebilir sonuçta whatsap.da rahatsizlik sebebi olabilir.
Tabikide kullanırlar ben ondan sebep demedim zatende ne bileyim. Benim hassas animada denk gelmiş olabilirKöyde bile kadınlar watsap kullanıyor ya
art niyeti olmayabilir kadının eşinizde cevap vermemiş üstüne düşmeyin
Karismiyorum zaten ona bidaha yazmasin sakin yada engelle konuşma diye bisey demem sadece rahatsız olduğumu dile getirip dikkat etmesini söyledimbence rahatsizlik sebebi degil.kadin mesajini yazmis.ogretmen istedigi zaman cevap verir veya vermez.ayrica her meslegin bazi mecburiyetleri vardir.ogretmenlik gibi cocuklarin egitimi ve ogretimi noktasindaki bir meslekte ogretmen ve veli devamli dirsek temasinda olmalidir.
aslinda sunu demek istiyorum .esinizin basarili bir ogretmen olarak kariyerinde ilerlemesini istiyorsaniz velilerle irtibatina karismayin.zaten velinin nesini esinizden kiskanasiniz ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?