Esim ve ogrencisinim velisi

arkadaş karışmayacağını yazdı canım..tabiiki doğru değil..

Benim velilerimle watsap gurubum var onlar habire yazışırlar bende gerektiğinde yazarım kimi zaman çok işime yarar eşiniz de dozunu ayarlıyordur metal etmeyin

Birdahakine siz cevap yazın eşim müsait değil ben iletirim diye

veli ogretmene watsap tan isteklerini yazmis.ne var bunda.kiskancligin bu kadarini anlamam mumkun degil.hepimiz yani cocugu okula giden pek cok veli ogretmenle bir sekilde irtibattadir. bu ya telefonla ya mail ya mesajla olur.ne farkeder yani..
Elbette irtobat halindedir ama bu hergun gergin olmamali bence önemli bi sebepte yokken heleki

Ablasiylada haber gönderebilir sonuçta whatsap.da rahatsizlik sebebi olabilir.

Way be maşallah uani bile bile üstelik tüm bu samimiyet. Bunlar beni bilmez bile :) artik ne yaparlar bilemem

Ben yinede whatsap.dan değilde konuşma olarak yapilmasini isterdim
hatta bir gün yemeği hazırladım baş başa yemek yiyecektik kadın aradı yarım saat diğer sınıf annesini çekiştiriyor dolap fiyatı derken masada bekle bekle patladım.. demem o ki 10 yılda veliler değişti zırt pırt salakça şeyler için x beyyy diye arayan kadınlar hep oldu. yakında kadın kocası derse yardım etmiyor dan evdeki şiddetten ağlanır yanaşır demişti dersiniz.

velilerle whats up gurubu olur.. kadın kadına arada gir konuş yada erkek erkeğe ama durum öğretmen erkekse ne var bunda demeyin, sonunda ben yaşadım ne olduğunu gördüm. hatta başka bir evli öğretmenle dul veli aynen kaynaşıp yemekte görüldü. bana bu sektörde çığ gibi artan sorun gibi geliyor..

öyle bi durumda Esim karesi koyar diye düşünüyorum sewmez o tarz muhabbetleri pek

Elbette irtobat halindedir ama bu hergun gergin olmamali bence önemli bi sebepte yokken heleki

Ablasiylada haber gönderebilir sonuçta whatsap.da rahatsizlik sebebi olabilir.
bence rahatsizlik sebebi degil.kadin mesajini yazmis.ogretmen istedigi zaman cevap verir veya vermez.ayrica her meslegin bazi mecburiyetleri vardir.ogretmenlik gibi cocuklarin egitimi ve ogretimi noktasindaki bir meslekte ogretmen ve veli devamli dirsek temasinda olmalidir.
aslinda sunu demek istiyorum .esinizin basarili bir ogretmen olarak kariyerinde ilerlemesini istiyorsaniz velilerle irtibatina karismayin.zaten velinin nesini esinizden kiskanasiniz ki.

Hayır musait olunca niye arıcak cocugunun ogretmeni orası kafamı kurcaladı..
Ne kadınlar var yahu

Karismiyorum zaten ona bidaha yazmasin sakin yada engelle konuşma diye bisey demem sadece rahatsız olduğumu dile getirip dikkat etmesini söyledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…