Esim ve ogrencisinim velisi

Hakli olabikirsin canim
annem de öğretmen babam da
annem toplantıları velilere whatsapp tan haber verir
o kadının hali hal değil gibime geldi
bence whatsapp tan muhatap olmasın eşiniz o kadınla mümkünse kaldırsın hatta bence whatsapp ı ne gerek yüz göz olmasına bir kişiyle

yok canım ya mesafesini bilmeyen bir veli işte..

yuhhh diyorum artık. ne diyosunuzzz yaaaa. aşırı sinir bozucu. ben burda sinirlendim doğrusu.bu ne cürret bu ne saygısızlık.varsa bi derdin bi sıkıntın okula gel söyle yada kısa bır telefon görüşmesi yap uzatmadan kapat. eşinizle konuşun rahatsizliğinizi söyleyin bu konu fazla uzamadan. ya eşiniz whatsapp tan engellesin o kişiyi yada tel no değiştirsin. bu ne samimiyet ya. tamm öğretmen olabilir eşiniz ama özel hayata saygı yok mu??

ende öyle duaunuyorum. Esimi biliyorum resmi konuşur ama yinede kafini tanimiyorum.

veli ogretmene watsap tan isteklerini yazmis.ne var bunda.kiskancligin bu kadarini anlamam mumkun degil.hepimiz yani cocugu okula giden pek cok veli ogretmenle bir sekilde irtibattadir. bu ya telefonla ya mail ya mesajla olur.ne farkeder yani..

veli ogretmene watsap tan isteklerini yazmis.ne var bunda.kiskancligin bu kadarini anlamam mumkun degil.hepimiz yani cocugu okula giden pek cok veli ogretmenle bir sekilde irtibattadir. bu ya telefonla ya mail ya mesajla olur.ne farkeder yani..
bazen velilerde abartıyor ciden..yeğenimin gittiği okulda devletin okulu ikinci sınıf,her akşam kadınlar öğretmenin etrafında,her gün çocuğun durumumu sorulur bazen abartıyorlar gerçekten..

neden müsait misiniz arar mısınız demiş konu neymiş o zaman ? bunu merak ettim .çok korumacı anne olabilir .

bazen velilerde abartıyor ciden..yeğenimin gittiği okulda devletin okulu ikinci sınıf,her akşam kadınlar öğretmenin etrafında,her gün çocuğun durumumu sorulur bazen abartıyorlar gerçekten..
o veliler her yerde var malesef.her gun her gun cocugunda ne degisiklik bekliyorlar bilmiyorum. ama onun disinda veli ogretmeni arayarak rahatsiz ettigini dusundugu icin watsap tan veya mail le konusunu iletebilir.
eslerin ogretmen veli iliskisinde hic bir rolunun olnamasi gerekir

Ayy canim çok üzüldüm.bende öğretmenin ve hic bir velime numara vermem okulu arayin derim ama Esim sinif öğretmeni durumu farklı çocuklarda küçük ister istemez numarasini veriyo. Ayy bi tirstim simdi

işin ilginç yanı yapan kadınlar evli ve tanıdığım yani beni bilen insanlardı. size kurmaca gibi gelebilir ama maalesef gerçek üstelik çocuğum var ben bu ilçede doğup büyüdüm. cesaretleri takdirlik :) sonuçta problemlerin faturası eski eşe çıktı çünkü bana sadakat sorumlusu o idi. Her şeyin hayırlısı. o dönemde sınıf öğretmeniydi sonra müdür yardımcısı oldu veli sayısı haliyle katlandı. demem o ki öğretmeni aramam gerekte duymuyorum ama bazıları bu işi abartmış durumda hatta bir öğretmen ablamız okul aile birliğini kaldırsınlar bu durumlar çok öğretmenin başında diye yorumda bulunmuştu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…