- 16 Aralık 2011
- 13.790
- 13.669
- 498
- Konu Sahibi witchhunter
-
oo o zaman kadında tuhaflık tamamenEsim değil annesi sicak yerde oturtun demiş. Esim sadece bir mesaja cevap yazmis oda "tamam"
Kalorifer yanına oturtun demek istemiş. Malum sınıflarda petekler tek bir tarafta oluyor.bana tuhaf geldi ya
ne bileyim eşinizin sıcak yere oturtun demesi de tuhaf geldi açıkçası bir tuhaflık var gibi
bence hoş olmamış iletişim şekilleri..
tamamen bu konuya uzak oldugum icin merak ettim boyle bir iletisim sekli var mi artik veli ogretmen arasinda?varsa da zirt pirt yazilmamali bence,empati yapiyorum hic hoslanmazdim ama kadina mesaj da atmazdim,esinizin tepkisi nasil peki[/QUOTE
Evet var tabi iletişimleri. Esim çocuklarin hepsinin durumunu periyodik olarak mesajla iletir velilere ama toplu mesaj gibi biseydir o. Bu whatsap.dan ay ne biliyim benim hüsnü kuruntum olabilir tabi. Esim sacmaladigimi dusunuyor
annem de öğretmen babam daHakli olabikirsin canim
bencede veli pimpirikli..her veli gerektiği gibi davranamıyor maalesef..abartmış artık..böyle olduğu zaman numara vermekte doğru değil gibi..4 aydır oğlumun kreşini 4 defa aramışışızdır onuda eşim aradı..Hakli olabikirsin canim
Hayir sadece bu veli yazmis diğerleri arar gerektiğinde.Hayir yani ne gerek var ?
Whatsappten yazmaya , bune samimiyet .
Her veli yaziyormu hayir sanmiyorum.
yok canım ya mesafesini bilmeyen bir veli işte..annem de öğretmen babam da
annem toplantıları velilere whatsapp tan haber verir
o kadının hali hal değil gibime geldi
bence whatsapp tan muhatap olmasın eşiniz o kadınla mümkünse kaldırsın hatta bence whatsapp ı ne gerek yüz göz olmasına bir kişiyle
normali bu zaten..Hayir sadece bu veli yazmis diğerleri arar gerektiğinde.
ende öyle duaunuyorum. Esimi biliyorum resmi konuşur ama yinede kafini tanimiyorum.Allahtan bizim ögretmen Kadin, istedigim gibi iletisim kurabilirim...saka biyana, rahatsiz edici bi durum evet... Cok önemli bisey olur yazarsin, ararsin ama ufacik seyler icin hele bide ablada o okuldaysa biraz sacma... Iki sebep olabilir ya arkadaslarin dedigi gibi pimpirikli ama öyle gibi gelmedi bana, yada cok laubali, bana daha cok öyle geldi... Okulla alakali seyler icin, acil ve önemli olmadigi sürece, ögretmeni özel yasantisinda rahatsiz etmemek gerekir... Bi derdin varsa git okuldakonus, yaz gönder oglunla, yada kizinla iletisim kur dediginiz gibi... Bende rahatsiz olurdum, sonucta bikereyle kalmamis ve önemli seylerde degil...esiniz mesafeyi korumasi gerekir...
Sacmalama diyoreşiniz de diyor?
bazen velilerde abartıyor ciden..yeğenimin gittiği okulda devletin okulu ikinci sınıf,her akşam kadınlar öğretmenin etrafında,her gün çocuğun durumumu sorulur bazen abartıyorlar gerçekten..veli ogretmene watsap tan isteklerini yazmis.ne var bunda.kiskancligin bu kadarini anlamam mumkun degil.hepimiz yani cocugu okula giden pek cok veli ogretmenle bir sekilde irtibattadir. bu ya telefonla ya mail ya mesajla olur.ne farkeder yani..
Merhaba kizlar size danismak istediğim bi konu var acaba ben mi yanlis düşünüyorum. Benim Esim öğretmen. Bu aksam bir öğrenci velisinin eşime whatsap.tan mesaj yazdigini gördüm. Aslinda daha öncede yazmisti ama ben onemsememistim.birkac mesajda oğlunun hastalandigindan ödevini kardeşine vermesinden bahsetmiş.(bunlar olabilir tamam dedim )bir kere öğretmenler gününü kutlamis bir kere müsait olduğunuzda arar misiniz demis bu son mesajda da m...yi sicak bi yere oturtursaniz sevinirim hasta oluyoda bu aralar.bu son mesaj beni niyeyse rahatsiz etti. Aslini isterseniz ladin gün asiri bi sebeple mesaj atmis buda beni rahatsiz etti. Ben kiakanc bi insan degilimdir ama neden bi veli sürekli whatsap.dan yazarki oğlunun hocasina. Ablasida ayni okulda oda gelip söylese wsim ödevini verir.
Ve bu arada bu bayan köyde ciftcilikle uğraşan bi bayan.bunuda bu insani yadirgadigim icin soylemiyorum sakin yanlis anlamayin.hani o insanlar bizden daha yoğundur ve böle internetle falan pek uğraşmazlar yada ben öyle dusunuyorum
o veliler her yerde var malesef.her gun her gun cocugunda ne degisiklik bekliyorlar bilmiyorum. ama onun disinda veli ogretmeni arayarak rahatsiz ettigini dusundugu icin watsap tan veya mail le konusunu iletebilir.bazen velilerde abartıyor ciden..yeğenimin gittiği okulda devletin okulu ikinci sınıf,her akşam kadınlar öğretmenin etrafında,her gün çocuğun durumumu sorulur bazen abartıyorlar gerçekten..
Ayy canim çok üzüldüm.bende öğretmenin ve hic bir velime numara vermem okulu arayin derim ama Esim sinif öğretmeni durumu farklı çocuklarda küçük ister istemez numarasini veriyo. Ayy bi tirstim simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?