esim ve para takintilari

Semele80

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2017
513
401
103
45
Merhaba hanimlar
yeni evliyim bunlar evliligin fitratindami var yoksa ben yanlis adamlami evliyim merak ediyorum..
Esimle para konusunda evlenmeden oncede sorun yasadik ama her seferinde hakliligimi kabul ettigi icin duzelir evlenince bi bayani evi gecindirmek neymis alisir diye dusunmustum ama aslinda yapisi buymus diye anlamaya basliyorum sanirim
bugunku son tartismamizdan basliyim genele gidicem
yeni evliyiz ve bebek dusunuyoruz 2 gun once bi arkadasimin tavsiyesi ile folik asit ve d vitamini tavsiyesi aldim esimede eve gelirken ilacin fotosunu mesaj attim her eczanede olmuyomus bi eczaneye sorarmisin diye birde ovulasyon ve gebelik testi dedim...al demedim bunu yazinca ne anlasilirki...
neyse zaten 2 testi almis ama vitaminleri biri 55 digeri 44 tl`ymis yokmus isterseniz getirtiriz demisler...
iste buna sinir oluyorum fiyatini bana soylemesine...flort ederkende 2 yildir bu konu yuzunden tartistik ayrildim ama yok..bi yere giderdik bu kadarmis su kadarmis kahvaltiya gideriz cikinca cok pahaliymis soyleme diyorum 40 kere..
evlendik ilk gunler hergun eve 70 tl lik alisveris yapiyorum fln cok kavga cikti..
neyse ben bu mevzulardan kavga etmekten bikinca saygimmi azaldi noldu bilmiyorum bugun o evde yokken kendim gittim eczaneye almaya..eve gelmis aradi nerdesin diye niye haber vermedin ben essek basimiyim cabuk eve donuyosun diye kukredi pasam
Konu ayriliga kadar geldi bende biktim dedim hep para para para
sizlerde de boylemi

Huyunda var demek ki bazen esim alir o soylemez ben sorarim ne kadarmis diye .Ama bu her seyin hesabi tutulacak demek degil .Gayet de gerekli seyler istemissin .Isterse gereksiz olsun .Parasi varsa alir yoksa soyler almaz bu kadar basit

neyse ben bu mevzulardan kavga etmekten bikinca saygimmi azaldi noldu bilmiyorum bugun o evde yokken kendim gittim eczaneye almaya..eve gelmis aradi nerdesin diye niye haber vermedin ben essek basimiyim cabuk eve donuyosun diye kukredi pasam

mesajınızda en çok buna takıldım açıkçası. yani ona haber vermeden eczaneye bile gidemiyor musunuz yoksa ben mi yanlış anlıyorum? durum böyleyse sizin paradan daha büyük sorunlarınız var demektir.

parayla ilgili konunuza gelececek olursak da böyle insanlar genelikle değişmezler, hatta gittikçe daha kötü olurlar. sizin harcadığınızın da kuruşu kuruşuna hesabını yapmaya başlarlar. mümkün olduğunca kısarlar. ama herkes böyle mi? hayır değil. siz böylesine denk gelmişsiniz. gerçi kendini baştan belli etmiş. yani sizinki bile bile lades olmak...

Cimri insanla yasamak zor olsa gerek. Allah yardimciniz olsun..

Evet genelde haber veririm diye sasirdi o da hesap amacli degilde merak etmesin diye verirdik ben haber vermeyince birseylerin ters gittigini anladi tabi..

Eğer erkek ödemeyi yapıyorsa fiyatını söylemesi çok çirkin gerçekten. Büyük nezaketsizlik. Bir de karşındaki kadına hakaret resmen. Benim eşim sormasam, yada fişe bakmazsam hiç söylemez. Böyle ilaç durumlarında da ben sorarım fiyatını, pahalı bulursam alma sakın filan derim ucuz muadiline bakarim tasarrufluyumdur her zaman dikkat ederim ederinden fazla ödememeye. Sizin eşiniz resmen müsrif muamelesi yapıyor çok ayıp. Bebeği iyi düşünün, kendiniz için neyse de evladınız için şu çok pahalı, bu değmez gibi yorumlar yaparsa, mahrum birakirsa çok zorunuza gider benden soylemesi

Aynen oyle esime nezaketi de ogretemedim ve ben utaniyorum bunlari konusurken..neymis o duz bi adammis soyle deyince yapacakmis..ben musrif bile olamam onun sayesinde sormayin onu bile yasatmaz:)

Maas ne kadar borc ne kadar die sormak lazim evin gecimini esiniz size veesin bana verdi su an ben cimri olmusum gerkenten gecinmek zor ay sonuna yetismiyor sizim 40 lira 50 lira nolacakki dediginiz sey ay sonunda size borc olarak geri donebiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…