Yok 20 yil calisip emekli oldum ama calisirkende boyleydim..Yani genel olarak hayat pahalılığını konuşuruz, normal geliyor bana. Pahalıysa almam değil olay, neden bu kadar pahalıya alyoruzu sorgulamak. Yani nasıl anlatayım, sizin mantığınız şey gibi sanırım benzine zam gelince hep 50 liralık benzin aldığım için beni ilgilendirmiyor kafası.Pahalıysa almam diyorsunuz ya, pahalandıkça kısıyorsunuz ama niye o fiyata satıldığını hiç sorgulamıyorsunuz sanırım. Doğru mu anladım?Çalışıyor musunuz?
nekdrlik evlisniz duzelicektir merk etme bende esimin adini cimriye ckarmistimOhh iste mis gibi cevap valla oyle dese surunurum yine aldirmam da adam isi bilmiyo:)(
Ben bi gariplik göremedim.Sanki eşiniz değil de sizin takıntınız var gibi geldi, para konuşulunca neden gıcık oluyorsunuz bu kadar? ne bileyim biz de dışarda kahvaltı yaparız mesela ne kadar pahalı vs konuşuruz kendi aramızda.
Yok 20 yil calisip emekli oldum ama calisirkende boyleydim..
aslinda ben esimin benimle para konusunu bu kadar mevzu yapmasini hazmedemiyorum size saygi duyarim ikinizde oylesiniz ama ben bana yapacagi bu kadar ufak tefek harcamalarin fiyatini belirtmesini sevmiyorum
Aslinda o 70 tl degil gecen onuda didikledik o boyle konusunca bende oyle olmadigini biliyorum ya actik exstresine baktikEşiniz biraz pinti olabilir ama sizde biraz fazlamı harcıyorsunuz acaba evlendiğinizde hergün 70 tllik alışveriş demişsiniz küçük bir kasabada, belkide çok sayılmayan gelirle, 2 kişilik ailede hergün 70 tl fazla geldi bana ama maddi durum çok iyiyse normal tabiki.. Diğer konularda haklısınız yeni evliliklerde oluyor öyle şeyler zamanla herkes birbirine alışır inşallah
Yeni evliyim deyince yaşınız daha genç zannettim heleki emekli iseniz kendi paranızı çatır çatır yersiniz tabiki..Yok 20 yil calisip emekli oldum ama calisirkende boyleydim..
aslinda ben esimin benimle para konusunu bu kadar mevzu yapmasini hazmedemiyorum size saygi duyarim ikinizde oylesiniz ama ben bana yapacagi bu kadar ufak tefek harcamalarin fiyatini belirtmesini sevmiyorum
Soyle ki ben mesela portakal ve muz arasindaki farki biluyorum ama muz alinacak i muzu aldiktan sonra pahali demiyorum gibiBen sizi küçük sanmıştım
Yaşınız da varmış yani bir şeyin fiyatı Hakkında konuşmak Cidden neden rahatsız ediyor ki
Yani konuşmazsak sormazsak etikete fişe bakmazsak pahalı olup olmadığını Nasıl anlayacağız ki
Zaten sorun ordan cikti harcamayi ben yapinca onada haber vermeden disari cikinca oldu e ona desem pahali diyecekYeni evliyim deyince yaşınız daha genç zannettim heleki emekli iseniz kendi paranızı çatır çatır yersiniz tabiki..
Estagfurullah cimri diyemem kimseye esimede ama diyorum ya alsada almasada alinanin parasi konusulunca sıkılıyorum bi canin sagolsun desene be adamben de sorarım eşime,ne kadar tuttu.ne hesap geldi diye.market fişlerini de incelerim.
gereksiz pahalı, bulduğum yerlere de bir daha gitmem.bizim ailenin cimrisi de benim galiba.
Ben de aynısını düşündüm.mesajınızda en çok buna takıldım açıkçası. yani ona haber vermeden eczaneye bile gidemiyor musunuz yoksa ben mi yanlış anlıyorum? durum böyleyse sizin paradan daha büyük sorunlarınız var demektir.
parayla ilgili konunuza gelececek olursak da böyle insanlar genelikle değişmezler, hatta gittikçe daha kötü olurlar. sizin harcadığınızın da kuruşu kuruşuna hesabını yapmaya başlarlar. mümkün olduğunca kısarlar. ama herkes böyle mi? hayır değil. siz böylesine denk gelmişsiniz. gerçi kendini baştan belli etmiş. yani sizinki bile bile lades olmak...
1 ml mideye dokunmaz sizin d vitamininiz eksikmi eminmisiniz.Fazlasi ciddi zararli.Onu kullandim mideme dokundu
bu tavsiye edilen ozel kullanimmis yan etkisi yokmus
Soyle ki ben mesela portakal ve muz arasindaki farki biluyorum ama muz alinacak i muzu aldiktan sonra pahali demiyorum gibi
Emekliyim derken maas almiyorum 20 yili doldurdum esim calismami istemeyince evlilik sebebiyle ayrildim tazminatimla bu arada calusirken hatiri sayilir birikimim vardiYeni evliyim deyince yaşınız daha genç zannettim heleki emekli iseniz kendi paranızı çatır çatır yersiniz tabiki..
Estagfurullah cimri diyemem kimseye esimede ama diyorum ya alsada almasada alinanin parasi konusulunca sıkılıyorum bi canin sagolsun desene be adam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?