- 10 Ağustos 2018
- 171
- 34
- 48
- Konu Sahibi Sumeyye5846
-
Eşimin aileside öyle dolduraşa getirip duruyor ablası Bi gün geldi sen buna yüz veriysn her istediğini yapysn yüz verme istediğini alma tepene cıkıyor diyen biri bazı nedenlerden dolayı onun ailesiyle mesafe var zaten bayramdan bayrama gidiyrmKimseyi değiştirmek mümkün diyil malesef ve evlilik sadece 2 kişi arasında olmuyor aileler ilede evleniyorsun , benim kayınvalidede sizinki gibiydi sürekli kendi hayatından örnekler verip eşimi dolduruşa getiriyordu , ben şahsen mesafe koydum ve eşimede ben senin annen diyilim , sende baban diyilsin biz 2 miz farklı çevrelerden gelmiş sadece 2 mize ait olan bir aile kurmuşuz lütfen bunu artık gör ve ona göre davran dedim biranda olmadı fakat bayağı yol almıştık
İnşallah düzelir ama bu ailesi olduğu sürece işim zor gibiBu böyle gider alışman lazım ha biraz belki senin çabanla törpilenir bu davranışları
2 yıllık evliyim nişanlıyken kısıtlaması olmadı hiç evlendikten sonra değişti keşke dediğim zamanlar olduAsıl böyle bir kocanın hayatınızda ne yeri var?
O da baba olacak adam o zaman kırsın dizini otursun
Bende bebek düşünüyorum ve eminimki benim esimde böyle kafada oldgu icin beni çıkarmayacak.uni mezunu ama dedgin gibi benim esimde bu konuda cok geri düşünüyor. Hatta geçenlerde kadın doğuma gttim erkek doktor diye bana etmediği tavır kalmadi.gunlerce tripler sanki kotu ahlaksiz birsey yapmisiz gibi. Allh bize sabir versin gercektenMerhaba hanımlar eşimle sorunlarımız var bazen öyle bir iyi oluyor şok oluyorum bazen de öyle bir kötü oluyor konduramıyorum aileden dolayı yetişme tarzlarımız düşüncelerimiz farklı kendisi 2 üni bitirmiş ama anne baba eski kafa olunca üni okumasının da bir faydası olmamış ailesi gibi düşünüyor her zaman 7 aylık hamileyim evden bazen anneme gitmek için bazen eşim şuraya gidelim o da binde bir derse bazende bir ihtiyacım olduğunda çıkıyrm onun haricinde evdeyim bugünde halka açık bir konser var eşime onu söyledim işe gitmcm evdeyim nasıl olsa ben gideyim kafam dağılır dedi bnde hep kendini düşünüyorsun bende geleyim ne olacak sanki dedim ve aldığım cvp sen hamilesin karnını gere gere nereye gidiyorsun. Sürekli aldığım cvplar bunlar akşam yürüyüşe çıkalım diyrm saat 9 bu saatte evli barklı kadının dışarda ne işi var pikniğe gidelim sıkıldım diyrm hamile kadının piknikte ne işi var otur evinde ama kendisi istediği her yere gidiyor bnmle gitmek istemiyor. Gerçekten hamile bir bayan bir yere gitmez mi ben mi yanlış düşüyorum uzun uzun yazdım hakkınızı helal edin düşüncelerinizi bekliyrm iyi ki varsinız
Doktor konusunda bir sıkıntı cıkarmıyor Allahtan hangisi varsa ona gideriz diyor evliliğimizin ilk zamanlarında saçmalıkları bu kadar değildi sonradan oldu herşeyBende bebek düşünüyorum ve eminimki benim esimde böyle kafada oldgu icin beni çıkarmayacak.uni mezunu ama dedgin gibi benim esimde bu konuda cok geri düşünüyor. Hatta geçenlerde kadın doğuma gttim erkek doktor diye bana etmediği tavır kalmadi.gunlerce tripler sanki kotu ahlaksiz birsey yapmisiz gibi. Allh bize sabir versin gercekten
Anneme gidiyorum diye cıktı evden konser yerine bakmaya gitmiş kalabalık mı değil mi diye kalabalık olursa gelir biri karnıma vurur yanlışlıkla bebeğe zarar verir diye kontrol etmeye gittim her taraf erkek kaynıyor birbirine sürünerek geçiyor insanlar diyorKonser var dedikten sonra verdiği cevaba gerçekten çok şaşırdım.
Tam tekmelik.
Evet aile çok büyük etki ediyor evliligimizin ilk zamanlari denize bikiniyle girerdim hamileydim eşim hiç sorun etmezdi normal badi giyerdim kocaman göbeğim çıkardı(ikizdi) sorun etmezdi ailesi bir laf söyledi adam değişime girdi ben cazgirlik yapınca geri adım attı.Ne yazık ki aileyle de evleniliyor bunu evlenmeden kişi bilemiyor eşinin düşünceleri zaman içinde ya iyice darlasacak ya da özüne dönecek Allah kolaylık versin sanaMerhaba hanımlar eşimle sorunlarımız var bazen öyle bir iyi oluyor şok oluyorum bazen de öyle bir kötü oluyor konduramıyorum aileden dolayı yetişme tarzlarımız düşüncelerimiz farklı kendisi 2 üni bitirmiş ama anne baba eski kafa olunca üni okumasının da bir faydası olmamış ailesi gibi düşünüyor her zaman 7 aylık hamileyim evden bazen anneme gitmek için bazen eşim şuraya gidelim o da binde bir derse bazende bir ihtiyacım olduğunda çıkıyrm onun haricinde evdeyim bugünde halka açık bir konser var eşime onu söyledim işe gitmcm evdeyim nasıl olsa ben gideyim kafam dağılır dedi bnde hep kendini düşünüyorsun bende geleyim ne olacak sanki dedim ve aldığım cvp sen hamilesin karnını gere gere nereye gidiyorsun. Sürekli aldığım cvplar bunlar akşam yürüyüşe çıkalım diyrm saat 9 bu saatte evli barklı kadının dışarda ne işi var pikniğe gidelim sıkıldım diyrm hamile kadının piknikte ne işi var otur evinde ama kendisi istediği her yere gidiyor bnmle gitmek istemiyor. Gerçekten hamile bir bayan bir yere gitmez mi ben mi yanlış düşüyorum uzun uzun yazdım hakkınızı helal edin düşüncelerinizi bekliyrm iyi ki varsinız
O günden sonra doktorumla görüştü ve yürüyürüşün iyi olduğunu rahat doğum sağladığını söyledi artık içim rahatladı bu konudaBende hamileliğin son dönemlerindeyim eşim bu sebepten tek dışarı çıkmamı istemiyor ama gezmeye yakın mesafedeki şehire bile götürüyor.Hatta bazen sen çok bunaldın gel bi gezip gelelim diye o teklif ediyor.Sanırım eşiniz haddinden fazla bencil.
Asıl rahat doğum için sizi gezdirmesi lazım.
çok üzüldüm okuduklarıma. Ama bir evlilik hakkında yorum yapmak da zor. bir uzmandan destek almalısınız bence burada ki yorumlara bakıp da daha çok üzmeyin kendinizide bebeginizi de. bazı eşler böyle imtihanı oluyor işte insanın.Merhaba hanımlar eşimle sorunlarımız var bazen öyle bir iyi oluyor şok oluyorum bazen de öyle bir kötü oluyor konduramıyorum aileden dolayı yetişme tarzlarımız düşüncelerimiz farklı kendisi 2 üni bitirmiş ama anne baba eski kafa olunca üni okumasının da bir faydası olmamış ailesi gibi düşünüyor her zaman 7 aylık hamileyim evden bazen anneme gitmek için bazen eşim şuraya gidelim o da binde bir derse bazende bir ihtiyacım olduğunda çıkıyrm onun haricinde evdeyim bugünde halka açık bir konser var eşime onu söyledim işe gitmcm evdeyim nasıl olsa ben gideyim kafam dağılır dedi bnde hep kendini düşünüyorsun bende geleyim ne olacak sanki dedim ve aldığım cvp sen hamilesin karnını gere gere nereye gidiyorsun. Sürekli aldığım cvplar bunlar akşam yürüyüşe çıkalım diyrm saat 9 bu saatte evli barklı kadının dışarda ne işi var pikniğe gidelim sıkıldım diyrm hamile kadının piknikte ne işi var otur evinde ama kendisi istediği her yere gidiyor bnmle gitmek istemiyor. Gerçekten hamile bir bayan bir yere gitmez mi ben mi yanlış düşüyorum uzun uzun yazdım hakkınızı helal edin düşüncelerinizi bekliyrm iyi ki varsinız
[/QUOTE
Haklısınız hep derim eşime sen benim cenneti kazanmama yardımcı oluyorsun diyeçok üzüldüm okuduklarıma. Ama bir evlilik hakkında yorum yapmak da zor. bir uzmandan destek almalısınız bence burada ki yorumlara bakıp da daha çok üzmeyin kendinizide bebeginizi de. bazı eşler böyle imtihanı oluyor işte insanın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?