Eşim ve sohbet uygulaması

kafasikarisikk00

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2025
5
1
1
25
Merhaba biz bir buçuk yıllık evliyiz ve o gün eşimin telefonunda tesadüfen 2-3 tane sohbet uygulaması indirip sildiğini gördüm, tekrardan indirdim ve sadece bir tanesine apple kimliği ile giriş sağlamış. Apple ile giriş sağladığımda bir kadın hesabı açıldı sadece bir kişiyle sohbet edilmiş ve sadece buluşma teklif edilmiş. Bu uygulamaların bir tanesini doğum gününden bir hafta önce diğer uygulamaları doğum gününden 3-4 gün sonra indirmiş. Doğum gününden bir hafta önce indirdiği uygulama sohbetten ziyade grup daveti gönderilebilen veya hem cins ilişkileri için olan bir uygulama olduğunu gördüm. Sorduğumda indirmediğini bu uygulamaları bilmediğini söyledi. Biz onunla öncesinde yakın arkadaştık ve konusu her geçtiğinde homofobik olduğunu dile getirirdi.
Asla yakıştıramadım ne yapacağımı da bilmiyorum

Cinsel hayatınız nasıl ?

Doğum gününden önce indirdiği uygulamada herhangi bir üyelik yoktu. Mesajlaşmanın başından sonuna kadar okudum mesaj yazma şekli eşime ait değil (bilerekte yapmış olabilir ben babama bile güvenmiyorum ona güvenemem) sohbet sanki dalga geçer gibiydi.

Bu tip konuları görünce nedense yeni hesap izlenimi de geliyor
Neyse, bulustuktan sonra da konu açarsın o zaman "buluşmuş" deriz karar verirsin

ne yapacağımı da bilmiyorum
Boşanma davası için avukata koşmanız gerekiyor.Homofobik olduğunu hep söylerdi demişsiniz,eşcinsel bir çocuğunuz olsa neler olur hiç düşündünüz mü?Ki bastırdığı duygularını açıkça yaşayanlara kin güttüğü için homofobik olması da burada ciddi bir ihtimal.Arkanıza bile bakmadan çekip gidin bu evlilikten.

homofobiklerin %90ı bilinçli ya da bilinçsiz gizli gaydir.
pedofili için dünyayı ayağa kaldıranların da pedofili bir sapık olması gibi.
Eşiniz biseksül muhtemelen. daha da kötüsü kendisini çözememiş bir kişi.

Allah yardımcınız olsun ya Aldatilmak böyle şeyleri Rabbim ne bana nede hemcinslerime yaşatmasın çok çok zor imkanı olup ayrilanlar ya imkanı olmayan napsin konu sahibi imkanınız varsa ayrilin bundan sonrası herşey olabilir..

kendisi korkağın teki olduğu için açılamıyor ve kendisiyle yüzleşemiyor ama açılanlara cesurca kimliğini yaşayanlara sarıyor.
En en en en iğrendiğim insan tiplerinden.
Eşiniz sizinle gerçekten isteyerek zevk alarak sevişiyorsa biseksüle.

Allah bu tiplerden lgbti+ bireyleri de hetero bireyleri de korusun.

Şimdi tartıştık tekrardan, utandığı için uygulamaları indirdiğini itiraf edemediğini söyledi. Uygulamayı indirme ve mesajın amacını da insanlarla dalga geçmek olduğunu söyledi. Kadın fotoğrafını nerden buldun diye sordum ilk bilmiyorum dedi sonra pinterest dedi. İnanmadım söyleyecek bir şey de bulamıyorum.

Son düzenleme:
Nereye kadar takip nereye kadar iletişim.Cok zor bir durum.Tetikte ilişki yaşamak bir türlü sırtını rahatça yaslayıp güven duyanamak Güvenmek sevmek kadar belkide daha çok anlamlı Haberim yok derken kendi şahsi telefonu degilmi? Kimin haberi var madem.Çok zor durum olarak .Sonlandırmak mantıklı görünüyor.Hayat ve karar sizin

Şimdi tartıştık tekrardan utandığı için uygulamaları indirdiğini ve o mesajı söylemediğini sadece dalga geçmek için hesap açtığını söyledi.
Kocan aranıyor canım, söylediği hiçbir şeye inanma. Geçmiş olsun, Allah iyi insanlarla karşılaştırsın. Bu adamın merakı belli kusura bakma ben olsam diken üstünde dururdum.

Kadın olarak kendini gösterip erkekle mi buluşmak istemiş?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…