Eşim ve sohbet uygulaması

Babam da annemi aldatmıştı sorsan hala çok sever :) , en büyük travmamdır. Onda da böyle şeyler yakalamıştık. Annemle konuştum şuan şehirdışında gelince detaylı konuşur yolumuza bakarız dedi.

Sapık mı, ruh hastası mı bilmiyorum nedir ama bu kadar salak bir insanla gerçekten hayat mı geçirceksinizbomboş işler, nette gezip resim indiriyor üyelik açıyor boş yani gerçekse bile

bir insan niye homofobik olduğunu belirtme gereği duyarki.
bayağı erkeklere ilgi duyuyor demek ki açık açık kendi kimliğiylede yapamamış kadın fotosu kullanmış.

Kadın fotoğrafıyla ve mesajlar da dalga geçer gibiyse doğru söylüyor gibi görünüyor.eee ne gerek var bu tarz saçmalıklara? Koskoca evli barklı herif.

İPhone kullanıcı ise daha önce indirdiği uygulamaların karşısında bulut işareti olur
İndirmediklerinde indir yazar şu şekil . Temuyu indirip silmiştim

Eklentiler

• IMG_3749.webp
    29,1 KB · Görüntüleme: 32
daha önce indirdiğin ve sildiğin uygulamaları daha önce indirmemiş gibi de gösterebilirmişsin, app storeden sağ üsteki profiline tıkla uygulamalara tıkla ordan görürsün, ilk indirilen tarihi de oradan görürsün fakat oradan silersen daha önce indirmemiş gibi indir yazısı çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…