Eşim ve Sorunlarımız..

potisare

Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2014
77
1
6
İzmir
Kizlar ben 3 yillik evli bir bayanim..evliligimizin 3 yili hep kavga gurultuyle gecti..kavga sebeplerimiz genelde eşimin sinirli yapisiydi...Son zamanlarda ise ailesine olan davranislari benim icin iyice sorun oldu bir erkegin esi , akrabalarinin yaninda bile annesine sarilmasi , bir eli onun yanaginda oturmasi hatta annesinin yanaklarini isirmasi ne kadar normal?tabi bu arada benimle ilgilenmiyor hatta ailesinin yaninda yolda yururken elimi bile tutmuyor..

biraz daha düzün yazsaydınız keşke tam anlıyamadım ama annesinin yanagını sıkmasını ısırmasını mı kıskanıyosunuz ?
veya doğru bulmuyosunuz diyeyim.. :44:

Bizde esimle ailelerin yanında oyle el ele sarmaş dolaş olmayız. Ikimiz de dogru bulmuyoruz. Tarif ettiginiz hareketler gercekten itici. Birazı benim erkek kardeşimdede var :/ ama bosverin niye takıyorsunuz ki hatta dalga geçin sizde oyle görünce umursamayin kendinize eziyet etmeyin

Ailesini sevmesi güzel de eşiniz durumu biraz abartmış.Diğer durumda karakter meselesi evli değilim ama bende en yakın arkadaşlarımın yanında dahi erkek arkadaşımla sarmaş dolaş olmayı sevmem.

biraz daha düzün yazsaydınız keşke tam anlıyamadım ama annesinin yanagını sıkmasını ısırmasını mı kıskanıyosunuz ?
veya doğru bulmuyosunuz diyeyim.. :44:

Eşimle genel olarak sorunlarimiz var..sorunlarimiz arttigi zamanlarda o iyice ailesine düşer oldu..şöyle ki annesini zaten gunde 1 _2 defa arar kardesler ile mutlaka konusur hatta bu konusmalar bazen 30 yada 40 dk yi buluyor.. hadi bunlari gectim tamam konussun yada msjlassin neyse..ama 30 yaşindaki bi adam annesinin yanina oturuyor surekli bir kolu annesinde ona sariliyor ve yanaklarini issiriyorsa bu normal mi ki..ben mi gereksiz takiyorumm..😢😕 bide bazen annesi ile birlikteyken sadece onu izledigini farkediyorum bildigin sevgili gibi 😈☺ eşime bundan rahatsiz oldugumu iyi bir dille anlattim bana annemi mi kiskaniyosun diye çıkıştı..

ben sadece öyle arada sırada takılmak olarak anladım abarttıgınızı düşünmüştüm..
ama haklıymışsınız..
benim abimde evli başka memlkette görev yapıyor bayram için geldi mesela anneme sarılır yanak sıkması hiç bitmez
ama öyle ısırayım oturim onu izliyim görev yaptıgı yere gidince hergün arayım falan durumu yok.. abartmış hakkten..
sizle sorun yaşadıgında böyle davranıyomuş biraz hassas eşiniz galiba şevkat bekliyo gibi onu da annesinde arıyo demekki sizle tartışınca

selam,diğer sorunlarınızı bilemem ama bana anormal gelmedi, kişilik meselesi sanırım,bende babama düşkünümdür ,sevdiceğimde eşiniz gibi annesine yanaklarını ısırır benimde ısırır ( can acıtacak kadar değil tabi)annesini sevgili gibi izleme tabiri hoş değil annesini seviyordur tabiki hayrandır belki kendisi 30 ise annesi yaşlıdır herhalde özlem duyuyordur,kaybetme korkusu yaşıyordur,kafanıza takmayın bende babamı saatlerce izleyebilirim annemi de , çünkü biz büyüdükçe onlar gençleşmiyorlar korkularımız var bana normal geldi

bu vesileyle aklıma gelen bi olayı anlatıcam ortaya

bi gün penceremi açtım sigaramı içiyodum müstakil evimiz. karşıda da müstakil ev var. çok yakınız yani.

karşı evdekiler balkona çıkmışlar yemek yiyolar. adam, karısı, 2 çocugu ve adamın annesi

adamın annesi çok yaşlı ama çok tatlı bi nine bembeyaz saçları falan bunlar konuşuyo ediyo bende sigara içiyorum yani napim arada gözüm kayıyor

adam annesiyle şakalaşıyor sonra pat diye kadının dudagından bi öptü ben böyle tabii

yanagından öptü heralde yanlış gördüm dedim 1 dk sonra tekrar adam kadını öptü dudagından ve uzun uzun karısı çocukları gülüşüyor bi yandan

bi daha o pencerede sigara içmedim

Bi an o aile biz miyiz diye düşündüm 😨 ama dudagından öptü kısmını görünce ☺☺ şukrettim.. amaa 😲😲😲 yok artik onlarda yani..

Bi an o aile biz miyiz diye düşündüm 😨 ama dudagından öptü kısmını görünce ☺☺ şukrettim.. amaa 😲😲😲 yok artik onlarda yani..

Aman Allah göstermesin öylesinii evlerden ırakk

E sen bunu soylediysen o da cikisir tabi. Iyi gene orda birakmis. Adam sogur boyle seyler soylenir mi ya. Birak sana kotu davranmiyorsa opsun anasini allah allah.

Bunlar cok buyun sorun degil bence, sonucta herkes annesine duskundur.
Evliliginizde yani esinizle kendi aranizda sorunlar var, bence bunlar o yuzden gozunuze batiyor.

Bence abartiyorsunuz, adam sizi her gun goruyor, annesini ara sira goruyor. Bir araya geldiklerinde annesine ilgi gostermesi, onun yaninda olmak istemesi normal. Normalde de her gun gorme firsati bulamadigim biri olsa, ben de beraber oldugumuz zamn zarfinda ona daha cok ilgi gosteririm. Evdeyken zaten sizinle ilgileniyordur, bir de ailesinin yaninda ilgilenmesini beklemeyin bence, birakin ailseiyle vakit gecirsin.

Bilmem belkide ben biraz soğuk bir insanım o yüzden..yada abartıyorum 😳 bilemedim...

Kendinizi uzmeyin genelde ana kuzusu erkekler size gelince kurt oluyorlar elinizi bile tutmasi zor geliyor hani elestirilicem bak bak kilibik demesinler diye bence..ne kadar cagdisi erkek davranislari bir erkek esinin yaninda sanki hep boyle sert sinirli olmak zorunda Boyle otorite saglayacaklarini dusunuyorlar ama maalesef hos olmuyor..bence hic orali olmayin bende sevmem yalap sap kim olursa olsun iliskiler biraz duzeyli olmali

Bana da bu tarz davranışlar sulu geliyor..tabi ki annesi yada kardeşi ama ıssırmak ne yaa 😳😳 umursamamak için bir hayli çaba gösteriyorum aslında bi ara sakinleşmek için kendi kendime nefes al nefes ver teknikleri yapıyodum doğuma girer gibi 😛
Şaka bi yana eşim çok abartıyor..benle kavgalı olup 3 gün 5 gün hiç konuşmayan adamın kardeşine attiği rekor msj sayısı bi gunde 58 ☺ telde konuşma süreleri benle uzakta oldugum zamanlarda bile hic konusmadigimiz kadar uzun..😈😈😈😈😈

Iste maalesef ailesine cocuk size buyuk :) klasik uzulmeyin canim ve cidden gormeyin sizde ona biraz soguk olun yada gidin yanagini isirin merak ettim sen yapiyosun bende yapmak istedim diin espriye vurun gulun gecinn

Sent from my iPad

Kayinpederiniz hayattami sanki vefat etmis gibi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…