Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bu kadin nerde oturuyor Allah askina
Iftardan sonra kolum kalkmaz benim
Evine gidiyor esin biz gelcez diyor sonra kimse usenmiyor gezmeye gidiyor maşallah
Siz avukatmissiniz kendinizi daha iyi ifade edebilirsiniz biz bile burdan okuduğumuz kadariyla sizin açınızdan en büyük sorunun kvniz olduğunu düşündük halbuki siz esinizle kaliteli vakit gecirememekten sikayetcisiniz. Meselelerinizi teker teker çözün derim ben
Ben ne soylersem soyleyim anlattiklarim karsimdakinin anladigi kadardir. 2 yildir cok ödün verdim artik vermicem kizlar. Sabah bana eski konulari aciyor sen boyle dedin boyle yaptin gibi. Bende dedim eskiye sarma icinde kaldiysa bosanalim dedim.
Haklısınız üzülmekte
Şimdi onu umursamadan mutlu süslü bir şekilde bebeğinizle vakit geçirin :)
Benim eşim bir ara ciddi anlamda böyleydi
Sonra tabi burdan da aldığım taktiklerle bayağı düzelttim kendisini :)
Kızımla süslendik püslendik çıktık gezdik
Ve bunun gibi şeyler
Eşler bir müddet sonra elinin altında görüyor bide bizleri
Böyle arada ayar çekmek lazım
Ama surat asmadan trip yapmadan
kim ne derse desin ilgisiz erkek çekilmez.
ben de çalışıyorum eşim de çalışıyor. 2 işi aynı anda götürüyor o. ve birbirimize çok az zamanımız kalıyor. o zamanıda full benle ve çocuğuyla geçirsin istiyorum. benim için çok ciddi birşey bu.
arada bir başka işleri de çıkınca tüm zamanı benden ve oğlumdan uzak geçiyor.
ha bunu sürekli hale getirse biz boşanırız Allah korusun. çünkü ben arada bir çıkan önemli işlere bile cinnet geçiriyorum resmen.
hatta benim eşimle tek kavga sebebim bu. onunda benle tek kavga sebebi telefonu bi köşeye atmam ve saatlerce bakmamam.
Evet ben kendimden cok ödün verdim. Ben sadece kendimi yipratmisim. Ama artik ya biter ya da duzelir. Ben babamin evinde daha mutluydum tek cocugum el bebek buyudum. Simdi bunlara katlanamiyorum.
İşiniz zor. Eşiniz gerçekten ilgisiz. Kendi sucunu bastırmak için eski defterleri ortaya dökmekten kaçınmayan hesapçı biri sanırım. Böylesiyle cidden zor çok zor.. Hem işiniz gücünüz var, hem aileniz arkanızda, hemde güçlü bir kadınsınız ama eşiniz sizi sindirmiş. Çünkü ne olursa olsun dün eşiniz sizin cidden kırılacağınızı düşünseydi sizi bırakıpta gitmezdi.
Evet. Bugun dusundum ve esime icinde azicik bile benimle ilgili pismanlik varsa 1 dk durma ayrilalim dedim. Tabi bunun ustune ölsem bile ayrilamam seni cok seviyorum vs.vs. büroma kadar geldi normalde gelmez. Oturdu. Sevgiliymisiz gibi davrandi. Aksama da elinde orkide ile gelir. Cunku ne zaman ben boyle davransam kendine geliyor. 1 hafta 2 hafta duzeliyor. Sonra aynini yapiyor. Kendinede soyledim farkindayim diyor. Zaman ver iste tatli dille anlat bana gibi seyler soyledi. Boyle iste kizlar..