Eşim ve telefon aşkı...

Neredenbaksantutarsizlik

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2011
1.879
2.252
333
Kızlar merhaba .
Ben 1.5 senelik evliyim . Ondan öncesinde de 1.5 sene tanisma nisanlilik evremiz var toplam 3 senedir esimi taniyorum . Merhametlidir , anlayışlıdır,çalışkandır . Eşim iyi bi insan . Ama gel gelelim bu telefon mevzuusu benim inanılmaz sinirlerimi bozmaya başladı .
Bugün genel tetkikler için doktora gittim kan aldırmaya ( iğneden aşırı korkarım) yanimda duruyo elimi tutuyo kan aldırırken obur elinde telefon. Idrar vericem elimde kap şu içtim gelmesini bekliyorum gene elinde telefon . Bugün çıldırdım artık ya . Sabahın nurunda o haber sitesinde napıyorsun acaba diye kızdım altı üstü 2 tüp kan ne var nazlanacak diyo yahu bu naz degil korku . Ayrica su an benim kan veriyor olmamdan daha önemli ne olabilir ? Sabah sabah birbirimize girdik .
Evde şunu yap dediğimde ikiletmez , temizlik ,bulaşık, ütü , çoğu şeyi birlikte yaparız yemek vs dahil . Ama şu telefon meselesini çözemiyoruz ya . Eline aldigi anda bütün hayatsal fonksiyonları bitiyor adamın kıyamet kopsa umurunda değil.
Karnını doyur oda sıcaklığını ayarla eline telefonunu ver bitti

Ben de bu ara buraya bağımlıyım. Bazı seylerden kurtulmak için önce bıkmak gerekir.10 dk da butun sosyal medya haber sitesi dolasip bitirmesi lazim. Oyun bagimliligi yoktur insallah?

Benide kan tutar ama daha bir gün görmedim elimden tuttuğunu
Elimden tutsunda elinde telefon olsun canım
'te allahım birgün de nasıl naz yapmayı bilemedim
Bu artık yetenek heralde
Evet abartıyorsun adam haklı

Ailem böyle çok alıştırdı . Bi kan vermeye gider gelirdim oglene kadar yatardım . Annem ayrı ilgilenirdi babam ayrı ilgilenirdi .
Kan verdik idrar için bekliyoruz orada bile elinde telefon . Bi dön iyi misin diye bi sor

Ben de bu ara buraya bağımlıyım. Bazı seylerden kurtulmak için önce bıkmak gerekir.10 dk da butun sosyal medya haber sitesi dolasip bitirmesi lazim. Oyun bagimliligi yoktur insallah?

Yok yok oyun hiç oynamaz çünkü kendi de söylüyor ben oyun oynarsam bağımlı olurum diye . Potansiyeli var yani .
Imkani yok bıkmaz . 10 dk bakar sonra 10 dk koyar kenara 10 dk tekrar bakar

Idrar vericem elimde kap şu içtim gelmesini bekliyorum

Çok afedersiniz, burada size nasıl bir katkı sağlamasını bekliyorsunuz?

Gerginliğiniz hamilelik hormonlarından olabilir. O haftalarda ben de her şeye kulp bulup ağlıyordum, ama geçiyor. Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin.

Beklerken benimle sohbet etseydi mesela yada donup ya iyi misin bir şey ister misin falan deseydi ben bunu beklemiştim

Biz kadınız kırılacak cam değiliz
Kadın annedir kadın dünyanın en zor işlerinden biri olan doğum yapar
Kadın derken heer an kırılabilecek bir cam gibi görmemek lazım

Ben o bekleme sırasında da benimle sohbet etsin istemiştim. Sonra bende kızdım kendini kaybediyorsun telefona bakarken diye .
Olumlu özellikler falan tamam eyvallah ama ..

Yalniz 40 hafta icin esine cok gecmis olsun ,Allah sabir versin bu naz niyazla .

Biz kadınız kırılacak cam değiliz
Kadın annedir kadın dünyanın en zor işlerinden biri olan doğum yapar
Kadın derken heer an kırılabilecek bir cam gibi görmemek lazım
O kadar nazlı büyüttüler ki hep gozumun içine baktılar . Hâlâ da öyle. Aynı performansı eş göstermiyo tabii

Beklerken benimle sohbet etseydi mesela yada donup ya iyi misin bir şey ister misin falan deseydi ben bunu beklemiştim
demek ki büyüttüğümüz çocuklarımızla aşırı ilgilenmek de iyi değil
baksanıza anneniz babanız ne yapıyorsa "el oğlu"ndan da onu bekliyorsunuz
komik gerçekten

Siz resmen bizim enişteyi tarif ettiniz,kızkardeşimde böyle dert yanar güldürür beni tartışır onlarda az mola verirler sonra yine başlar bizim enişte,kimse 4 4lük olamaz ki...siz bu aralar hassassınız bide sakin olun lütfen,,böyle şeyler sizi sevmediği anlamına gelmiyor...

Benim eşimde öyle alıştım ama geneli böyle ya ama genelde her ortamda almıyor eline ama sohbeti azaldı telefon yüzünden alışkanlıktan başta izinvermeseydik bu kadar ilerlemeezdi herhalde simdi kineline alışları alışkanlıktan bence

Adamın elindekindeki telefondan daha beter yalnız şu söylediğiniz.
Alt tarafı kan verme..
Korkuyor olabilirsiniz de, çocuk da değilsiniz artık, yetişkin kadınsınız. Ne olacağını biliyorsunuz, ne kadar caninizin yanacagini da.
Allah korusun daha kötü şeyler olduğunda nasıl ayakta kalacaksınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…