- 2 Ağustos 2013
- 38.045
- 126.591
- 798
- Konu Sahibi Neredenbaksantutarsizlik
-
Ailem böyle çok alıştırdı . Bi kan vermeye gider gelirdim oglene kadar yatardım . Annem ayrı ilgilenirdi babam ayrı ilgilenirdi .
Kan verdik idrar için bekliyoruz orada bile elinde telefon . Bi dön iyi misin diye bi sor
Bebek olunca dediğiniz 5 haftalık hamile değil misiniz henüz? Bu kadar çabuk etkilemez sizi 5 haftalık hamilelik ☺ 5.haftada yaptıklarınızı hamileliğe bağlamaya başladıysanız Allah eşinize sabır versin, önünde daha uzun ve zor haftalar var.Naz konusunda çok haklısınız.
Genel fıtratım zaten nazliyim bebek olunca 10 katına çıktı resmen . Biraz dizginlemem lazım ...
Naz konusunda çok haklısınız.
Genel fıtratım zaten nazliyim bebek olunca 10 katına çıktı resmen . Biraz dizginlemem lazım ...
Yaa afedersin konuyu okurken güldümÇok mu nazlısın acaba İğneye idrara alışsan iyi olur çünkü her ay bunları yapacaksın bide aşın falan olacak ohoooo şimdiden böyleysen 9 ay nasl geçecek canım.. Bende iğneden aşıdan çok korkarm ama kan verirken aşı olurken eşimin bırak elimi tutmayı odaya yanıma bile gelmedi oda çok ilgilidir her dediğimi yapar bir elmi tutmadı telden oyun oynadı diye hiç kızmadım ona ne diyim onlarında tek kusuru bu olsun
Bende hiç öyle bir kadın olamadımMuge anli diyordu ya gece tek yatmaya korkan kadin icin "geldim gidiyorum soyle bir kadin olamadim "
Yorumunu okuyunca aklima o geldi bi an
Merak ettim burcunuz ne ?Naz konusunda çok haklısınız.
Anlıyorum seni hamilelik birde ilkse insan daha çok ilgi alaka bekliyorBen sandım ki hayatımın sonuna kadar hayatımdaki tüm insanların merkezi ben olucam. Eskiden kan verip eve geldiğimizde ben yatardım annem babam kahvaltımı hazırlardı yatağıma getirirlerdi . Simdi böyle bitse de gitsek tavrı görünce çok bozuldum ağzıma geleni saydım döktüm . Keşke sakin kalıp eve geldiğimizde bir daha bu şekilde yapmanı rica ediyorum deseydim .
Koç.Merak ettim burcunuz ne ?
Çok tatlısınız. Anlayişiniz ve güzel yonlendirmeleriniz için çok teşekkür ederimAnlıyorum seni hamilelik birde ilkse insan daha çok ilgi alaka bekliyorAnne babasının yanında herkes el üstündedir inanın.. Benm ayağıma küçücük dikiş atılmıştı halalarm herkes aramştı şimdi herşey değişti Çünkü artık biz birer anne adayıyız. Neler neler yaşayacağız.. Hepsinden korkuyorum Doğum, ilk emzirme ( yara oluyor diye), Çocuğun ağlaması, diş çıkartma, hasta olması bunlara hazr mym bilmiyorum..Ama artk bizlerde yetişkin bireyler olduğumuza göre birşiyleri tek başımıza halletmeyi bilmeliyz.. O yüzden evlenmeden önceki hayatını bir kenara bırakmaya çalış canım bazen annemzin ble yanımızda olmasını isteyeceğimiz ama tek başımıza atlatmamız gereken daha zor ve güzel günler bizleri bekliyor
Sizi çok premses gibi yetiştirmisler bı kan verdiniz ya ameliyat olmadınız siz çişinizi beklerken adam sizinle ne yapabilir çiş çiş çiş diyip gelmesini bekleyecek değil sakin olunAilem böyle çok alıştırdı . Bi kan vermeye gider gelirdim oglene kadar yatardım . Annem ayrı ilgilenirdi babam ayrı ilgilenirdi .
Kan verdik idrar için bekliyoruz orada bile elinde telefon . Bi dön iyi misin diye bi sor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?