Eşim ve telefon aşkı...

Kocan gibi konusacam kusura bakma alti ustu kan vermissin iyimisin diyecek ne var ki bunun senle alakasi yok adam bence olayi hafife almis sonucta amannn bi kan verdi ne var bunda moduna girmiş onun rahatlığı ile hareket etmis anlattiklarina bakiyorum da keske her koca seninki gibi olsa

Naz konusunda çok haklısınız.
Genel fıtratım zaten nazliyim bebek olunca 10 katına çıktı resmen . Biraz dizginlemem lazım ...
Bebek olunca dediğiniz 5 haftalık hamile değil misiniz henüz? Bu kadar çabuk etkilemez sizi 5 haftalık hamilelik ☺ 5.haftada yaptıklarınızı hamileliğe bağlamaya başladıysanız Allah eşinize sabır versin, önünde daha uzun ve zor haftalar var.

Naz konusunda çok haklısınız.
Genel fıtratım zaten nazliyim bebek olunca 10 katına çıktı resmen . Biraz dizginlemem lazım ...

Yalniz su an hamilelik hormonlariniz en ust seviyeye cikmadi. 7-12 haftalar arasi en ust seviyede olacak, ikinci trimesterdan itibaren dususe geciyor hatta. Ben biri benim uzerime fazla dusunce bunalan biri olarak sizi anlayamiyorum ama hamilelik hormonlarini bahane etmek icin birazcik da erken :))

Yaa afedersin konuyu okurken güldüm Çok mu nazlısın acaba İğneye idrara alışsan iyi olur çünkü her ay bunları yapacaksın bide aşın falan olacak ohoooo şimdiden böyleysen 9 ay nasl geçecek canım.. Bende iğneden aşıdan çok korkarm ama kan verirken aşı olurken eşimin bırak elimi tutmayı odaya yanıma bile gelmedi oda çok ilgilidir her dediğimi yapar bir elmi tutmadı telden oyun oynadı diye hiç kızmadım ona ne diyim onlarında tek kusuru bu olsun

Ben sandım ki hayatımın sonuna kadar hayatımdaki tüm insanların merkezi ben olucam. Eskiden kan verip eve geldiğimizde ben yatardım annem babam kahvaltımı hazırlardı yatağıma getirirlerdi . Simdi böyle bitse de gitsek tavrı görünce çok bozuldum ağzıma geleni saydım döktüm . Keşke sakin kalıp eve geldiğimizde bir daha bu şekilde yapmanı rica ediyorum deseydim .

Muge anli diyordu ya gece tek yatmaya korkan kadin icin "geldim gidiyorum soyle bir kadin olamadim "
Yorumunu okuyunca aklima o geldi bi an
Bende hiç öyle bir kadın olamadım
Evet insaniz korkularımız hassasiyetlerimiz var
Ama bunu abartmamak lazım
Hamile görüyorum bu durumu o kadar çok kullanıyorlarki
Bazen adamlara acısamda bazende iyi yapıyorlar demeden duramıyorum

Son düzenleme:
Bu nazlı, kan verince öleceğini sanan insanlar bana hep psikolojik olarak sorunlu geliyor. Düşün taşın kendine hakim ol yani. Yok elimi tutsunlar yok beni pohpohlasınlar diye beklemenin ne manası var? Vermeyin o zaman kan. Sizin sağlığınız sonuçta.
Eşimde de vardı bu hareketler. Nasıl grip olmuş geçen sene. Kolunu kaldıracak hali yok, diyare olmuş falan hastaneye gitmiyo. Aldım eczaneden gereken ilaçları, serum falan vereyim de dötünü toplasın diyorum. Damaryolu açıcam salak salak hareketler. Yok sen insan damarına girebilir misin? Yok senin böyle bir yetkin diye konuşmalar. Hastaneye git hemşire taksın diyorum ona da hayır. 5 dakika içinde bir cinnet geçirdim. Kapat çeneni kafanı da çevir, ben seni mi pohpohlayacam diye. Taktım serumu, tedavisine de başladım. Ertesi gün özür diliyodu benden, düzelmiş paşam iyi hissediyomuş kendini.

Sosyal medya da bayagi iyiydim bir zamanlar, deşarj olurdum hatta bircok makale, şiir vs yazardim. Kendimi en iyi ifade ettigim alandi. Cok Sosyal bir insandım da fakat evlendigimiz yil esimle bütün sosyal hesaplarimizi kapadik. Watsaap haric hiç bir sey kullanmiyoruz. Ikimizde bu durumdan hic rahatsiz olmadik. 6 yillik evliyiz ve dış mihraklar yüzünden hic sorun yaşamadık. Sadece müzik dinlemek ve haber sayfalari okumak kafi. Tavsiye ederim. Eşinize gelince olumlu yönleri çokmuş, gönül ister bu kadar tel bağımlısı olmamasını fakat yanlış seyler yapmadigi sürece sıkıntı yok aşırı ilgi beklemek, hepimizde var ama erkeklerden bunu bekleme tatlim. Daha bunun dogumu var,lohusasi var vs. O zaman dahi okadar anlayışlı olamayabiliyorlar. Cok sey bekleme tamamen ilkel benlikleri... anne baba gibi olamazlar ki degiller zaten. Rahat ol yani, ilerde daha ciddi şeylerle karşılaşırsın bu durumu cok basit görürsün o yuzden alış derim. Ve bunun icinde birbirinizi kırmayın. Ekonomik(tembellik gibi), kültürel ve ahlaki olarak ciddi sorunlar kırılmalar olmadığı sürece,kadın yanınızı incitmedikleri sürece gerisi boş... ve evliliklerin ilk 5 yilini kurtardiniz mi gerisi mutlu bir yaşam...

Anlıyorum seni hamilelik birde ilkse insan daha çok ilgi alaka bekliyor Anne babasının yanında herkes el üstündedir inanın.. Benm ayağıma küçücük dikiş atılmıştı halalarm herkes aramştı şimdi herşey değişti Çünkü artık biz birer anne adayıyız. Neler neler yaşayacağız.. Hepsinden korkuyorum Doğum, ilk emzirme ( yara oluyor diye), Çocuğun ağlaması, diş çıkartma, hasta olması bunlara hazr mym bilmiyorum..Ama artk bizlerde yetişkin bireyler olduğumuza göre birşiyleri tek başımıza halletmeyi bilmeliyz.. O yüzden evlenmeden önceki hayatını bir kenara bırakmaya çalış canım bazen annemzin ble yanımızda olmasını isteyeceğimiz ama tek başımıza atlatmamız gereken daha zor ve güzel günler bizleri bekliyor

Çok tatlısınız. Anlayişiniz ve güzel yonlendirmeleriniz için çok teşekkür ederim

Sizi çok premses gibi yetiştirmisler bı kan verdiniz ya ameliyat olmadınız siz çişinizi beklerken adam sizinle ne yapabilir çiş çiş çiş diyip gelmesini bekleyecek değil sakin olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…