- 16 Nisan 2012
- 2.116
- 3.695
- 358
- Konu Sahibi Neredenbaksantutarsizlik
-
Çok afedersiniz, burada size nasıl bir katkı sağlamasını bekliyorsunuz?
Gerginliğiniz hamilelik hormonlarından olabilir. O haftalarda ben de her şeye kulp bulup ağlıyordum, ama geçiyor. Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin.
Siz resmen bizim enişteyi tarif ettiniz,kızkardeşimde böyle dert yanar güldürür benitartışır onlarda az mola verirler sonra yine başlar bizim enişte,kimse 4 4lük olamaz ki...siz bu aralar hassassınız bide sakin olun lütfen,,böyle şeyler sizi sevmediği anlamına gelmiyor...
Allah korusun . Rabbim dert verirse ona dayanma gücü de verirAdamın elindekindeki telefondan daha beter yalnız şu söylediğiniz.
Alt tarafı kan verme..
Korkuyor olabilirsiniz de, çocuk da değilsiniz artık, yetişkin kadınsınız. Ne olacağını biliyorsunuz, ne kadar caninizin yanacagini da.
Allah korusun daha kötü şeyler olduğunda nasıl ayakta kalacaksınız?
Surat asın, laf sokun bunlarda atış serbestÇok tatlısınız çok teşekkür ederim. Her şeyi batıyor gözüme . Dun aksam is cikisi arkadaşlarımla buluştum eve geldim . Kapıyı açtı elinde gene telefon. Surat salladım yatana kadar
Ben hamile değilim, evli de değilim ama bunda garip bir durum görmüyorum. Ben de tahlil verirken gergin oluyorum. Hastane ortamında insan yanında destek olacak birini her zaman arar. Burada destek, yardımcı olması için gelen kişi eş ama adam hasta karısı ile değil telefonla ilgileniyor. Çok sinir bozucu bir durum bence konu sahibi çok haklı.
Benim de erkek kardeşimde bu var. 22 yaşında. Kendisine alışveriş yapalım diye beni AVM'ye götürdü. Abla senin zevkine güvenirim dedi, gittik. Vitrinlerde gördüklerimi gösteriyorum "Aaa bak bu çok güzel. Bak tam senin tarzın" diyorum. Ya başını iki dk. telefondan kaldırmadı. Ben elime pantolon alıp "şu nasıl diyorum?" bi bakıyorum elinde telefon. Sinirlendim ve ben gidiyorum dedim.
N Neredenbaksantutarsizlik Yani bu yüzden rahatsızlığını belirtin ve azaltma yoluna gidin. Sigara bırakır gibi. Günde yarım saat veya 20 dk arayla baksın. Böyle böyle azaltabilirsiniz belki.
O kadar nazlı büyüttüler ki hep gozumun içine baktılar . Hâlâ da öyle. Aynı performansı eş göstermiyo tabii
Muge anli diyordu ya gece tek yatmaya korkan kadin icin "geldim gidiyorum soyle bir kadin olamadim "Benide kan tutar ama daha bir gün görmedim elimden tuttuğunu
Elimden tutsunda elinde telefon olsun canım
'te allahım birgün de nasıl naz yapmayı bilemedim
Bu artık yetenek heralde
Evet abartıyorsun adam haklı
Belki de . Babam annemi goturdugunde hastaneye bir saniye ayrilmaz yanindan . Nazlar konusur . Ayni performansi bekliuorum bendeDört dörtlük insan yok ki. Iyi bir adam diyorsun o kadar da olsun baksın tlf ne var. Siz biraz fazla nazlisiniz bence.
Cok hayalkirikligina ugrarsiniz,bezdirmeyin adami.Hele ki siz de hamilelik hormanlari 5 kat fazla calisir uzaklastirmayin esinizi ki hamilelikte olasi seyler esin uzaklasmasi.Iyice takarsiniz kafaniza.O kadar nazlı büyüttüler ki hep gozumun içine baktılar . Hâlâ da öyle. Aynı performansı eş göstermiyo tabii
Allah korusun . Rabbim dert verirse ona dayanma gücü de verir
Cok hayalkirikligina ugrarsiniz,bezdirmeyin adami.Hele ki siz de hamilelik hormanlari 5 kat fazla calisir uzaklastirmayin esinizi ki hamilelikte olasi seyler esin uzaklasmasi.Iyice takarsiniz kafaniza.
Ayricwma bebeginiz oldugunda siz de olgunlasir buyursunuz firsatiniz olmaz nazlanmaya.
Şimdiden başlarsam 40 hafta bitmeyecek zaten belli daha ilk haftadan dirdirdir limitimi dolduruyorum ama elimde degil normalde 1 takiliyorsam şimdi 5
Fazla beklenti içerisinde olursanız mutlu olamazsınız. Minimum beklenti maksimum mutluluk hayat felsefem:)doğuma giderken bile eşim yanımda değildi öyle gerekiyordu çünkü ona tavır falan almadım.Belki de . Babam annemi goturdugunde hastaneye bir saniye ayrilmaz yanindan . Nazlar konusur . Ayni performansi bekliuorum bende
doğum yapınca veya sezeryan olduğunuzda da kul köle olması gerekecek galiba, Allah kolaylıklar versin ikinize deAilem böyle çok alıştırdı . Bi kan vermeye gider gelirdim oglene kadar yatardım . Annem ayrı ilgilenirdi babam ayrı ilgilenirdi .
Kan verdik idrar için bekliyoruz orada bile elinde telefon . Bi dön iyi misin diye bi sor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?