Eşim ve telefon aşkı...

Ben hamile değilim, evli de değilim ama bunda garip bir durum görmüyorum. Ben de tahlil verirken gergin oluyorum. Hastane ortamında insan yanında destek olacak birini her zaman arar. Burada destek, yardımcı olması için gelen kişi eş ama adam hasta karısı ile değil telefonla ilgileniyor. Çok sinir bozucu bir durum bence konu sahibi çok haklı.

Benim de erkek kardeşimde bu var. 22 yaşında. Kendisine alışveriş yapalım diye beni AVM'ye götürdü. Abla senin zevkine güvenirim dedi, gittik. Vitrinlerde gördüklerimi gösteriyorum "Aaa bak bu çok güzel. Bak tam senin tarzın" diyorum. Ya başını iki dk. telefondan kaldırmadı. Ben elime pantolon alıp "şu nasıl diyorum?" bi bakıyorum elinde telefon. Sinirlendim ve ben gidiyorum dedim.

N Neredenbaksantutarsizlik Yani bu yüzden rahatsızlığını belirtin ve azaltma yoluna gidin. Sigara bırakır gibi. Günde yarım saat veya 20 dk arayla baksın. Böyle böyle azaltabilirsiniz belki.

Çok tatlısınız çok teşekkür ederim. Her şeyi batıyor gözüme . Dun aksam is cikisi arkadaşlarımla buluştum eve geldim . Kapıyı açtı elinde gene telefon. Surat salladım yatana kadar

Allah korusun . Rabbim dert verirse ona dayanma gücü de verir

Çok tatlısınız çok teşekkür ederim. Her şeyi batıyor gözüme . Dun aksam is cikisi arkadaşlarımla buluştum eve geldim . Kapıyı açtı elinde gene telefon. Surat salladım yatana kadar
Surat asın, laf sokun bunlarda atış serbest ama büyümesin evin huzuru kaçmasın olur mu...

Söylediğimde ben çok oynamıyorum zaten senin gözüne batıyo diyor . Asla ikna olmuyo ne kadar cok zaman geçirdiğine

Benide kan tutar ama daha bir gün görmedim elimden tuttuğunu
Elimden tutsunda elinde telefon olsun canım
'te allahım birgün de nasıl naz yapmayı bilemedim
Bu artık yetenek heralde
Evet abartıyorsun adam haklı
Muge anli diyordu ya gece tek yatmaya korkan kadin icin "geldim gidiyorum soyle bir kadin olamadim "
Yorumunu okuyunca aklima o geldi bi an

O kadar nazlı büyüttüler ki hep gozumun içine baktılar . Hâlâ da öyle. Aynı performansı eş göstermiyo tabii
Cok hayalkirikligina ugrarsiniz,bezdirmeyin adami.Hele ki siz de hamilelik hormanlari 5 kat fazla calisir uzaklastirmayin esinizi ki hamilelikte olasi seyler esin uzaklasmasi.Iyice takarsiniz kafaniza.
Ayricwma bebeginiz oldugunda siz de olgunlasir buyursunuz firsatiniz olmaz nazlanmaya.

o telefonlar gerçekten zaman öldürücüdür..
telefonu birakınca ne yapacagi bilemediği düşünüyoroysa ki yapacak işleri çoktur içlerine gelmiyorlar.
sonra kaiyor ben bunu denemişim baktim ki işim baya çok çikti telefona bakasim gelmiyor
bu arada geçmiş olsun.

Allah korusun . Rabbim dert verirse ona dayanma gücü de verir

Muhakkak verir de biraz da çaba ve istek lazım.
Önünüzde doğum var, sonrası var.
Siz acı çekerken bebeğe bakması, ilk kez emzirdiginizde caninizin yanması var.
Aileniz size iyilik yaptığını zannetmiş, yapmamış. Siz de aynı devam etmeye çalışıyorsunuz..

Şimdiden başlarsam 40 hafta bitmeyecek zaten belli daha ilk haftadan dirdirdir limitimi dolduruyorum ama elimde degil normalde 1 takiliyorsam şimdi 5

1.kimse değişmez... ne kadar surat asarsan da as kızarsan da kız ancak bir saniyeliğine belki dediğini yapar...
Eşiniz böyle bir insan
2.eşiniz anneniz babanız değil anne baba daha farklıdır... O kadar nazlamasını bekleyemeyiz çünkü aile evinde çocuktunuz...
Burada da evin büyük bir bireyisiniz çocugunuz olunca daha buyuk sorunlar korkular olacak kendi başınıza aşmayı öğrenin....
Eşiniz olsa bile bağımlı olmayın...

eşiniz nazlamayı sevmıyor olabilir....
Ve ya bu adamı böyle kabul edeceksınız ya da bu diyardan gideceksiniz...
Başka çare yok çünkü yüzde yüz kimse kimseye uymaz

Eşinizin elinde sürekli telefonla durması ne kadar yanlışsa sizin bu kadar nazlı oluşunuz, kan ve idrar verme olayını bu kadar abartıp destek beklemeniz o kadar tuhaf geldi bana.

Anne babanız da sizi gereksiz nazlamis zaten, aynı şeyi eşinizden beklemeyin sinir olduğunuzla kalırsınız.

Şimdiden başlarsam 40 hafta bitmeyecek zaten belli daha ilk haftadan dirdirdir limitimi dolduruyorum ama elimde degil normalde 1 takiliyorsam şimdi 5

Gerci daha hormonlariniz bile henuz cok yukselmedi 5 haftaliksiniz.Cok cabuk moda girmissiniz

Belki de . Babam annemi goturdugunde hastaneye bir saniye ayrilmaz yanindan . Nazlar konusur . Ayni performansi bekliuorum bende
Fazla beklenti içerisinde olursanız mutlu olamazsınız. Minimum beklenti maksimum mutluluk hayat felsefem:)doğuma giderken bile eşim yanımda değildi öyle gerekiyordu çünkü ona tavır falan almadım.

doğum yapınca veya sezeryan olduğunuzda da kul köle olması gerekecek galiba, Allah kolaylıklar versin ikinize de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…