Ayrılalım o zaman cümlesi bana çok mantıklı gelmedi.Merhaba. 4 aylık evliyiz ve benim ikinci evliligim. Ben 30 eşim 32 yaşında. Onun ilk evliligi ama hicbir zaman bu problem olmadı aramızda. Esimin annesi 2 sene önce vefat etmiş. Bizde 1 yıl içinde tanışıp evlendik. Cok merhametli biridir sevdim onu beni sevdigine de ikna olduktan sonra evlenmeye karar vermistim.
Ama evlendikten sonra gurbette çalışan abisi her hafta sonu bizde kalmaya başladı. Bugün bundan rahatsiz olduğumu abisinden değil sadece evde rahat dolasamadigimi çalıştığım için sadece hafta sonum olduğunu ama ondada dinlenemedigimi bu konuda bana yardimci olmasını istedigimi abisinin her hafta degilde iki haftada bir gelmesini istediğimi söyledim. Bana verdigi cevap o benim abim annemden sonra deger verdigim insan ne zaman isterse gelir kalır isterse bize yerleşir bu konuda Sana söz düşmez. Bende dedimki ikimiz aileyiz aile olmaya çalışıyoruz sadece hafta sonu vakit gecirebilecekken bunuda yapamiyoruz. Önemli degil abim istedigi zaman gelir kalır bu konuda birşey yapamam dedi. Beni düşünmüyorsun o zaman fikrimi onemsemiyorsun dedim öyle anliyorsan oyledir dedi. Bende ben huzursuzum bu konudan böyle bir hayat istemiyorum dedim. Ne istiyorsun bu konuda kararim net dedi. Tamam ayrılalım o zaman sen beni gözden çoktan cikarmissin dedim. Tamam dedi. Ne düşünüyorsunuz ben hataliysam lütfen söyleyin yada aydınlatın beni. Ben mutlu olmak birşeyler paylasmak için tekrar evlendim umutluydumda aslında ama benim için hüsran oldu. Şuan hala ayni evdeyiz gitmedim evden. Sakince karar vermek istiyorum.
Adam tam bir camış ne demek sana söz düşmez o evde sadece o yaşamıyor böyle evlilik aile olmak olmaz adam seni eşi olarak hayat arkadaşı olarak görmüyor onu bırak ev arkadaşı gibi bile görmüyor insan ev arkadaşına bile böyle söyleyemez. Sana saygısı da sevgisi de yok olsaydı böyle konuşmazdıMerhaba. 4 aylık evliyiz ve benim ikinci evliligim. Ben 30 eşim 32 yaşında. Onun ilk evliligi ama hicbir zaman bu problem olmadı aramızda. Esimin annesi 2 sene önce vefat etmiş. Bizde 1 yıl içinde tanışıp evlendik. Cok merhametli biridir sevdim onu beni sevdigine de ikna olduktan sonra evlenmeye karar vermistim.
Ama evlendikten sonra gurbette çalışan abisi her hafta sonu bizde kalmaya başladı. Bugün bundan rahatsiz olduğumu abisinden değil sadece evde rahat dolasamadigimi çalıştığım için sadece hafta sonum olduğunu ama ondada dinlenemedigimi bu konuda bana yardimci olmasını istedigimi abisinin her hafta degilde iki haftada bir gelmesini istediğimi söyledim. Bana verdigi cevap o benim abim annemden sonra deger verdigim insan ne zaman isterse gelir kalır isterse bize yerleşir bu konuda Sana söz düşmez. Bende dedimki ikimiz aileyiz aile olmaya çalışıyoruz sadece hafta sonu vakit gecirebilecekken bunuda yapamiyoruz. Önemli degil abim istedigi zaman gelir kalır bu konuda birşey yapamam dedi. Beni düşünmüyorsun o zaman fikrimi onemsemiyorsun dedim öyle anliyorsan oyledir dedi. Bende ben huzursuzum bu konudan böyle bir hayat istemiyorum dedim. Ne istiyorsun bu konuda kararim net dedi. Tamam ayrılalım o zaman sen beni gözden çoktan cikarmissin dedim. Tamam dedi. Ne düşünüyorsunuz ben hataliysam lütfen söyleyin yada aydınlatın beni. Ben mutlu olmak birşeyler paylasmak için tekrar evlendim umutluydumda aslında ama benim için hüsran oldu. Şuan hala ayni evdeyiz gitmedim evden. Sakince karar vermek istiyorum.
Kızgınlık değil ki. İkimizin evi ikimizin hayatı ama benim fikrimi almaya gerek bile duymuyor. Tesettürlüyum ben bütün hafta sonu basortusu uzun kiyafetlerle oturuyorum ve bu uzun süre devam edecek gibi...Her kızgınlıkta ayrılalım o zaman cümlesi bana çok mantıklı gelmedi.
Ne yapsın onu yok sayan saygı duymayan adamdan çocuk yapana kadar beklesin o zaman sonra da çocuk var der devam eder!!Ayrılalım o zaman cümlesi bana çok mantıklı gelmedi.
Kesinlikle bana saygısı olsa fikrimi alırdı ki soylememe ragmen asla taviz vermediAdam tam bir camış ne demek sana söz düşmez o evde sadece o yaşamıyor böyle evlilik aile olmak olmaz adam seni eşi olarak hayat arkadaşı olarak görmüyor onu bırak ev arkadaşı gibi bile görmüyor insan ev arkadaşına bile böyle söyleyemez. Sana saygısı da sevgisi de yok olsaydı böyle konuşmazdı
Cinsellikle ilgili sıkıntılarımızda var ama tedavi görüyorduk iyi gidiyordu tedavi ondan yana sıkıntı yok. Sadece çok çabuk monotonlasan bor evlilik olsu yeni evli gibi degilde aanki 10 yıldır evli gibi hissediyormus oyle demişti.Bu konudan başka bir konuda sıkıntı yaşadınız mı? Sadece bu konudan boşanmaya tamam demesi bana tuhaf geldi. Ayrılmak için neden aramışta bulmuş gibi.
Siz konunuzda haklısınız zaten, eşinizin tutumu yanlış ama boşanalım o zaman cümlesi hoş değil, belki de eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşürür.Kızgınlık değil ki. İkimizin evi ikimizin hayatı ama benim fikrimi almaya gerek bile duymuyor. Tesettürlüyum ben bütün hafta sonu basortusu uzun kiyafetlerle oturuyorum ve bu uzun süre devam edecek gibi...
İnanın böyle bir adam değildi. Ben ikinci defa yanıldım. Ben ona abin arada sırada gelsin derken aglayacakti resmen burasi onun evi istedigi gibi gelir gider nasıl konuşuyorsun sen falan dediİnsan hiç mi R yapmaz ya?
Üzgünüm ama size değer vermiyor, bunu da duygudan yoksun net bir şekilde ifade ediyor.
Nasıl sizi sevip değer verdiğine ikna oldunuz ben anlamadım.
Siz konuşurken çok ters mi konuştunuz yoksa sakince sordunuz mu yani böyle hemen okey ayrılalım vs demesi de anormal geldi bana sanki siz dik konuştunuz da altta kalmak istememiş gibi ama gerçekten kurdugu cümleler çok öküzce yani iyice düşünün yaşamak istedigim hayat bu degil diyorsanız devam etmenin anlamı yokKesinlikle bana saygısı olsa fikrimi alırdı ki soylememe ragmen asla taviz vermedi
Benimde düşüncem şu. Kendi soyleyememiste beni bunu söylemeye itmiş gibiSiz konunuzda haklısınız zaten, eşinizin tutumu yanlış ama boşanalım o zaman cümlesi hoş değil, belki de eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşürür.
Çok sinirli bir yapısı var o yüzden cok sakin konuştum oda cok sakin cevaplar verdi bana kavga etmedik konuşurkenSiz konuşurken çok ters mi konuştunuz yoksa sakince sordunuz mu yani böyle hemen okey ayrılalım vs demesi de anormal geldi bana sanki siz dik konuştunuz da altta kalmak istememiş gibi ama gerçekten kurdugu cümleler çok öküzce yani iyice düşünün yaşamak istedigim hayat bu degil diyorsanız devam etmenin anlamı yok
Abisiyle aynı sehirde yasadigimizdan evet ama sürekli her hafta sonu geleceginden haberim yoktuEvlenmeden önce haberiniz var mıydı
Aynı yerde yasiyoruz abim bize gelip kalıcak dedi sizde kabul mü ettinizAbisiyle aynı sehirde yasadigimizdan evet ama sürekli her hafta sonu geleceginden haberim yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?